Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Barcelona Tapas fietstour

Leer Barcelona meteen goed kennen en geniet van de heerlijke Spaanse keuken! Je fietst met de Nederlandse gids door gezellige wijken van het oude centrum en stopt onderweg om de typisch Spaanse hapjes te proeven. Zo ervaar je de Catalaanse sfeer optimaal!

De highlights

  • De ideale combinatie: fietsen en heerlijk tapas eten!
  • De ervaren Nederlandse gids laat je het beste van 'local Barcelona' zien
  • Ontdek local spots waar de gewone toerist niet zo snel komt
  • Maak kennis met de lokale (culinaire) cultuur van Barcelona
  • Bezoek sfeervolle tapasbarretjes waar je de heerlijke tapas gaat proeven
  • Inclusief 2 tapas en 2 drankjes per persoon

Dit ga je beleven

Natuurlijk begin je deze tour met wat ontspannen beweging. De Nederlandse gids laat je de mooiste spots in het oude centrum zien. Fiets door de Gotische buurt en El Born en bekijk de indrukwekkende gebouwen, monumenten en straatjes. De gids vertelt je leuke achtergronden en anekdotes, zodat je deze plekken niet alleen ziet, maar ook echt beter leert kennen.

Tijdens deze kennismaking met het historische hart van de stad ga je van dichtbij de Spaanse (eet)cultuur ervaren. Je stopt bij sfeervolle tapasbarretjes waar je deze heerlijke hapjes gaat proeven, natuurlijk met een drankje erbij. Bij de prijs van deze fietstour zijn 2 tapas en 2 drankjes per persoon inbegrepen. Gelukkig kun je daarna zelf simpel extra tapas en drankjes bijbestellen op eigen rekening.

De deskundige gids geeft je onderweg de beste insider tips voor goede (en voordelige) restaurants, barretjes en cafés. Zo kun je ook na deze fietsour het culinaire Barcelona blijven ontdekken!

Praktische informatie

Barcelona Tapas fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur, 30 minuten
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Carrer Nou de la Rambla 106, Barcelona

Inclusief

  • Lokale Nederlandstalige gids
  • Huur van de fietsen
  • 2 hapjes en 2 drankjes p.p.
  • Bijbestellen extra tapas en drankjes mogelijk (voor eigen rekening)

Beoordelingen

8,4
Erg goed

Op basis van 18 beoordelingen

Zo leer je Barcelona op een andere manier ontdekken!! Voldoende uitleg op en over verschillende plaatsen. Tapas bar was ook een mooie ontdekking. Mijn fiets was wel in een erbarmelijke toestand, versnelling werkte heel slecht en pikkel hing er gewoon aan te bengelen
7,0
Super leuk een aanrader op de eerste dag van onze city-trip ...mercikes aan onze toffe gids Els ...
10,0
Gids wist veel, was leuk om zoveel informatie te ontvangen. Alleen af en toe wat teveel / te lang aan het woord
8,0
Was een super tour, jammer voor voor Ad, maar wij hadden een privé tour !! Ad heeft ons veel verteld over Barcelona. Wij zullen het voort vertellen in Nederland. Vriendelijke groet Erica en Karin
9,0
Orange Monkey Tours

Orange Monkey Tours

Sinds 2010 organiseert Gerton met Orange Monkey Tours Nederlandstalige fietstours en rondleidingen in Barcelona. Vol passie voor Barcelona verzorgen Gerton en zijn team van deskundige gidsen dagelijks leuke fietstours, rondleidingen en wandeltours door sfeervol Barcelona. Ook voor heerlijke tapas tours en wijnproeverijen kun je terecht bij Orange Monkey Tours.

8,6
97 beoordelingen
10 activiteiten