Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Madrid through Soccer fietstour

Met deze fietstour ga je langs de belangrijkste voetbalgerelateerde spots in het centrum van de stad. Ontdek hoe de Madrileense cultuur en het voetbal met elkaar verbonden zijn!

De highlights

  • Verken het voetbalgekke Madrid!
  • Fiets met de Nederlandse gids langs de voetbal hotspots
  • Leer meer over de geschiedenis van het Madrileense voetbal
  • Ontdek hoezeer de Madrileense cultuur en voetbal verbonden zijn
  • De gids laat je het beste zien van voetbal in Madrid
  • Informeer naar de mogelijkheden voor een stadion bezoek
  • Betaal makkelijk op locatie met cash bij aanvang van de tour

Dit ga je beleven

Spanje is onlosmakelijke verbonden met voetbal. Nadat het drie grote tournamenten op een rij heeft gewonnen kan niemand meer ontkennen dat Spanje een land is waar voetbal in de cultuur verweven is. Wie herinnert zich niet het enorme ‘fiesta’ dat losbarstte om deze overwinningen te vieren…? Madrid behuist vier teams die in de Spaanse league spelen, waarvan Real Madrid en Atlético de Madrid de bekendste zijn.

Deze unieke fietstour is een niet te missen tour voor echte voetbalfans, in een stad die onlosmakelijk verbonden is met voetbal! Deze fietstour gaat langs het Santiago Bernabéu stadion van Real Madrid. Wil je liever langs het stadion Vicente Calderón van Atletico Madrid? Geef het aan bij het plaatsen van je boeking! Afhankelijk van beschikbaarheid is het ook mogelijk om het stadion van binnen te bekijken. De extra kosten voor dit bezoek zitten niet inbegrepen bij de prijs. Vraag naar de mogelijkheden en extra kosten in het opmerkingen veld bij het invullen van je persoonlijke gegevens.

Praktische informatie

Madrid through Soccer fietstour location
Taal gids Nederlands, Spaans of Engels
Duur 3 uur
Starttijd 11:00
Meeting point Plaza de la Villa

Inclusief

  • Inclusief huur van de fiets

Beoordelingen

10,0
Fantastisch

Op basis van 1 beoordeling

De tour was geweldig en Marijn was heel flexibel en goed voorbereid. Ik zou het soccertour aspect niet zo verkopen als argument want er is eigenlijk vrij weinig over voetbal gesproken. Het leek me eerder een algemene tour. Maar op korte tijd heb je een superoverzicht over de hele stad. Een dikke proficiat.
10,0
MadWay

MadWay

Arma, Myrte en Sjoukje kwamen alle drie tussen 2006 en 2008 terecht in Madrid en werden meteen verliefd op deze heerlijke stad. Arma besloot haar passie voor Madrid met anderen te gaan delen en richtte MadWay op. Sjoukje en Myrte sloten zich bij Arma aan en inmiddels verzorgen ze al jaren unieke, thematische, volledig op maat gemaakte rondleidingen in Madrid.

8,8
39 beoordelingen
8 activiteiten