Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Barcelona

Leuke dingen om te doen in Barcelona

Ontdek alle highlights, proef de lokale sfeer en ervaar het beste van Barcelona met deze leuke dingen om te doen in Barcelona! Met deze verrassend leuke tours en activiteiten verken je alle hoogtepunten en verborgen geheimen van Barcelona met ervaren lokale Nederlands gidsen. Van een ontspannen fietstour tot een heerlijke tapas wandeltour in het historische centrum, de keuze is aan jou!


De ideale kennismaking

Ontdek Barcelona fietstour

Met deze fietstour beleef je een ideale kennismaking met deze levendige stad. De Nederlandstalige gids, een echte local laat je graag zien wat Barcelona zo'n bijzondere stad maakt. Perfect om te doen op de eerste dag van je stedentrip!

Bekijk & boek

De wereld van Gaudi

Sagrada Familia Rondleiding

Beleef een unieke ontdekkingsreis door de indrukwekkende Sagrada Familia onder begeleiding van een officiële Nederlandse gids. Met deze speciale rondleiding hoef je niet in de lange rij te staan, want je gaat samen met de gids rechtstreeks naar binnen via de VIP ingang. Binnen maak je kennis met de wereld van Gaudí en de bijzondere verhalen, symbolische verwijzingen en imposante architectuur van de Sagrada Familia.

Bekijk & boek

Voor de sportieveling

SUP Workshop in Barcelona

Geniet van een leuke actieve SUP workshop in Barcelona met deze sportieve activiteit. Onder professionele begeleiding leer je over alle belangrijke technieken en krijg je natuurlijk ruim de tijd om te oefenen. SUP heerlijk ontspannen op zee en geniet volop van beach life in Barcelona.

Bekijk & boek

Catalaanse wijnen

Wine Lovers wandeltour

Om de Catalanen beter te begrijpen neem je een kijkje in de Catalaanse wijncultuur. Met deze smaakvolle rondleiding met wijnproeverij ontdek je de wijncultuur en proef je de lekkerste wijnen! Een heerlijk informele proeverij met een toegankelijk karakter en een uitstekende Nederlandse gids.

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Barcelona Privé fietstour

De leukste manier om Barcelona te ontdekken, een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's! Fiets langs de hoogtepunten van de stad met een Nederlandse privé gids. Deze privé fietstour is uiteraard aan te passen op jullie wensen, zodat je altijd geniet van een persoonlijke en exclusieve fietstour door Barcelona.

Bekijk & boek

De Catalaanse keuken

Barcelona Secret Food Tour

Met deze heerlijke food tour neemt een uitstekende lokale Engelstalige gids je mee op een culinaire ontdekkingsreis door de traditionele en moderne Catalaanse keuken! Proef lokale tapas en lekkernijen en ontdek de sfeervolle wijken Born en Barceloneta!

Bekijk & boek

De meesterwerken

Gaudí e-bike fietstour

Tijdens je bezoek aan Barcelona kom je eigenlijk altijd wel een keer in aanraking met de meesterwerken van Gaudí. Wat is er leuker dan deze met de fiets én met een Nederlandse gids te gaan verkennen? Met deze ontspannen fietstour zie je de bekende en ook minder bekende werken van Gaudí en kom je meer te weten over zijn leven, zijn werken en hoe deze van invloed zijn geweest op Barcelona.

Bekijk & boek

Spaanse Tapas en wijn

Barcelona Tapas en Cava Tour

De tour voor echte Foodies. Lokale Nederlandstalige gids Floris neemt je mee op verkenning door de Catalaanse keuken. Je bezoekt vier kleine restaurants en bars waar je heerlijke tapas en de beste cava gaat proeven. Je ontdekt plekken die je zelf niet snel zou vinden en gaat deze avond helemaal op in de Catalaanse cultuur. Een heerlijk avondje in Barcelona!

Bekijk & boek

Ervaar Barcelona

Barcelona Privé rondleiding

Perfect om te doen op de eerste of tweede dag van je citytrip Barcelona! Met deze privé rondleiding laat een ervaren Nederlandstalige gids jou en je gezin, vrienden of groepje het beste van Barcelona zien! Natuurlijk is de rondleiding helemaal aan te passen op jullie wensen en krijgen jullie onderweg de beste insider tips voor de rest van jullie citytrip.

Bekijk & boek

Vinden jullie het verdwenen schilderij?

Barcelona Xpeditie - De kunstenaar

Met deze leuke expeditie ontdek je het verhaal van een beroemde schilder die in Barcelona leefde tijdens het einde van de 19e eeuw. Volg een bijzondere route langs unieke bezienswaardigheden vol puzzels, raadsels en aanwijzingen. Lukt het jullie om de expeditie succesvol af te ronden en het verstopte schilderij te vinden?

Bekijk & boek

Proef de Tapas

Barcelona Tapas wandeltour

Ontdek de gezellige straatjes, het heerlijke eten en de unieke verhalen over Barcelona. De lokale Nederlandse gids neemt je mee naar drie tapasbars in de oude binnenstad, waar je de natuurlijk de lekkerste Tapas gaat proeven!

Bekijk & boek

De uitzichtpunten

Parc Montjuïc fietstour

Ontdek de meest indrukwekkende uitzichten op Barcelona en de Middellandse zee met deze ontspannen fietstour inclusief e-bikes. Verken het prachtige Parc Montjuïc met een deskundige Nederlandse gids en geniet van een unieke kijk op Barcelona!

Bekijk & boek

Proef de stad

Barcelona Tapas fietstour

Leer Barcelona meteen goed kennen en geniet van de heerlijke Spaanse keuken! Je fietst met de Nederlandse gids door gezellige wijken van het oude centrum en stopt onderweg om de typisch Spaanse hapjes te proeven. Zo ervaar je de Catalaanse sfeer optimaal!

Bekijk & boek

Een heerlijk dagje weg

Dagtrip naar Montserrat

Montserrat is de belangrijkste berg van Catalonië en torent uit boven de omgeving. Vooral het bijzondere uiterlijk van de berg zorgt al eeuwen voor een spirituele aantrekkingskracht. Met deze Engelstalige privé dagtrip ontdek je alle unieke plekjes, fraaie uitzichtpunten, kerkjes, kappelletjes en het indrukwekkende klooster!

Bekijk & boek