Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Belgrado

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Belgrado met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Belgrado

Fietstours in Belgrado: Verken alle hoogtepunten

Met een fietstour ontdek je Belgrado op een ontspannen en verrassend leuke manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden, verborgen geheimen en leuke lokale plekjes van Belgrado. Hier vertelt de gids je interessante weetjes en achtergrondinformatie. Tijdens het fietsen krijg je ook nog eens de handige tips voor de rest van je verblijf in Belgrado.
Ontdek alle fietstours

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Belgrado

Ontdek

Ontdek Belgrado met échte

Geniet

Ervaar het beste van Belgrado en geniet volop van je citytrip

Over Belgrado

Belgrado
Als hoofdstad en tevens grootste stad van Servië is Belgrado. Met meer dan 1 miljoen inwoners is het een levendige stad waar de ontwikkelingen nooit stilstaan. Belgrado kent een bewogen historie welke teruggaat tot zeker 878. De stad heeft verschillende oorlogen meegemaakt, zelfs tot 1999 werd de stad nog gebombardeerd gedurende de Kosovo-oorlog. Sindsdien is het rustig in Belgrado en begint het toerisme toe te nemen. Belgrado is daarom een unieke bestemming voor de échte ontdekker. Naast de gezellig wijk Skadarlija vol cafés en hippe plekjes vind je nog vele historische bezienswaardigheden in Belgrado. Bezoek het indrukwekkende Fort van Belgrado en bewonder de middeleeuwse muren of het Oude Paleis (Stari dvor).