Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Het beste van Madrid fietstour

Met deze leuke fietstour ga je alle belangrijke bezienswaardigheden, monumenten en unieke plekjes van Madrid ontdekken! Natuurlijk onder begeleiding van een uitstekende lokale Madrileense gids.
Starttijd 10:30
Meeting point Calle Felipe IV, 10 28014 Madrid
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Zie het beste van Madrid met deze fietstour
  • De perfecte start van je citytrip
  • Onder begeleiding van een uitstekende lokale Madrileense gids
  • Verdiep je op een leuke manier in de historie, cultuur en bijzonderheden van Madrid
  • Je krijgt speciale insider tips van de lokale gids

Dit ga je beleven

Begin je stedentrip Madrid meteen goed met deze leuke fietstour! Je ziet de belangrijkste, meest bijzondere en beroemde bezienswaardigheden van de stad en proeft de lokale sfeer optimaal. Ideaal om te doen op de 1e of 2e dag van je bezoek aan Madrid!

Onder begeleiding van een ervaren lokale Madrileense gids zie je niet alleen de beroemde highlights, maar kom je ook meer te weten over de bijzondere historie, rijke cultuur en unieke plekjes die je absoluut niet mag missen. Na afloop van deze fietstour heb je een uitstekend beeld gekregen van de stad. Dankzij de insider tips van de gids geniet je ook tijdens de rest van je citytrip optimaal van Madrid!

Inclusief

  • Gebruik van goede fietsen (6 versnellingen)
  • Deskundige lokale Madrileense gids
  • Mandje op de fiets
Het beste van Madrid fietstour
Het beste van Madrid fietstour

Beoordelingen

8,6
Erg goed

Op basis van 11 beoordelingen

Tourguide was zeer enthousiast ook met zijn verhaal. Was goed georganiseerd.
9,0
Moeilijkheden ervaren bij de boeking maar eenmaal op de fiets........uitstekend. Een gids die zijn fietsgroep doorheen het verkeer loodst zonder problemen en ook zijn groep bij elkaar weet te houden. Die op de intressante plaatsen een uitleg geeft met ongezien enthousiasme en kennis van zake. Bedankt; het was heerlijk!
9,0
Regen regen regen regen regen regen regen regen regen
7,0
Mooie fietstour gehad. Fijne gids. Nam de tijd om alles goed uit te leggen. Wel moeilijk fietsen omdat Madrid nog niet over veel fietspaden beschikt. Veel tussen voetgangers door fietsen. Zijn wij Nederlanders niet gewent.
8,0
Rent & Roll

Rent & Roll

Een liefde voor Madrid had Galce al jaren. Als echte local van de stad wilde hij dan ook alles dat Madrid zo bijzonder maakt graag gaan delen met anderen. Met Rent & Roll verzorgen hij en zijn team inmiddels al jaren dagelijks leuke fietstours door verrassend Madrid.

8,8
30 beoordelingen
5 activiteiten