Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wereldse Markten fietstour

Verken de typische 'mercados' van Madrid!

Lokaal & uniek

Wereldse Markten fietstour

Fiets met de Nederlandse gids langs de typische overdekte markten van de Madrileense wijken. Verken de lokale producten en de rijkheid van ingrediënten van de Mediterraanse keuken!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Calle del Codo 1 (Bike Spain Tours)
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands, Spaans of Engels

De highlights

  • Verken de typische 'Food markets' van Madrid!
  • Met Nederlandstalige gids
  • De gids laat je de beste lokale producten van Madrid zien
  • Verdiep je in de heerlijke Mediterraanse keuken
  • Bekijk unieke plekjes in Madrid die je normaal niet snel zal zien
  • Ga buiten de gebaande paden en ontdek de wijken rond het centrum
  • Betaal makkelijk op locatie met cash voor aanvang van de tour

Dit ga je beleven

Fiets met de Nederlandse gids langs de typische overdekte markten van de 'Barrios' van Madrid. Verken de lokale producten, de rijkheid van ingrediënten van de Mediterraanse, Spaanse en 'Latino'-keuken en ontdek de culturele waarde van deze markten.

We weten toch allemaal dat ‘de liefde door de maag gaat’? Daarom wordt je met deze leuke fietstour meegenomen op een gastronomische trip door Madrid. Samen met de Nederlandse gids fiets je langs de typische 'food markets' van Madrid. De deskundige gids vertelt je over de geschiedenis en anekdotes van iedere markt en laat je de beste lokale producten zien.

Tijdens deze fietstour kom je er ook achter dat het bij deze markten om meer draait dan alleen het eten. Ontdek hoe de markten de mode volgen en steeds meer ontmoetingsplekken worden voor de buurtbewoners die zeker niet alleen eten willen kopen. De gids geeft je als 'Madrid local' natuurlijk de beste insider tips voor de rest van je verblijf in Madrid. Deze unieke culinaire fietstour is daarom een echte aanrader!

Inclusief

  • Deskundige lokale Nederlandstalige gids
  • Inclusief huur van de fiets
  • Kinderzitjes en fietsen beschikbaar op aanvraag

Beoordelingen

9,3
Geweldig

Op basis van 11 beoordelingen

Formidabel! Route met zeer gevarieerd aanbod aan plaatsen, met net voldoende en ook niet té veel uitleg van een heel vriendelijke dame. No nonsens!
10,0
Het was een superfietstoer. Het weer was goed, de gids (Nico Lopez) nog veel leuker. Hij nam de tijd voor ons en heeft ons zelfs nog meer van Madrid laten zien dan alleen de markten. Nu was het vakantieperiode, dus we hadden alle tijd om alle markten te bekijken, maar hij heeft zich er niet makkelijk vanaf gemaakt. Integendeel juist. We hebben een lesje Spaanse geschiedenis gehad :).
10,0
Een prachtige manier om de stad in 3 uurtjes te zien! Persoonlijk, en op ons tempo ( met dochter van 11 jaar). Zelfs een heerlijk drankje op een prachtige plek werd verzorgt!
10,0
Super leuke tour. Veel gezien van Madrid op een leuke manier. Mede door onze gids Myrte. Wij waren met een klein gezelschap (4 pers) waardoor wij ook door het Retiro park zijn gereden. Met een grote groep wordt dat wat lastig.
10,0
MadWay

MadWay

Arma, Myrte en Sjoukje kwamen alle drie tussen 2006 en 2008 terecht in Madrid en werden meteen verliefd op deze heerlijke stad. Arma besloot haar passie voor Madrid met anderen te gaan delen en richtte MadWay op. Sjoukje en Myrte sloten zich bij Arma aan en inmiddels verzorgen ze al jaren unieke, thematische, volledig op maat gemaakte rondleidingen in Madrid.

8,8
40 beoordelingen
4 activiteiten