Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Madrid

Fietstours in Madrid

Geniet volop van je bezoek aan Madrid met een van deze leuke fietstours. Met de fiets zie je alle highlights op een verrassend leuke manier, proef je de lokale sfeer optimaal en leer je de stad op een ontspannen manier goed kennen. Kies je fietstour en ervaar het beste van Madrid!


De highlights

Het beste van Madrid fietstour

Begin je stedentrip Madrid meteen goed met deze leuke fietstour met een Nederlandse gids! Je ziet de belangrijkste, meest bijzondere en beroemde bezienswaardigheden van de stad en proeft de lokale sfeer optimaal. Ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Madrid.

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Madrid Privé Fietstour

Ontdek de highlights, voel je als een echte local en maak kennis met het beste dat Madrid te bieden heeft met deze privé fietstour. De deskundige Nederlandse privé gids zorgt voor een heerlijke fietstour op maat voor jullie groep(je), gezin, schoolklas of bedrijfsuitje!

Bekijk & boek

Artistiek Madrid

Madrid Street Art Fietstour

Ontdek de fraaie Street Art van Madrid met deze leuke fietstour! Samen met een deskundige Engelstalige gids fiets je ontspannen door de stad en stop je bij unieke Street Art plekjes in de stad. Je maakt kennis met de lokale en artistieke kant van Madrid en komt meer te weten over de kunstenaars, de projecten en de verhalen die de werken vertellen.

Bekijk & boek

Lokaal Madrid

Wereldse Markten Privé Fietstour

Maak kennis met het Madrid zoals alleen de locals het kennen! Met deze fietstour neemt de Nederlandse privé gids je mee langs de wereldse markten en verborgen plekjes van de stad. Je bezoekt de typische overdekte markten, waar de gids je de beste lokale producten laat zien. Zie Madrid zoals weinig anderen het zien. Vanaf 4 personen.

Bekijk & boek

Een oase van rust

Retiro Park Fietstour

Ten oosten van het centrum van Madrid ligt het stadspark Jardines del Buen Retiro (El Retiro). Met deze fietstour geniet je volop van de rust, natuur en bijzondere plekjes in dit fraaie park onder begeleiding van een uitstekende lokale Madrileense gids. Deze fietstour is ideaal voor gezinnen!

Bekijk & boek

Sfeervol Madrid

Madrid by Night Fietstour

Fiets door het sfeervol verlichte Madrid in de avond! In de avond zijn de bezienswaardigheden, leuke wijken en straatjes op z'n gezelligst en vaak bijzonder mooi verlicht. Verken de romantische en levendige kant van Madrid met deze unieke fietstour. Onder begeleiding van een deskundige lokale Engelstalige gids maak je kennis met Madrid in de avond.

Bekijk & boek

Industrieel Madrid

Industriële Architectuur Privé Fietstour

Het rijke industriële verleden van Madrid heeft de stad indrukwekkende architectonische gebouwen opgeleverd. Veel van deze oude historische gebouwen hebben inmiddels een nieuwe functie gekregen. Fiets mee met de Nederlandse privé gids en verwonder je over deze bijzondere kant van Madrid! Vanaf 4 personen.

Bekijk & boek