Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Porto Privé fietstour

Ontdek Porto met jullie eigen lokale privé gids!

Lokaal & uniek

Porto Privé fietstour

Door
Fold n' Visit
Fold n' Visit
7,9
Ontdek de highlights van Porto met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's! Met deze privé fietstour ontdek je de lokale sfeer, de highlights, de hidden treasures en bijzondere verhalen van Porto. En dat alles onder begeleiding van een ervaren gids, die jullie persoonlijk laat zien waarom Porto zo'n fantastische stad is!
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Rua do Alferes Malheiro 139, 4000-057 Porto, Portugal (Nabij metrohalte Trindade)
Duur
3 uur
Taal gids
Engels

De highlights

  • Ontdek Porto met je eigen privé gids!
  • Fietsen langs de highlights, hidden gems en hotspots
  • Gegarandeerd een privé fietstour met je eigen reisgezelschap
  • Specifieke wensen en interesses? Geef het door!
  • De leukste manier om Porto te leren kennen
  • Grotere groep? Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf!

Dit ga je beleven

Wil je ontspannen en met de volledige aandacht van de gids Porto verkennen? Dan is een privé fietstour een uitstekende optie. Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst en hebt alle mogelijkheden om de fietstour aan te passen op jullie eigen wensen en interesses. Wil je de belangrijkste bezienswaardigheden, de hotspots, de hidden gems of de leukste straatjes van Porto verkennen? Geef je wensen en interesses door bij het plaatsen van je boeking.

Inclusief

  • Huur van de fietsen
  • Deskundige privé gids

Beoordelingen

8,0
Erg goed

Op basis van 4 beoordelingen

Prima en aardige gids. Tour is niet echt bijzonder. Langer stuk langs kustlijn is minder. Had meer van de stad zelf willen zien.
7,0
leuke fietstocht door de stad en langs het strand met een enthousiaste gids die ons mee genomen heeft in de geschiedenis van Porto. Goed georganiseerd!!
8,0
Geweldige fietstour waarbij je op plekken komt die je niet snel zelf zal bezoeken. Zeer vriendelijke gids met veel verhalen en uitleg! De oude stad lekker zelf te voet doen!
9,0
We hebben genoten van deze mooie fietstocht. We hadden bewust gekozen voor de sightseeing tour zodat de geschiedenis minder uitgebreid was. We vonden een idee krijgen van Porto belangrijker en dat hebben we gehad. John was een erg enthousiaste gids die erg veel wist, onze tocht was uitgebreider als gepland. Ik vond dat prima, degene met een minder goede conditie hadden er wel moeite mee. Zeker gezien er natuurlijk hellende wegen zijn in Porto. Daarbij had John ons een lokaal restaurant geadviseerd wat een heel groot succes was. Dus super! De volgende dag kwamen we John weer tegen en hij was erg geïnteresseerd hoe we het restaurant vonden, dat was heel attent van hem.
8,0
Fold n' Visit

Fold n' Visit

Zijn passie voor fietsen combineerde Sérgio in 2013 met zijn liefde voor Porto en Portugal. Hij startte Fold n’ Visit en ontwikkelde fietstours in Porto en meerdaagse fietstochten in Portugal. Inmiddels bestaat Fold n’ Visit uit een team van deskundige gidsen die je enthousiast laten zien, proeven en ervaren wat Porto zo speciaal maakt.

7,9
40 beoordelingen
5 activiteiten