Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Industriële Architectuur e-bike fietstour

Duik in het industriële verleden van Madrid

Lokaal & uniek

Industriële Architectuur e-bike fietstour

Madrid is rijk aan gebouwen die getuigen van het industriële verleden van de stad. Van een oude tabaksfabriek omgebouwd tot expositieruimte tot het vroegere gemeentelijke slachthuis dat nu één van de grootste culturele centra van Madrid huisvest. Met deze e-bike tour word je mee terug in de tijd genomen door de wijken waar de vernieuwde industriële schatten verborgen liggen!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Plaza de San Miguel 2, Madrid
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands, Engels of Spaans

De highlights

  • Duik in het industriële verleden van Madrid
  • Ontspannen fietsen op een e-bike
  • Onder begeleiding van een lokale Nederlandse gids!
  • Verken o.a. Caixa Forum en Matadero
  • Schiet mooie foto's van de indrukwekkende gebouwen
  • Leer Madrid op een unieke manier kennen!
  • Betaal makkelijk in cash bij aanvang van de tour
  • Liever een gewone fiets? Dat kan natuurlijk ook!

Dit ga je beleven

Een heerlijk ontspannen fietstour met elektrische fiets, voor liefhebbers van architectuur, steden, historie en cultuur. Je fietst samen met de Nederlandse gids langs enkele hoogtepunten van het industriële verleden van Madrid. Enkele van deze gebouwen hebben inmiddels een nieuwe - vaak culturele - bestemming gekregen. Zoals Caixa Forum, waar de gelijknamige bank haar collectie in een oude elektriciteitscentrale toont. Ook fiets je naar Matadero, het voormalig gemeentelijke slachthuis dan nu een cultureel centrum huisvest.

Naast dat je echt een andere kant van Madrid krijgt te zien vertelt de gids je boeiende achtergronden en informatie over de verschillende gebouwen en plekken. Heb jij je eerste ontmoeting met Madrid al achter de rug of wil je meer zien dan alleen de toeristische trekpleisters? Dan is deze e-bike fietstour een echte aanrader!

Inclusief

  • Gebruik van een goede e-bike
  • Uitstekende Nederlandstalige gids

Beoordelingen

8,6
Erg goed

Op basis van 7 beoordelingen

De fietstour was erg leuk, we hebben gedeeltes van Madrid gezien, waar we anders niet gekomen waren. Myrte was een erg gezellige gids. In heuvelachtig Madrid was een e bike wel erg fijn. we hebben genoten
10,0
We hebben een mooie begeleidende fietstocht gehad, zijn op plaatsen geweest waar we anders nooit geweest zouden zijn!
7,0
Marten was een prima gids en had oog naar onze wensen, heeft zijn toer dan ook in deze aangepast. Een gids met een open mind voor de wereld die op perfecte manier de levensstijl in Madrid kan plaatsen.
8,0
Wij deden de fietstour op de laatste dag van onze vierdaagse vakantie, dus wij hadden de stad al een beetje verkend. Dat vertelden wij de gids en hij toonde zich flexibel door met ons te bespreken wat wij graag nog wilden zien en wat niet meer. Juist door de tour konden wij nu bepaalde gebouwen en wijken beter plaatsen en de vragen die wij onszelf eerder hadden gesteld konden we nu voorleggen aan de enthousiaste en toegankelijke gids, die hierop altijd wel het antwoord wist. We waren hier in februari, fris, stralend weer en niet zo erg druk in de stad, waardoor je er heerlijk kon fietsen. En met het extra duwtje door de electromotor konden we zonder een centje pijn de steilste hellingen bedwingen! Wij vonden het een absolute aanrader!
9,0
MadWay

MadWay

Arma, Myrte en Sjoukje kwamen alle drie tussen 2006 en 2008 terecht in Madrid en werden meteen verliefd op deze heerlijke stad. Arma besloot haar passie voor Madrid met anderen te gaan delen en richtte MadWay op. Sjoukje en Myrte sloten zich bij Arma aan en inmiddels verzorgen ze al jaren unieke, thematische, volledig op maat gemaakte rondleidingen in Madrid.

8,8
40 beoordelingen
4 activiteiten