Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Compleet Porto dagtour

Ervaar Porto: 'cidade invicta', de onoverwinnelijke stad!

Hoogtepunten

Compleet Porto dagtour

Een betere kennismaking met Porto is er bijna niet! Een volledig verzorgde dag, inclusief lunch & deskundige gids. Ontdek het beste dat Porto te bieden heeft!
Starttijd 09:00
Meeting point Je hotel/accommodatie in Porto
Duur 8 uur
Taal gids Engels

De highlights

 • Een volledig verzorgde dag waarin je het beste van Porto ontdekt!
 • De ervaren gids rijdt je comfortabel in een busje naar de mooiste plekken
 • Verken o.a. de Kathedraal van Porto en de oude wijk Ribeira
 • Inclusief een heerlijke traditionele lunch halverwege de dag
 • De ideale kennismaking met Porto, altijd met privé gids!
 • De gids vertelt je meer over de spots en de cultuur & historie van de stad
 • Kinderen onder de 4 gaan gratis mee!

Dit ga je beleven

Porto is een veelzijdige stad met een rijke historie. Van indrukwekkende architectuur, heerlijke gastronomie en een rijk handelsverleden tot prachtige wijken en een unieke cultuur. Je wordt opgehaald bij je hotel/verblijfsplek en rijdt vervolgens comfortabel in een busje naar de beste bezienswaardigheden van de stad. De ervaren gids fungeert tevens als je persoonlijke chauffeur en vertelt je achtergronden en anekdotes bij de verschillende bezienswaardigheden waar je stopt.

Je bezoekt de beroemde Lello boekhandel, één van de mooiste bibliotheken ter wereld. Vervolgens stop je onder andere bij de Torre dos Clérigos, het beroemde São Bento treinstation, de Kathedraal van Porto, de oude wijk Ribeira en natuurlijk de Portkelders. Halverwege de dag geniet je van een heerlijk traditionele lunch. Kortom: in één dag ontspannen al het goede van Porto ontdekken!

Inclusief

 • Ervaren lokale gids
 • Heerlijke traditionele lunch!
 • Inclusief vervoer vanaf je hotel/accommodatie in Porto
 • Kinderen onder de 4 gaan gratis mee!

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 5 beoordelingen

Erg leuke tour langs alle highlights. We waren maar met z'n tweeën en de gids, dus hij kon op al onze verzoeken ingaan. Met lekkere lunch bij Portugees restaurantje. Lelo's Bookshop is één van de hoogtepunten. Gids Louis sprak goed Engels.
8,0
Het was een aangename dagtour. Veel historische plekken bezocht die ik anders niet zelf had ontdekt. Ook heerlijk geproefd van de delicatesse van Porto. Dankzij CitySpotters ben ik meer te weten gekomen en heeft het me een aangename meerwaarde gegeven.
9,0
Geweldig tour. Op een dag alle hoogtepunten van Porto bezocht. Onze gids bracht ons naar typische local eetplaatsen. Mooie uitzichten en gebouwen. Leuke dagindeling en goed gepland. Totaal gevoel van ontspanning en vakantie! Zeker een aanrader. Was een super dag met een leuke gids en leuke groep.
9,0
We waren de enige toeristen die dag dus hadden eigenlijk een privé gids die ook nog eens superveel / alles wist van de stad en heel erg vriendelijk was 👍👍
10,0
Cooltour Oporto

Cooltour Oporto

Dat Porto en Portugal bijzonder zijn weten Ricardo en zijn team als geen ander. Als deskundige locals verzorgen ze met Cooltour Oporto exclusieve dagtrips in en rondom Porto. Hun doel: Het laten zien, ervaren en proeven van het échte Portugal. Met een wagenpark van comfortabele minibusjes nemen ze je mee naar de meest bijzondere plekjes van Porto en Portugal.

8,9
30 beoordelingen
5 activiteiten