Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Porto Highlights wandeltour

Porto leer je echt goed kennen wanneer je je rond laat leiden door een local als deskundige gids. Met deze leuke wandeltour laat onze lokale Porto expert je de highlights van de stad zien. De ideale kennismaking met de stad!

De highlights

  • Ontdek de highlights van Porto
  • Onder begeleiding van een ervaren lokale gids
  • De gids laat je het echte Porto zien en ervaren!
  • Verdiep je in de historie, cultuur en de moderne ontwikkelingen
  • Wandel door historische straatjes en proef de geschiedenis
  • Een ideale kennismaking met de stad vol bijzondere bezienswaardigheden!

Dit ga je beleven

Wil je in korte tijd toch veel van Porto zien & ervaren? Dan is deze wandeltour ideaal. Onze lokale Porto expert (een local van de stad) neemt je mee op een ontdekkingsreis langs de belangrijkste en meest bijzondere bezienswaardigheden van de stad. Als local van de stad weet de gids precies welke plekken echt de moeite waard zijn, zodat je de stad, de historie, cultuur en hotspots goed leert kennen.

Natuurlijk zie je één van de mooiste treinstations van de wereld, het S. Bento treinstation en bezoek je de oude stadsmuren. Verder zie je belangrijke historische plekken, straatjes en monumenten zoals het Serrana cafe, de kathedraal, caso do Infante en Torre dos Clérigos. Een leuke kennismaking met Porto en een must do tijdens citytrip!

Beoordelingen

8,5
Erg goed

Op basis van 19 beoordelingen

Onze gids bleef aan het begin erg hangen in een toelichting over de schrijfster van de boeken mbt Harry Potter. Voor de rest een interessante tour
8,0
Een hele goede gids die veel wist te vertellen over de geschiedenis en verhalen van Porto. Hij sprak goed Engels.
9,0
Persoonlijke aandacht, kleine groep, niet alleen de voor de hand liggende spots maar ook verborgen 'schatten' en heel veel informatie en leuke anekdotes. De gids speelt goed in op de interesses van de groep. Was erg informatief en gezellig!
9,0
Leuke rondleiding. Prima gids. Sprak goed engels.
9,0
Be my Guest in Porto

Be my Guest in Porto

Nuno en Fred zijn echte locals van Porto en trots dat ze in een stad wonen met zoveel mooie en interessante plekjes. Als deskundige gidsen willen ze zoveel mogelijk bezoekers van de stad kennis laten maken met deze unieke plekjes. Ze creëerden een aantal thematische rondleidingen waarmee ze een compleet beeld geven van alles dat Porto zo bijzonder maakt.

8,4
21 beoordelingen
4 activiteiten

Inclusief

  • Deskundige lokale gids

Praktische informatie

Porto Highlights wandeltour location
Taal gids Engels
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Bij de fontein met de leeuwen op het Praça Gomes Teixeira