Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Barcelona Privé fietstour met e-bikes

Verken het beste van Barcelona met een privé gids

Hoogtepunten

Barcelona Privé fietstour met e-bikes

Ontdek de meest bijzondere plekken van Barcelona met een lokale Nederlandstalige privé gids. Met deze fietstour beleef je in korte tijd een uitstekende kennismaking met Barcelona. Dankzij de goede e-bikes zie je enorm veel van Barcelona en kun je volop genieten van deze heerlijke stad!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Plaça de l’Angel 12 (voor hotel Suizo)
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Fiets heerlijk ontspannen door Barcelona met een uitstekende e-bike
  • Ontdek Barcelona met een lokale Nederlandse privé gids
  • Beleef een heerlijke fietstocht door sfeervol Barcelona
  • Zie het beste van de stad en kom meer te weten over de historie & cultuur
  • De gids geeft de beste tips voor de rest van jullie bezoek aan Barcelona

Dit ga je beleven

Beleef een geweldige kennismaking met Barcelona onder begeleiding van een lokale Nederlandstalige privé gids. Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen gezin of groep fietst. De gids heeft alle aandacht voor jullie en past de fietstour graag aan op jullie wensen. Zo kun je naast hoogtepunten zoals de Sagrada Familia ook de historische wijk Barri Gotic verkennen.

Dankzij de uitstekende e-bikes kun je in korte tijd enorm veel zien van Barcelona. Fiets heerlijk ontspannen door sfeervolle straatjes en stop bij de meest bijzondere bezienswaardigheden. De gids vertelt jullie meer over de historie en cultuur van de stad en geeft jullie een kijkje in het dagelijks leven in Barcelona. Natuurlijk geeft jullie persoonlijke gids ook goede insider tips voor de rest van jullie verblijf in Barcelona. Zo halen jullie écht alles uit jullie bezoek aan Barcelona!

Inclusief

  • Gebruik van goede e-bikes
  • Deskundige Nederlandse privé gids
  • Eenvoudig aan te passen op jullie wensen

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 1 beoordeling

Heel leuke fietstocht met goede uitleg van Gerton, de gids . Zeker aan te raden om Barcelona op een originele manier te ontdekken ! Gewoonweg Top !
9,0
Orange Monkey Tours

Orange Monkey Tours

Sinds 2010 organiseert Gerton met Orange Monkey Tours Nederlandstalige fietstours en rondleidingen in Barcelona. Vol passie voor Barcelona verzorgen Gerton en zijn team van deskundige gidsen dagelijks leuke fietstours, rondleidingen en wandeltours door sfeervol Barcelona. Ook voor heerlijke tapas tours en wijnproeverijen kun je terecht bij Orange Monkey Tours.

8,7
120 beoordelingen
11 activiteiten