Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Sagrada Familia Rondleiding

Beleef een unieke ontdekkingsreis door de indrukwekkende Sagrada Familia onder begeleiding van een officiële Nederlandse gids. Met deze speciale rondleiding hoef je niet in de lange rij te staan, want je gaat samen met de gids rechtstreeks naar binnen via de VIP ingang. Binnen maak je kennis met de wereld van Gaudí en de bijzondere verhalen, symbolische verwijzingen en imposante architectuur van de Sagrada Familia.

De highlights

  • Ontdek de Sagrada Familia met een Nederlandse gids
  • Verken de wondere wereld van Gaudí
  • Sla de wachtrij over en ga naar binnen via de VIP ingang
  • Ontdek unieke plekjes die de meeste mensen niet weten te vinden
  • De deskundige gids vertelt vol passie over Gaudí en de Sagrada Familia
  • De ideale manier om kennis te maken met dit imposante bouwwerk

Dit ga je beleven

Dit geweldige icoon van Barcelona mag absoluut niet ontbreken tijdens je stedentrip. Met deze rondleiding neemt een vriendelijke & deskundige Nederlandse gids je mee op een ware ontdekkingsreis door de wereld van Gaudí. Je slaat de wachtrij direct over en volgt de gids naar binnen, waar je je kan vergapen aan de prachtige architectuur.

De Sagrada Familia wordt gezien als het meesterwerk van Gaudí, in 1882 werd al begonnen met de bouw. De opleverdatum staat momenteel op 2026, maar of de basiliek tegen die tijd klaar is nog de vraag. De Nederlandstalige gids vertelt je bijzondere verhalen over het gebouw en over Gaudí. Dankzij de gids ontdek je symbolische verwijzingen en unieke plekjes die de meeste mensen niet weten te vinden. Zo wordt je bezoek aan de Sagrada Familia een speciale ervaring die je niet snel zal vergeten.

Praktische informatie

Sagrada Familia Rondleiding location
Taal gids Nederlands
Duur 1 uur, 15 minuten
Starttijd 16:00
Meeting point Carrer de la Marina, 266 08013 Barcelona, Spain

Inclusief

  • Officiële Nederlandstalige gids
  • Maximaal 20 personen
  • Skip the line toegang
  • Sagrada Familia Museum

Beoordelingen

9,5
Geweldig

Op basis van 4 beoordelingen

Wat een mooie ervaring om met een Nederlandse gids deze prachtige kathedraal te beleven, met zoveel betrokkenheid van onze gids.
10,0
Het was erg boeiend; zelfs mijn kinderen van 13 en 14 vonden de rondleiding interessant en het hoogtepunt van onze trip.
9,0
Rob is een sympathieke man en hij heeft ons een fantastische rondleiding gegeven. De dingen die hij verteld heeft hadden we zelf nooit kunnen ontdekken. Het was voor ons gezin met 3 kinderen (16,14,11) voor iedereen leuk. Eenmaal thuis bij het terugkijken van de foto's merk ik hoeveel mijn kinderen ervan opgestoken en onthouden hebben. Top!
9,0
We hebben ontzettend genoten en zijn veel te weten gekomen over de Sagrada Familia! Onze gids was erg kundig en enthousiast, mede door hem hebben we een fantastische middag beleefd.
10,0
Robbcn

Robbcn

Al meer dan 10 jaar woont Robbert met veel plezier in Barcelona. Om zijn passie voor de stad met anderen te delen begon hij in 2013 Robbcn, werd hij Officiële gids van Catalunya en creëerde hij een aantal bijzondere rondleidingen. Zo is Robbert de enige Nederlandstalige gids die rondleidingen door de Sagrada Familia organiseert.

9,5
4 beoordelingen
1 activiteit