Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Barcelona Xpeditie - De Kunstenaar

Een expeditie vol unieke plekken, puzzels en raadsels

Hoogtepunten

Barcelona Xpeditie - De Kunstenaar

Met deze leuke expeditie ontdek je het verhaal van een beroemde schilder die in Barcelona leefde tijdens het einde van de 19e eeuw. Volg een bijzondere route langs unieke bezienswaardigheden vol puzzels, raadsels en aanwijzingen. Lukt het jullie om de expeditie succesvol af te ronden en het verstopte schilderij te vinden?
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Bij Xventura, Av. del Marquès de l'Argentera, 08003 Barcelona
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • De meest originele manier om Barcelona te ontdekken
  • Vol de route van 'De Kunstenaar', een beroemde schilder uit de tijd van het Modernisme
  • Los uitdagende puzzels en originele raadsels op
  • Jij en je groepje moeten hecht samenwerken om de expeditie tot een succesvol einde te brengen
  • Onder begeleiding van een Nederlandse privé gids
  • Zie de bezienswaardigheden van Barcelona op een unieke manier
  • Geschikt voor iedereen!

Dit ga je beleven

Barcelona is onlosmakelijk verbonden met het Modernisme. Met deze Xpeditie ontdek je deze kant van Barcelona op een verrassende en leuke manier. Los uitdagende puzzels en originele raadsels op en ervaar Barcelona op een unieke manier! Onder begeleiding van een vriendelijke & deskundige Nederlandse gids moeten jij en je familie of vrienden hecht samenwerken om de expeditie tot een succesvol einde te brengen.

Je volgt het verhaal van 'De Kunstenaar'. Aan het einde van de 19e eeuw leefde er een beroemde schilder in Barcelona. Samen met drie vrienden begon hij een café in het hart van de stad. Na enkele jaren raakte de bar in verval, echter had de kunstenaar er een dierbaar schilderij hangen. Net voordat het café zijn deuren sloot, heeft hij het schilderij gered en verstopt in de stad. Het is aan jullie om het schilderij terug te vinden!

Inclusief

  • Deskundige Nederlandstalige privé gids
Xventura

Xventura

In 2016 besloten Pim en Annelies de uitdaging aan te gaan en richtten ze Xventura op. Samen ontwikkelden ze leuke ontdekkingstochten door de stad, waarbij een speelse, uitdagende en avontuurlijke verkenning van Barcelona centraal staat. De Xpedities van Xventura zijn leuk voor jong en oud en laten je Barcelona op een unieke manier ervaren.