Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wine Lovers wandeltour

Een heerlijke wijnproeverij midden in de stad!

Hapjes & drankjes

Wine Lovers wandeltour

Een tour helemaal gericht op de lekkerste Catalaanse wijnen! Met deze tour wandel je langs wijngerelateerde locaties in de stad en proef je de heerlijkste wijnen!
Starttijd 17:30
Meeting point La Rambla 63 (voor Theater Liceu)
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek de Catalaanse wijncultuur en proef de lekkerste wijnen!
  • De Nederlandse gids laat al z'n wijnkennis op je los
  • Wandel langs sfeervolle wijn gerelateerde locaties
  • Ervaar de Catalaanse gebruiken en tradities
  • De tour heeft een informeel en toegankelijk karakter
  • Inclusief wijn en hapjes

Dit ga je beleven

Een tour helemaal gericht op de lekkerste Catalaanse wijnen? Jazeker! Met deze overheerlijke tour wandel je langs diverse wijngerelateerde locaties in de stad en zal de deskundige gids z'n wijnkennis op je loslaten. In het tweede gedeelte ga je natuurlijk proeven!

Het maakt niet uit hoe uitgebreid je wijnkennis is, de Nederlandse gids weet je genoeg leuke dingen te vertellen over de wijncultuur in Barcelona. Aan de hand van de locaties waar je in het eerste gedeelte langsloopt krijg je een goed beeld van de gebruiken, traditie en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Catalaanse wijn.

Na de ontspannen wandeling en de mooie verhalen van de gids heb je alleen maar meer zin gekregen in de heerlijke wijnproeverij die je te wachten staat. Een variëteit aan Catalaanse wijnen zal aan je mond, neus en andere zintuigen passeren. Cava, wit, rosé, rood plus bijpassende tapas staan op het menu. Genieten dus! De tour heeft een informeel en toegankelijk karakter.

Inclusief

  • Inclusief wijn en hapjes
Wine Lovers wandeltour
Wine Lovers wandeltour

Beoordelingen

8,7
Erg goed

Op basis van 3 beoordelingen

Deskundige begeleiding, apparte zaken gezien. Goede wijnen gedronken!!
9,0
Leuke wandeling door oude wijk met goede uitleg! Prima tapas en wijn! Zo deze andere ook adviseren !
8,0
Zeer interessant. De combinatie van rondleiding door het oude stadsgedeelte en wijn proeven is zeer geslaagd. Je komt op plaatsen die je zonder gids niet zou vinden. De gids doet dit met veel passie.
9,0
Orange Monkey Tours

Orange Monkey Tours

Sinds 2010 organiseert Gerton met Orange Monkey Tours Nederlandstalige fietstours en rondleidingen in Barcelona. Vol passie voor Barcelona verzorgen Gerton en zijn team van deskundige gidsen dagelijks leuke fietstours, rondleidingen en wandeltours door sfeervol Barcelona. Ook voor heerlijke tapas tours en wijnproeverijen kun je terecht bij Orange Monkey Tours.

8,7
126 beoordelingen
11 activiteiten