Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Sagrada Familia Rondleiding

Ontdek de Sagrada Familia met een Nederlandse gids

Hoogtepunten

Sagrada Familia Rondleiding

Door
Robbcn
Robbcn
9,0
Beleef een unieke ontdekkingsreis door de indrukwekkende Sagrada Familia onder begeleiding van een officiële Nederlandse gids. Met deze speciale rondleiding hoef je niet in de lange rij te staan, want je gaat samen met de gids rechtstreeks naar binnen via de VIP ingang. Binnen maak je kennis met de wereld van Gaudí en de bijzondere verhalen, symbolische verwijzingen en imposante architectuur van de Sagrada Familia.
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Carrer de la Marina, 266 08013 Barcelona, Spain
Duur
1 uur, 15 minuten
Taal gids
Nederlands

De highlights

  • Ontdek de Sagrada Familia met een Nederlandse gids
  • Verken de wondere wereld van Gaudí
  • Sla de wachtrij over en ga naar binnen via de VIP ingang
  • Ontdek unieke plekjes die de meeste mensen niet weten te vinden
  • De deskundige gids vertelt vol passie over Gaudí en de Sagrada Familia
  • De ideale manier om kennis te maken met dit imposante bouwwerk

Dit ga je beleven

Dit geweldige icoon van Barcelona mag absoluut niet ontbreken tijdens je stedentrip. Met deze rondleiding neemt een vriendelijke & deskundige Nederlandse gids je mee op een ware ontdekkingsreis door de wereld van Gaudí. Je slaat de wachtrij direct over en volgt de gids naar binnen, waar je je kan vergapen aan de prachtige architectuur.

De Sagrada Familia wordt gezien als het meesterwerk van Gaudí, in 1882 werd al begonnen met de bouw. De opleverdatum staat momenteel op 2026, maar of de basiliek tegen die tijd klaar is nog de vraag. De Nederlandstalige gids vertelt je bijzondere verhalen over het gebouw en over Gaudí. Dankzij de gids ontdek je symbolische verwijzingen en unieke plekjes die de meeste mensen niet weten te vinden. Zo wordt je bezoek aan de Sagrada Familia een speciale ervaring die je niet snel zal vergeten.

Inclusief

  • Officiële Nederlandstalige gids
  • Maximaal 20 personen
  • Skip the line toegang
  • Sagrada Familia Museum
Sagrada Familia Rondleiding
Sagrada Familia Rondleiding
Sagrada Familia Rondleiding
Sagrada Familia Rondleiding

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 15 beoordelingen

goede voorlichting. Prettig persoon. Goed onderlegd.
8,0
Zeer aangenaam. Niet saai, geen te lange oninteressante opsommingen. Enkel heel leuke weetjes zodat je een veel beter idee krijgt van wat een genie Gaudí is geweest. Het vloog voorbij de rondleiding. Ook mijn zonen van 13 en 22 - toch niet het meest gemakkelijke publiek 😜 - vonden de gids een grote meerwaarde.
10,0
Goede info, voelde wel gehaast en commercieel aan. Klopt niet dat boeken via andere site goedkoper is, verschil 10 euro pp.
7,0
De gids wist veel waardoor oog kreeg voor de details en de achtergrond
9,0
Robbcn

Robbcn

Al meer dan 10 jaar woont Robbert met veel plezier in Barcelona. Om zijn passie voor de stad met anderen te delen begon hij in 2013 Robbcn, werd hij Officiële gids van Catalunya en creëerde hij een aantal bijzondere rondleidingen. Zo is Robbert de enige Nederlandstalige gids die rondleidingen door de Sagrada Familia organiseert.

9,0
15 beoordelingen
1 activiteit