Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Málaga fietstour

Je stedentrip Málaga begin je meteen goed met deze leuke fietstour met Nederlandse gids! Ontdek de highlights, historische bezienswaardigheden en lokale sfeer ontspannen met de fiets!

De highlights

 • Ontdek de highlights en hidden gems van Málaga
 • Onder begeleiding van een ervaren lokale Nederlandse gids
 • Zie o.a. de Kathedraal, het Romeins theater, Acazaba en de Centrale Markt
 • De gids vertelt vol passie over de stad en de bijzondere plekken waar je stopt
 • Je krijgt leuke tips van de gids (een echte local insider), ideaal voor de rest van je verblijf in Málaga

Dit ga je beleven

Málaga is een stad vol historische bezienswaardigheden, karakteristieke monumenten en sfeervolle straatjes & wijken. Met deze fietstour laat de ervaren lokale Nederlandstalige gids je het beste van Málaga zien en beleven!

De fietstour start door de autovrije straatjes van het historische centrum. Je fietst langs sfeervolle pleinen en stopt bij bijzondere plekjes. De gids vertelt vol passie over de stad, de lokale inwoners en de cultuur & historie. Natuurlijk krijg je ook handige tips voor leuke restaurants, barretjes, cafés en andere hotspots. Na het historische centrum bezoek je o.a. de centrale markt, de tropische tuinen van El Parque, de stierenarena en de stranden Malagueta en Caleta. Er is een fijne pauze op de leuke lokale markt Atarazanas (niet op zondag), waarna de fietstour uiteindelijk eindigt met een prachtig uitzicht op de stad. Deze complete fietstour is ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Málaga en de perfecte kennismaking met deze heerlijke stad!

Ontdek Málaga fietstour
Ontdek Málaga fietstour
Ontdek Málaga fietstour
Ontdek Málaga fietstour

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 41 beoordelingen

Super leuke en enthousiaste gids. Ze wist veel over de stad en kon het goed overbrengen. Alle tijd voor een foto maken en je ziet echt de highlights. Leuk om in het begin van je vakantie te doen.
10,0
Helemaal top! Onze gids (Demi) wist erg veel te vertellen over “haar” stad! Ze was super enthousiast en had veel kennis. Erg leuk om in relatief korte tijd een goede indruk van de stad te krijgen zodat je de dingen eruit kunt halen die je in een later stadium uitgebreider wilt bekijken. Doordat je fietst heb je continu een briesje waardoor het minder warm en vermoeiend is dan een wandeltour. Echt een aanrader! En Malaga heeft een erg positieve indruk bij ons achtergelaten. We hadden er niet heel veel van verwacht dus waren blij verrast!!👍🏻👍🏻👍🏻
9,0
Wat een geweldige stad om doorheen te fietsen... met Sjors voorop en Monique als side kick! Overal waar we stoppen is een leuk enthousiast verhaal te horen. Niets dan goeds over deze twee leukerds!
8,0
Leuke manier om de highlights van Malaga te ontdekken met een NL.-talige gids. Ideaal voor de kinderen. Het is wel opletten voor de voetgangers die te pas en te onpas oversteken en totaal geen rekening (dienen te) houden met fietsers.
8,0
Málaga Bike Tours

Málaga Bike Tours

In 2003 kwam Kay voor een jaar naar Málaga, maar ze werd meteen verliefd op de stad en is nooit meer weggegaan. In 2008 combineerde ze haar liefde voor Málaga met haar passie voor fietsen en Málaga Bike Tours werd geboren. Inmiddels verzorgen zij en haar team al jaren dagelijks leuke fietstours in Málaga.

8,8
54 beoordelingen
3 activiteiten

Inclusief

 • Deskundige lokale Nederlandstalige gids (mocht het totaal aantal deelnemers minder dan 4 zijn dan kan er in sommige gevallen een Engelstalige gids ingezet worden, hier ontvang je vooraf bericht over)
 • Huur van de fietsen
 • Optioneel een helm (verplicht voor kinderen onder 17 jaar oud)
 • Pauze bij de lokale markt Atarazanas
 • Kinderzitjes, aanhangfietsen en kinderfietsen zijn beschikbaar
 • E-bike upgrade ter plekke mogelijk voor €15,00 per e-bike (graag aangeven tijdens het boeken)

Praktische informatie

Ontdek Málaga fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Trinidad Grund 5a, 29001, Málaga