Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

1 dag fietsen huren met boottocht & wijnproeverij

Geniet van een ontspannen dag in Porto met deze leuke combinatie van activiteiten. Je huurt voor een hele dag uitstekende fietsen, gaat op een bijzondere boottocht langs de 6 bruggen van de Douro en bezoekt een wijnkelder in Porto waar je lokale portwijn gaat proeven.

De highlights

 • Ontdek Porto op eigen houtje met goede huurfietsen
 • Ga op pad met een gedetailleerde kaart van de stad vol lokale tips
 • Geniet van een boottocht over de Douro, langs de 6 bruggen
 • Fiets door het prachtige natuurpark Estuário do Douro
 • Bezoek een wijnkelder en proef lokale Portwijn

Dit ga je beleven

Ontdek Porto een dag lang met goede huurfietsen, ideaal voor wie Porto graag zelfstandig wil ontdekken, maar wel mét de handige tips van een local op zak. Na het kiezen van de goede fietsen krijg je van de Porto experts van Triclas & Biclas een gedetailleerde kaart van de stad mee vol unieke tips en adviezen. Vervolgens ga je lekker op pad en fiets je ontspannen naar de plekjes die je wil bezoeken.

Maar deze dag in Porto bestaat uit veel meer dan alleen fietsen! Zo ga je genieten van een heerlijke boottocht van zo'n 50 minuten over de rivier de Douro, waarbij je 6 bijzondere bruggen passeert. Fiets vervolgens ontspannen over de fietspaden van het natuurpark Reserva Natural Local do Estuário do Douro. Hier zie je fraaie natuur en mooie stranden, ideaal om even te ontsnappen aan de drukte van de stad. Als laatste onderdeel van dit pakket bezoek je nog een wijnkelder in de stad, waar je twee lokale Portwijnen gaat proeven. De fietsen lever je weer in op een tijdstip naar keuze (uiterlijk 20:00).

- De boottocht vertrekt iedere 30 minuten tussen 09:30 en 19:00.
- Er kan gekozen worden uit 2 wijnkelders, open tussen 11:00 en 18:30

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 4 beoordelingen

Zeer vriendelijke mensen. Zadel en stuur werden op vraag aangepast voor we vertrokken. Er stonden mooie zwarte fietsen en onze kinderen wilden graag daarmee fietsen maar we kregen alle vijf iets oudere fietsen, ook wel goede. Ik weet niet waarom iedereen die zwarte kreeg en wij niet .... Leuk dat je niet dezelfde dag de boottocht en porto proeverij moet doen. Bij de uitleg op de boot (je kan nederlands kiezen) was het niet altijd duidelijk welke kant je moest opkijken. Maar wel mooi om Porto vanop het water te zien. De Porto proeverij (keuze tussen 2 merken) was nice, met vooraf een rondleiding.
9,0
aardige mensen, heel behulpzaam. het is fijn dat je de rondvaart en proeverij ook op een andere dag kunt plannen, want met de fietstocht ben je eigenlijk wel de hele dag zoet
9,0
Absoluut een aanrader. Ik was te vroeg aanwezig, maar Sara gaf me de fiets al mee en mocht op pad. Je krijgt een plattegrond mee met ook nog wat tips waar te eten en waar naar toe te gaan. Ik vond het prettig om zelf op pad te gaan. De wijnproeverij en boottocht hoefde niet meteen dezelfde dag die heb ik dus uiteindelijk op zondag gedaan.
9,0
Leuke uitdaging om te fietsen in Porto! ;) Het weer viel helaas tegen. We hadden veel wind en zo'n 14 graden. Boottocht was geweldig. Erg leuk om zo de prachtige bruggen van Porto vanaf het water te zien. Contact met Biclas & Triclas was prima. Goede fietsen en dachten goed mee w.b.t. een fietsmand en/of tas. We kregen een leuke route aangeboden en aan het einde een voucher voor een gratis wijntje. Al met al een echte aanrader!
8,0
Biclas & Triclas

Biclas & Triclas

José zijn liefde voor Porto werkt aanstekelijk. Hij besloot zijn passie voor fietsen te combineren met zijn kennis over Porto. In 2016 richtte hij Triclas & Biclas op en ontwikkelde hij verschillende thematische fietstours door Porto. Inmiddels verzorgen hij en zijn team van gidsen dagelijks leuke fietstours, altijd met een uniek extraatje.

8,8
4 beoordelingen
2 activiteiten

Inclusief

 • Huren van de fietsen (inleveren uiterlijk 20:00)
 • Gedetailleerde kaart vol tips en adviezen
 • 50 minuten durende boottocht
 • Bezoek aan een wijnkelder inclusief proeven van 2 Portwijnen
 • Helm en fietsmand optioneel
 • Goed fietsslot

Praktische informatie

1 dag fietsen huren met boottocht & wijnproeverij location
Taal gids Engels
Duur 10 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Bij de winkel van Biclas & Triclas, Rua da Arménia, 30, Miragaia, Porto