Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Traditioneel Minho dagtour

Ontdek de prachtige Minho regio met deze dagtrip!

Avontuur

Traditioneel Minho dagtour

Minho is de meest groene en traditionele provincie van Portugal. Met deze dagvullende tour verken je de hoogtepunten van deze mooie provincie volledig verzorgd vanuit een comfortabel busje!
Starttijd 09:00
Meeting point Pick-up en drop-off bij hotel/accommodatie
Duur 8 uur
Taal gids Engels

De highlights

 • Een heerlijk dagje de provincie Minho verkennen!
 • Bezoek het mooie kustplaatsje Viana do Castelo
 • Verken het oudste dorp van Portugal: Ponte de Lima
 • Slenter heerlijke ontspannen door het pittoreske Barcelos
 • De gids vertelt je leuke weetjes en achtergronden bij de plekken
 • Je krijgt alle ruimte om op eigen houtje de dorpen te verkennen
 • Geniet halverwege van een heerlijke Portugese lunch!
 • Kinderen onder de 4 gaan gratis mee!

Dit ga je beleven

Wil je naast je bezoek aan het mooie Porto graag meer zien van de omgeving en het authentieke Portugal? Dan is deze dagtour een echte aanrader! Je gaat een dag lang heerlijk comfortabel vanuit een busje de groene en typisch Portugese provincie Minho ontdekken!

Je maakt kennis met drie verschillende dorpen: Viana do Castelo, Ponte de Lima en Barcelos. Je startpunt is natuurlijk Porto, waar de gids je met het busje ophaalt bij je hotel/accommodatie. Vervolgens rijd je door het adembenemende groene landschap tot je uitkomt bij Viana do Castelo. Dit is een prachtig kustplaatsje met één van de meest belangrijke scheepswerven van Portugal. Je krijgt alle ruimte om dit dorp op eigen houtje te verkennen. Je vervolgt je weg naar Ponte de Lima, één van de oudste dorpen van Portugal met Romeinse roots. Dit klassieke dorp is perfect om rustig te verkennen, met haar mooie historische straatjes, architectuur en bruggen.

Halverwege ga je natuurlijk heerlijk lunchen! De traditionele Portugese lunch maakt je beleving van het authentieke Portugal helemaal compleet, je voelt je voor even een echte Portugees! De laatste stop van deze dagtour is Barcelos, een pittoresk dorp waar kunst en traditionele ambachten een belangrijke rol spelen. Wil je dus graag meer zien van het traditionele leven in Portugal? Dan is deze dagtour langs mooie groene landschappen en historische dorpen een 'must-do'!

Inclusief

 • Pick-up en drop-off bij je hotel/accommodatie
 • Traditionele Portugese lunch
 • Deskundige gids
 • Vervoer in een comfortabel busje

Beoordelingen

5,0
Matig

Op basis van 1 beoordeling

Voor deze tour betaalden we 75 euro per persoon. We moesten om 9 uur klaar staan, want dan zouden we opgehaald worden bij ons appartement. De gids kwam pas rond half 10 met een busje met nog 2 Franse toeristen aanrijden. We waren die dag dus met 4 toeristen en een gids. De gids sprak Frans en Engels. Geen probleem dat het geen Nederlandse gids was, want dat wisten we van te voren. Wel vonden we het erg jammer en zelfs een beetje vervelend dat de gids veel met de Franse toeristen aan het praten was, omdat hij hun taal sprak. Hierdoor voelden wij ons soms een beetje overbodig en een soort vijfde wiel aan de wagen. Het bezoeken van de dorp was leuk, maar niet toereikend voor de 75 euro die we eraan uitgegeven hadden. Doordat er veel gereden moest worden was er weinig tijd om echt rond te kijken in de stadjes/dorpjes zelf. De gids heeft in de dorpjes echt z'n best gedaan om dingen erover te vertellen. De lunch in Lima was heerlijk. Het bezoek aan het museum met klederdracht had voor ons niet gehoeven. Zonder gids in dat museum of iemand die er over kon vertellen was het niet echt een succes. Al met al zou ik niet nog een keer voor deze tour kiezen.
5,0
Cooltour Oporto

Cooltour Oporto

Dat Porto en Portugal bijzonder zijn weten Ricardo en zijn team als geen ander. Als deskundige locals verzorgen ze met Cooltour Oporto exclusieve dagtrips in en rondom Porto. Hun doel: Het laten zien, ervaren en proeven van het échte Portugal. Met een wagenpark van comfortabele minibusjes nemen ze je mee naar de meest bijzondere plekjes van Porto en Portugal.

8,9
30 beoordelingen
6 activiteiten