Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Barcelona

Leuke dingen om te doen in Barcelona

Ontdek unieke plekjes, proef de lokale sfeer en ervaar het beste van Barcelona met deze leuke dingen om te doen tijdens je citytrip! Kies voor de beste lokale Nederlands- of Engelstalige gidsen & experts, geselecteerd op deskundigheid en échte passie voor Barcelona en beleef dé highlight van je citytrip!


De ideale kennismaking

Ontdek Barcelona fietstour

Met deze fietstour beleef je een ideale kennismaking met deze levendige stad. De Nederlandstalige gids, een echte local laat je graag zien wat Barcelona zo'n bijzondere stad maakt. Perfect om te doen op de eerste dag van je stedentrip!

Bekijk & boek

De wereld van Gaudi

Sagrada Familia Rondleiding

Beleef een unieke ontdekkingsreis door de indrukwekkende Sagrada Familia onder begeleiding van een officiële Nederlandse gids. Met deze speciale rondleiding hoef je niet in de lange rij te staan, want je gaat samen met de gids rechtstreeks naar binnen via de VIP ingang. Binnen maak je kennis met de wereld van Gaudí en de bijzondere verhalen, symbolische verwijzingen en imposante architectuur van de Sagrada Familia.

Bekijk & boek

Catalaanse wijnen

Wine Lovers wandeltour

Om de Catalanen beter te begrijpen neem je een kijkje in de Catalaanse wijncultuur. Met deze smaakvolle rondleiding met wijnproeverij ontdek je de wijncultuur en proef je de lekkerste wijnen! Een heerlijk informele proeverij met een toegankelijk karakter en een uitstekende Nederlandse gids.

Bekijk & boek

De Catalaanse keuken

Barcelona Secret Food Tour

Met deze heerlijke food tour neemt een uitstekende lokale Engelstalige gids je mee op een culinaire ontdekkingsreis door de traditionele en moderne Catalaanse keuken! Proef lokale tapas en lekkernijen en ontdek de sfeervolle wijken Born en Barceloneta!

Bekijk & boek

Vinden jullie het verdwenen schilderij?

Barcelona Xpeditie - De kunstenaar

Met deze leuke expeditie ontdek je het verhaal van een beroemde schilder die in Barcelona leefde tijdens het einde van de 19e eeuw. Volg een bijzondere route langs unieke bezienswaardigheden vol puzzels, raadsels en aanwijzingen. Lukt het jullie om de expeditie succesvol af te ronden en het verstopte schilderij te vinden?

Bekijk & boek

Proef de stad

Barcelona Tapas fietstour

Leer Barcelona meteen goed kennen en geniet van de heerlijke Spaanse keuken! Je fietst met de Nederlandse gids door gezellige wijken van het oude centrum en stopt onderweg om de typisch Spaanse hapjes te proeven. Zo ervaar je de Catalaanse sfeer optimaal!

Bekijk & boek

Must see

Sagrada Familia privé rondleiding

Ervaar de Sagrada Família zo compleet mogelijk met deze privé rondleiding! Onder begeleiding van een deskundige Engelstalige gids ontdek je de indrukwekkende details en de bijzondere verhalen van dit adembenemende bouwwerk.

Bekijk & boek

Proef de Tapas

Barcelona Tapas wandeltour

Ontdek de gezellige straatjes, het heerlijke eten en de unieke verhalen over Barcelona. De lokale Nederlandse gids neemt je mee naar drie tapasbars in de oude binnenstad, waar je de natuurlijk de lekkerste Tapas gaat proeven!

Bekijk & boek

De uitzichtpunten

Parc Montjuïc fietstour

Ontdek de meest indrukwekkende uitzichten op Barcelona en de Middellandse zee met deze ontspannen fietstour inclusief e-bikes. Verken het prachtige Parc Montjuïc met een deskundige Nederlandse gids en geniet van een unieke kijk op Barcelona!

Bekijk & boek

Unieke architectuur

Modernisme & Gaudí privé rondleiding

Gaudí en Barcelona zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De grondlegger van de organische architectuur heeft verschillende unieke gebouwen en objecten in Barcelona ontworpen en daarmee zijn stempel op de stad gedrukt. Met deze privé rondleiding neemt een vriendelijke & deskundige Engelstalige gids je mee langs het beste van Gaudí in Barcelona!

Bekijk & boek

Ervaar Barcelona

Barcelona Privé rondleiding

Perfect om te doen op de eerste of tweede dag van je citytrip Barcelona! Met deze privé rondleiding laat een ervaren Nederlandstalige gids jou en je gezin, vrienden of groepje het beste van Barcelona zien! Natuurlijk is de rondleiding helemaal aan te passen op jullie wensen en krijgen jullie onderweg de beste insider tips voor de rest van jullie citytrip.

Bekijk & boek

Een heerlijk dagje weg

Dagtrip naar Montserrat

Montserrat is de belangrijkste berg van Catalonië en torent uit boven de omgeving. Vooral het bijzondere uiterlijk van de berg zorgt al eeuwen voor een spirituele aantrekkingskracht. Met deze Engelstalige privé dagtrip ontdek je alle unieke plekjes, fraaie uitzichtpunten, kerkjes, kappelletjes en het indrukwekkende klooster!

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Barcelona Privé fietstour

De leukste manier om Barcelona te ontdekken, een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's! Fiets langs de hoogtepunten van de stad met een Nederlandse privé gids.

Bekijk & boek

Heerlijk uit eten

Tapas Lover food tour

Wil je de Catalaanse keuken dieper induiken? Dan is deze exclusieve Tapas food tour ideaal! Deze food tour is gemaakt voor en door foodies en staat garant voor een avondje heerlijk eten. Je bezoekt uitstekende lokale restaurants en proeft alleen de beste tapas!

Bekijk & boek