Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Madrid Surprise fietstour

Ontdek verrassend Madrid met de ‘Madrid Surprise fietstour’! Elke zaterdagmorgen* om 11.00 kun je aansluiten bij deze unieke fietservaring door Madrid, waarbij je wordt meegenomen door de bekende én onbekende wijken van Madrid. Ideaal voor iedereen die houdt van "off the beaten track"!

De highlights

  • Laat je verrassen door de gids en ontdek het echte Madrid
  • De ideale fietstour voor wie de highlights al kent
  • Proef de heerlijke Madrileense sfeer
  • De gids vertelt je alles over deze prachtige stad
  • Je krijgt leuke tips voor de rest van je citytrip!

Dit ga je beleven

De hoogtepunten van Madrid al gezien? Doe dan deze leuke surprise fietstour! Samen met de gids fiets je door verschillende wijken van de stad, elk met een eigen smaak. Onderweg vertelt de gids je alles over deze prachtige stad en krijg je goede tips voor de rest van je stedentrip. Zo leer je het echte Madrid en de typische Madrileense sfeer goed kennen. Als je de hoogtepunten van deze stad al kent en meer interesse hebt om Madrid achter de schermen te ontdekken, is dit de trip voor je!

* die vallen in de Nederlandse schoolvakanties

Praktische informatie

Madrid Surprise fietstour location
Taal gids Nederlands, Spaans of Engels
Duur 3 uur
Starttijd 11:00
Meeting point Bij Bike Spain Tours, Calle del Codo, Madrid

Inclusief

  • Nederlandse gids
  • Huur van de fietsen

Beoordelingen

8,5
Erg goed

Op basis van 2 beoordelingen

heel fijne tocht met persoonlijke weetjes die een stad net dat tikkeltje meer geven! Een aanrader!
9,0
We hebben de surprisetour gedaan met gids Myrte. Het leuke aan de surprise(!)tour is dat je je wensen kunt opgeven. Zo hebben we van elke wijk wat kunnen zien, van highlights tot plekjes waar je anders niet zo gauw komt. Af en toe even stoppen voor wat informatie en een wat langere stop om wat te drinken. Erg leuk om te doen.
8,0
MadWay

MadWay

Arma, Myrte en Sjoukje kwamen alle drie tussen 2006 en 2008 terecht in Madrid en werden meteen verliefd op deze heerlijke stad. Arma besloot haar passie voor Madrid met anderen te gaan delen en richtte MadWay op. Sjoukje en Myrte sloten zich bij Arma aan en inmiddels verzorgen ze al jaren unieke, thematische, volledig op maat gemaakte rondleidingen in Madrid.

8,8
39 beoordelingen
8 activiteiten