Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

1 dag fietsen huren met boottocht & wijnproeverij

Huur voor 1 dag fietsen en ontdek Porto

Hoogtepunten

1 dag fietsen huren met boottocht & wijnproeverij

Door
Biclas & Triclas
Biclas & Triclas
8,8
Geniet van een ontspannen dag in Porto met deze leuke combinatie van activiteiten. Je huurt voor een hele dag uitstekende fietsen, gaat op een bijzondere boottocht langs de 6 bruggen van de Douro en bezoekt een wijnkelder in Porto waar je lokale portwijn gaat proeven.
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Bij de winkel van Biclas & Triclas, Rua da Arménia, 30, Miragaia, Porto
Duur
10 uur
Taal gids
Engels

De highlights

 • Ontdek Porto op eigen houtje met goede huurfietsen
 • Ga op pad met een gedetailleerde kaart van de stad vol lokale tips
 • Geniet van een boottocht over de Douro, langs de 6 bruggen
 • Fiets door het prachtige natuurpark Estuário do Douro
 • Bezoek een wijnkelder en proef lokale Portwijn

Dit ga je beleven

Ontdek Porto een dag lang met goede huurfietsen, ideaal voor wie Porto graag zelfstandig wil ontdekken, maar wel mét de handige tips van een local op zak. Na het kiezen van de goede fietsen krijg je van de Porto experts van Triclas & Biclas een gedetailleerde kaart van de stad mee vol unieke tips en adviezen. Vervolgens ga je lekker op pad en fiets je ontspannen naar de plekjes die je wil bezoeken.

Maar deze dag in Porto bestaat uit veel meer dan alleen fietsen! Zo ga je genieten van een heerlijke boottocht van zo'n 50 minuten over de rivier de Douro, waarbij je 6 bijzondere bruggen passeert. Fiets vervolgens ontspannen over de fietspaden van het natuurpark Reserva Natural Local do Estuário do Douro. Hier zie je fraaie natuur en mooie stranden, ideaal om even te ontsnappen aan de drukte van de stad. Als laatste onderdeel van dit pakket bezoek je nog een wijnkelder in de stad, waar je twee lokale Portwijnen gaat proeven. De fietsen lever je weer in op een tijdstip naar keuze (uiterlijk 20:00).

- De boottocht vertrekt iedere 30 minuten tussen 09:30 en 19:00.
- Er kan gekozen worden uit 2 wijnkelders, open tussen 11:00 en 18:30

Inclusief

 • Huren van de fietsen (inleveren uiterlijk 20:00)
 • Gedetailleerde kaart vol tips en adviezen
 • 50 minuten durende boottocht
 • Bezoek aan een wijnkelder inclusief proeven van 2 Portwijnen
 • Helm en fietsmand optioneel
 • Goed fietsslot

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 11 beoordelingen

Super leuke fietstocht. Degelijke fietsen en een duidelijke uitleg van de uitbaters. De route is vrij eenvoudig te volgen het kustgedeelte is heel aangenaam om te fietsen.
9,0
Kregen van de verhuurde leuke route aangeboden met leuke tips voor onderweg. De boottocht stelt niet veel voor, maar de port proverij is wel een leuke ervaring. De fietstocht is toch het hoogtepunt en je bent zeker een dag bezig, De boot en proeverij hebben we de dag erna gedaan.
8,0
Leuke manier om de omgeving (Gaia en de kust) te verkennen. Fietsen in het centrum van Porto is niet aan te bevelen. (Hoogteverschil en verkeer)
8,0
Goede fietsen en hulpvaardige eigenaresse v d fietsen verhuur ! Port proeverij calem ook leuk , hele goede gids ! Mooie boottocht , nl tekst
9,0
Biclas & Triclas

Biclas & Triclas

José zijn liefde voor Porto werkt aanstekelijk. Hij besloot zijn passie voor fietsen te combineren met zijn kennis over Porto. In 2016 richtte hij Triclas & Biclas op en ontwikkelde hij verschillende thematische fietstours door Porto. Inmiddels verzorgen hij en zijn team van gidsen dagelijks leuke fietstours, altijd met een uniek extraatje.

8,8
11 beoordelingen
2 activiteiten