Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Málaga fietstour

De ideale start van je bezoek aan Málaga!

Hoogtepunten

Ontdek Málaga fietstour

Door
Málaga Bike Tours
Málaga Bike Tours
8,9
Je stedentrip Málaga begin je meteen goed met deze leuke fietstour met Nederlandse gids! Ontdek de highlights, historische bezienswaardigheden en lokale sfeer ontspannen met de fiets!
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Trinidad Grund 5a, 29001, Málaga
Duur
3 uur
Taal gids
Nederlands

De highlights

 • Ontdek de highlights en hidden gems van Málaga
 • Onder begeleiding van een ervaren lokale Nederlandse gids
 • Zie o.a. de Kathedraal, het Romeins theater, Acazaba en de Centrale Markt
 • De gids vertelt vol passie over de stad en de bijzondere plekken waar je stopt
 • Je krijgt leuke tips van de gids (een echte local insider), ideaal voor de rest van je verblijf in Málaga

Dit ga je beleven

Málaga is een stad vol historische bezienswaardigheden, karakteristieke monumenten en sfeervolle straatjes & wijken. Met deze fietstour laat de ervaren lokale Nederlandstalige gids je het beste van Málaga zien en beleven!

De fietstour start door de autovrije straatjes van het historische centrum. Je fietst langs sfeervolle pleinen en stopt bij bijzondere plekjes. De gids vertelt vol passie over de stad, de lokale inwoners en de cultuur & historie. Natuurlijk krijg je ook handige tips voor leuke restaurants, barretjes, cafés en andere hotspots. Na het historische centrum bezoek je o.a. de centrale markt, de tropische tuinen van El Parque, de stierenarena en de stranden Malagueta en Caleta. Er is een fijne pauze op de leuke lokale markt Atarazanas (niet op zondag), waarna de fietstour uiteindelijk eindigt met een prachtig uitzicht op de stad. Deze complete fietstour is ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Málaga en de perfecte kennismaking met deze heerlijke stad!

Inclusief

 • Deskundige lokale Nederlandstalige gids (mocht het totaal aantal deelnemers minder dan 4 zijn dan kan er in sommige gevallen een Engelstalige gids ingezet worden, hier ontvang je vooraf bericht over)
 • Huur van de fietsen
 • Optioneel een helm (verplicht voor kinderen onder 17 jaar oud)
 • Pauze bij de lokale markt Atarazanas
 • Kinderzitjes, aanhangfietsen en kinderfietsen zijn beschikbaar
 • E-bike upgrade ter plekke mogelijk voor €15,00 per e-bike (graag aangeven tijdens het boeken)
Ontdek Málaga fietstour
Ontdek Málaga fietstour
Ontdek Málaga fietstour
Ontdek Málaga fietstour

Beoordelingen

8,9
Erg goed

Op basis van 52 beoordelingen

leuke informatieve fietstour met een enthousiaste gids Jill. Hierdoor veel plekjes in Malaga gezien die je normaal niet zo snel zou ontdekken, mede gezien het fietstempo. Dit is namelijk beter dan lopen.
8,0
Wij deden de fietstoer op de eerste dag van ons verblijf in Malaga. Je krijgt op deze manier onmiddellijk een mooi overzicht van structuur van de stad. De gids geeft veel uitleg en nadien ook nog veel tips. Een e-bike is niet nodig . Het tempo ligt laag. Het enige wat mij stoorde was dat je echt tussen de toeristen door moet fietsen bij gebrek aan fietspaden ... maar ik zou het iedereen aanraden om op deze manier Malaga te ontdekken .
9,0
De tocht startte precies op tijd en fietsen werden op maat afgesteld Onze gids Moniek was flexibel en enthousiast over de stad en ondanks de regen hebben we een leuke tour gehad. Het was informatief en gezellig , echt top
9,0
Enthousiast team. Super tourgids met duidelijke uitleg en veel goede tips, die we in de dagen na de tour allemaal gebruikt hebben. Zelfs 2 dagen later daar fietsen gehuurd hebben om de omgeving ook te bekijken.
9,0
Málaga Bike Tours

Málaga Bike Tours

In 2003 kwam Kay voor een jaar naar Málaga, maar ze werd meteen verliefd op de stad en is nooit meer weggegaan. In 2008 combineerde ze haar liefde voor Málaga met haar passie voor fietsen en Málaga Bike Tours werd geboren. Inmiddels verzorgen zij en haar team al jaren dagelijks leuke fietstours in Málaga.

8,9
66 beoordelingen
3 activiteiten