Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Porto

Fietstours in Porto

Hét hoogtepunt van je citytrip Porto? Met deze fietstours ervaar je het beste van Porto met een uitstekende lokale gids en proef je de heerlijke sfeer van de stad! Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden van de stad ontspannen met de fiets en geniet volop van Porto!


De ideale kennismaking

Ontdek Porto fietstour

Ontdek Porto op z'n best met deze fietstour! De lokale gids laat je de unieke diversiteit van Porto zien, weg van het ontoegankelijke en drukke centrum. Je ziet schitterende groene parken, fraaie historische gebouwen en prachtige uitzichten over de zee!

Bekijk & boek

Ontdek het zelf

1 dag fietsen huren met boottocht & wijnproeverij

Geniet van een ontspannen dag in Porto met deze leuke combinatie van activiteiten. Je huurt voor een hele dag uitstekende fietsen, gaat op een bijzondere boottocht langs de 6 bruggen van de Douro en bezoekt een wijnkelder in Porto waar je lokale portwijn gaat proeven.

Bekijk & boek

Gastronomisch Porto

Porto Wine & Food Fietstour

Je bezoek aan Porto kan niet zonder een duik te nemen in de overheerlijke Portugese keuken! Met deze unieke fietstour fiets je langs verschillende gastronomische hotspots in Porto, die veelal in het teken staan van de beroemde Portwijn. Je proeft de lekkerste wijnen, lokale producten en sluit af met een lunch of diner. De gids neemt je mee op een culinaire reis door Porto!

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Porto Privé Fietstour

Ontdek de highlights van Porto met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's! Met deze privé fietstour ontdek je de lokale sfeer, de highlights, de hidden treasures en bijzondere verhalen van Porto. En dat alles onder begeleiding van een ervaren gids, die jullie persoonlijk laat zien waarom Porto zo'n fantastische stad is!

Bekijk & boek

Lekker actief

Porto Bike & Surf

Ervaar een heerlijke dag in Porto met deze unieke combinatie van activiteiten! Geniet eerst van een ontspannen fietstour langs fraaie lokale plekjes en mooie stranden. Waag je vervolgens aan een leuke surfles onder deskundige begeleiding. Je sluit de dag af met een lekkere lunch in een rustig stadspark.

Bekijk & boek

Sfeervol Porto

Porto by Night Fietstour

Wanneer de avond valt over Porto ontstaat er een sfeervol schaduwspel. Met deze fietstour ontdek je het sfeervolle Porto in de avond! Je fietst langs de pleinen en straatjes waar de locals elkaar 's avonds ontmoeten en bekijkt de prachtig verlichte bezienswaardigheden en monumenten van de stad.

Bekijk & boek

De kustlijn

Porto langs de kust Fietstour

Vanaf Porto fiets je prachtig langs de kust naar het Noordelijk gelegen kuststadje Póvoa do Varzim. Met deze volledig verzorgde dagtocht (inclusief lunch!) ontdek je de prachtige kustlijn, fiets je door leuke kustplaatsjes, fraaie natuur en langs idyllische stranden! De lokale gids vertelt je natuurlijk meer over deze mooie omgeving.

Bekijk & boek