Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Sagrada Familia Rondleiding

Beleef een unieke ontdekkingsreis door de indrukwekkende Sagrada Familia onder begeleiding van een officiële Nederlandse gids. Met deze speciale rondleiding hoef je niet in de lange rij te staan, want je gaat samen met de gids rechtstreeks naar binnen via de VIP ingang. Binnen maak je kennis met de wereld van Gaudí en de bijzondere verhalen, symbolische verwijzingen en imposante architectuur van de Sagrada Familia.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Carrer de la Marina, 266 08013 Barcelona, Spain
Duur 1 uur, 15 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek de Sagrada Familia met een Nederlandse gids
  • Verken de wondere wereld van Gaudí
  • Sla de wachtrij over en ga naar binnen via de VIP ingang
  • Ontdek unieke plekjes die de meeste mensen niet weten te vinden
  • De deskundige gids vertelt vol passie over Gaudí en de Sagrada Familia
  • De ideale manier om kennis te maken met dit imposante bouwwerk

Dit ga je beleven

Dit geweldige icoon van Barcelona mag absoluut niet ontbreken tijdens je stedentrip. Met deze rondleiding neemt een vriendelijke & deskundige Nederlandse gids je mee op een ware ontdekkingsreis door de wereld van Gaudí. Je slaat de wachtrij direct over en volgt de gids naar binnen, waar je je kan vergapen aan de prachtige architectuur.

De Sagrada Familia wordt gezien als het meesterwerk van Gaudí, in 1882 werd al begonnen met de bouw. De opleverdatum staat momenteel op 2026, maar of de basiliek tegen die tijd klaar is nog de vraag. De Nederlandstalige gids vertelt je bijzondere verhalen over het gebouw en over Gaudí. Dankzij de gids ontdek je symbolische verwijzingen en unieke plekjes die de meeste mensen niet weten te vinden. Zo wordt je bezoek aan de Sagrada Familia een speciale ervaring die je niet snel zal vergeten.

Inclusief

  • Officiële Nederlandstalige gids
  • Maximaal 20 personen
  • Skip the line toegang
  • Sagrada Familia Museum
Sagrada Familia Rondleiding
Sagrada Familia Rondleiding
Sagrada Familia Rondleiding
Sagrada Familia Rondleiding

Beoordelingen

9,2
Geweldig

Op basis van 10 beoordelingen

Robbert weet erg veel te vertellen over Sagrada Familia!
10,0
Flexibel met afspreken. Prachtige rondleiding, met niet teveel en niet te weinig informatie. Robbert is een hele prettige persoonlijkheid. Handig dat hij precies weet waar je moet staan voor de mooiste foto’s. Genoten! Het mooiste bezoek dat we hebben afgelegd in de prachtige stad Barcelona!
9,0
Zeer fijne rondleiding gekregen met tips omtrent Barcelona en leuke weetjes.
8,0
Beste Rob. Een 10 score is voor de meester. Dat zeiden we vroeger als je iets perfect gedaan had. Maar bij deze wil je complimenteren voor de enthousiaste en deskundige rondleiding. We hebben ervan genoten. We zullen je aanbevelen bij al onze kennissen. Groeten van Wim Boon.
9,0
Robbcn

Robbcn

Al meer dan 10 jaar woont Robbert met veel plezier in Barcelona. Om zijn passie voor de stad met anderen te delen begon hij in 2013 Robbcn, werd hij Officiële gids van Catalunya en creëerde hij een aantal bijzondere rondleidingen. Zo is Robbert de enige Nederlandstalige gids die rondleidingen door de Sagrada Familia organiseert.

9,2
10 beoordelingen
1 activiteit