Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Gaudí e-bike fietstour

Zie de meesterwerken van Gaudí in Barcelona

Lokaal & uniek

Gaudí e-bike fietstour

Door
Orange Monkey Tours
Orange Monkey Tours
8,7
Tijdens je bezoek aan Barcelona kom je eigenlijk altijd wel een keer in aanraking met de meesterwerken van Gaudí. Wat is er leuker dan deze met de fiets én met een Nederlandse gids te gaan verkennen? Met deze ontspannen fietstour zie je de bekende en ook minder bekende werken van Gaudí en kom je meer te weten over zijn leven, zijn werken en hoe deze van invloed zijn geweest op Barcelona.
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
La Rambla 63 (voor Theater Liceu), 08002, Barcelona
Duur
4 uur
Taal gids
Nederlands

De highlights

  • Een heerlijk ontspannen fietstour met comfortabele e-bikes
  • Zie de bekende meesterwerken van Gaudí
  • Onder begeleiding van een ervaren Nederlandse gids
  • Van La Sagrada Familia en Casa Battló tot Park Guëll, je ziet ze allemaal
  • Kom meer te weten over de werken en het leven van Gaudí

Dit ga je beleven

Iedereen kent de Sagrada Família als één van de iconen van Barcelona. Maar eigenlijk kom je overal in de stad in aanraking met de betoverende architectuur van Gaudí. Met deze leuke fietstour ga je samen met een ervaren Nederlandse gids op een ontdekkingstocht door het Barcelona van Gaudí.

Je ontdekt de bekende meesterwerken zoals La Sagrada Familia, Casa Battló, Casa Milà, Casa Vicens, Palau Guëll Park Guëll en de lantaarnpalen waar de carrière van Gaudi mee begonnen is. Maar ook de minder bekende werken komen aan bod. Je bezoekt de plek waar Gaudí zijn laatste adem heeft uitgeblazen en komt zo gaandeweg steeds meer te weten over zijn werken, zijn leven en de invloed die hij heeft gehad op Barcelona. Onderweg geeft de gids je natuurlijk ook graag nog even tips voor de rest van je verblijf in Barcelona.

De fietstour is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Tijdens de fietstour worden de genoemde Gaudi-gebouwen niet van binnen bezocht, bij Park Guëll wordt een gedeelte van het park bezocht dat gratis toegankelijk is.

Inclusief

  • Gebruik van comfortabele e-bikes
  • Een deskundige lokale Nederlandse gids
  • Achtergrondinformatie en leuke weetjes bij de verschillende stops
  • Handige tips voor de rest van je stedentrip in Barcelona

Exclusief

  • Bezichtiging van de bezienswaardigheden van binnen
Gaudí e-bike fietstour
Gaudí e-bike fietstour

Beoordelingen

9,3
Geweldig

Op basis van 3 beoordelingen

Wij hebben echt genoten zo een leuke tour met veel gaudi informatie maar ook nog hele andere leuke Barcelona info. Was heel leuk om door allerlei kleine straatjes en pleintjes te fietsen en zo leuk dat je in de verschillende wijken van Barcelona fiets. Echt een mooie en leuke ervaring!
9,0
Prachtige rondrit met aandacht voor details....die je anders wel passeert...maar niet ziet. Geweldige gids, dank je voor de 4 fijne uurtjes.
9,0
Super aardige gids die leuke weetjes heeft over Gaudi. Ebike echt prima daardoor niet te vermoeiend om ook naar het park guell te fietsen. Leuke route waardoor je veel van Barcelona ziet aanrader! Zeker voor mensen die al bekent zijn met een Ebike
10,0
Orange Monkey Tours

Orange Monkey Tours

Sinds 2010 organiseert Gerton met Orange Monkey Tours Nederlandstalige fietstours en rondleidingen in Barcelona. Vol passie voor Barcelona verzorgen Gerton en zijn team van deskundige gidsen dagelijks leuke fietstours, rondleidingen en wandeltours door sfeervol Barcelona. Ook voor heerlijke tapas tours en wijnproeverijen kun je terecht bij Orange Monkey Tours.

8,7
127 beoordelingen
11 activiteiten