Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Málaga fietstour

Je stedentrip Málaga begin je meteen goed met deze leuke fietstour met Nederlandse gids! Ontdek de highlights, historische bezienswaardigheden en lokale sfeer ontspannen met de fiets!

De highlights

 • Ontdek de highlights en hidden gems van Málaga
 • Onder begeleiding van een ervaren lokale Nederlandse gids
 • Zie o.a. de Kathedraal, het Romeins theater, Acazaba en de Centrale Markt
 • De gids vertelt vol passie over de stad en de bijzondere plekken waar je stopt
 • Je krijgt leuke tips van de gids (een echte local insider), ideaal voor de rest van je verblijf in Málaga

Dit ga je beleven

Málaga is een stad vol historische bezienswaardigheden, karakteristieke monumenten en sfeervolle straatjes & wijken. Met deze fietstour laat de ervaren lokale Nederlandstalige gids je het beste van Málaga zien en beleven!

De fietstour start door de autovrije straatjes van het historische centrum. Je fietst langs sfeervolle pleinen en stopt bij bijzondere plekjes. De gids vertelt vol passie over de stad, de lokale inwoners en de cultuur & historie. Natuurlijk krijg je ook handige tips voor leuke restaurants, barretjes, cafés en andere hotspots. Na het historische centrum bezoek je o.a. de centrale markt, de tropische tuinen van El Parque, de stierenarena en de stranden Malagueta en Caleta. Er is een fijne pauze op de leuke lokale markt Atarazanas (niet op zondag), waarna de fietstour uiteindelijk eindigt met een prachtig uitzicht op de stad. Deze complete fietstour is ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Málaga en de perfecte kennismaking met deze heerlijke stad!

Praktische informatie

Ontdek Málaga fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Trinidad Grund 5a, 29001, Málaga

Inclusief

 • Deskundige lokale Nederlandstalige gids (mocht het totaal aantal deelnemers minder dan 4 zijn dan kan er in sommige gevallen een Engelstalige gids ingezet worden, hier ontvang je vooraf bericht over)
 • Huur van de fietsen
 • Optioneel een helm (verplicht voor kinderen onder 17 jaar oud)
 • Pauze bij de lokale markt Atarazanas
 • Kinderzitjes, aanhangfietsen en kinderfietsen zijn beschikbaar
 • E-bike upgrade ter plekke mogelijk voor €15,00 per e-bike (graag aangeven tijdens het boeken)

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 37 beoordelingen

Erg leuk om te doen op dag 1, leuke indruk van de stad! Wij hebben daarna de fietshuur verlengd voor de rest van het weekend. Aanrader!
8,0
Leuke tour en gids. Veel informatie gekregen omtrent de oude stad en nieuwe gedeelte.
9,0
De fietsstocht kruist alle mooie bezienswaardigheden en to do’s van Malaga. Er wordt veel verteld en je mag alles vragen. Naderhand nog leuke tips gekregen waar je lekkere tapas kan eten!
9,0
Leuke tour met enthousiaste gids (Daphne): in korte tijd zie je toch aardig wat highlights van een mooie en interessante stad.
9,0
Málaga Bike Tours

Málaga Bike Tours

In 2003 kwam Kay voor een jaar naar Málaga, maar ze werd meteen verliefd op de stad en is nooit meer weggegaan. In 2008 combineerde ze haar liefde voor Málaga met haar passie voor fietsen en Málaga Bike Tours werd geboren. Inmiddels verzorgen zij en haar team al jaren dagelijks leuke fietstours in Málaga.

8,8
50 beoordelingen
3 activiteiten