Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Hapjes & Hoogtepunten van Porto

Proef de heerlijke sfeer en smaken van lokaal Porto

Hapjes & drankjes

Hapjes & Hoogtepunten van Porto

Ervaar het beste van Porto met deze heerlijke food tour en voel je als een echte local! Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale gids ontdek je de culinaire kant van Porto en proef je verschillende lokale hapjes en lekkernijen. Een heerlijk begin van je citytrip!
Starttijd 15:00
Meeting point Bij Capela das Almas (Souls Chapel), Rua de Santa Catarina 429-417, 4000-124 Porto
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Ontdek de heerlijke lokale lekkernijen van Porto
  • Voor wie Porto écht wil leren kennen
  • Proef traditionele lokale hapjes, drankjes en gerechten
  • Verken prachtige uitzichtpunten, leuke straatjes en de beste cafés en eettentjes
  • Ontdek wat voor invloed de rivier, de oceaan en de voormalige koloniën hebben op de lokale keuken
  • Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale gids

Dit ga je beleven

Wil jij tijdens je citytrip liever wat anders zien dan alleen de toeristische attracties van Porto? Met deze deze heerlijke food tour duik je local Porto in en ervaar je de bijzondere sfeer van Porto zo authentiek mogelijk! Samen met de vriendelijke & ervaren lokale gids bezoek je o.a. gezellige straatjes, populaire cafés, markten en delicatessenwinkels. Onderweg leer je Porto goed kennen en proef je de heerlijke smaken van de stad.

De tour begint meteen op z'n Portugees, in een 200 jaar oud café met een kopje koffie en de Portugese specialiteit "pastel de Nata". Vervolgens duik je Porto in en laat de gids je bijzondere plekjes zien. Je ontdekt prachtige uitzichtpunten, leuke straatjes en onontdekte lokale hotspots. De gids geeft je meer inzicht in de invloed die de rivier, de oceaan en de voormalige koloniën hebben gehad op de stad en de lokale keuken. Wist je dat er wel 1001 manieren zijn om de "bacalhau" (kabeljauw) te bereiden? Proef het met deze tour!

Terwijl de gids je de beste lokale markten en delicatessenwinkels laat zien word je getrakteerd op heerlijke traditionele Portugese smaken. Zo proef je het drankje “Eduardinho”, het lokale gerecht ”tripas (tripes) à moda do Porto” en de beroemde "Francesinha" sandwich. Dompel je helemaal onder in de Portugese cultuur en identiteit en leer Porto écht kennen! De tour wordt afgesloten met een lekker glas Portwijn. Dankzij de vele tips van de gids weet je na deze tour de beste lokale eettentjes, cafés en gezellige straatjes met gemak te vinden!

Inclusief

  • Deskundige lokale Engelstalige gids
  • Koffie en taartje in een 200 jaar oud café
  • Proeverij van verschillende lokale hapjes, drankjes en gerechten
Urban Adventures

Urban Adventures

Voor wie een échte lokale ervaring wil is Urban Adventures een goede keuze. Al meer dan 8 jaren organiseert het team van Urban Adventures lokale tours en activiteiten in meer dan 160 steden. In iedere stad kies je uit verschillende unieke ervaringen, altijd onder begeleiding van een ervaren lokale gids.

8,8
12 beoordelingen
21 activiteiten