Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Sevilla e-bike privé fietstour met ontbijt & tapas lunch

De meest complete fietstour door Sevilla, incl. lunch!

Hoogtepunten

Sevilla e-bike privé fietstour met ontbijt & tapas lunch

Ontdek compleet Sevilla in 5 uur tijd op een comfortabele manier met deze privé fietstour met e-bikes! De lokale Nederlandstalige gids laat je Sevilla zo compleet mogelijk ervaren, je ziet alle highlights en hidden gems! Deze fietstour is inclusief ontbijt en tapas-lunch.
Starttijd 09:00
Meeting point Calle Santas Patronas, 29
Duur 5 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek Sevilla zo compleet mogelijk!
  • Onder begeleiding van een lokale Nederlandse gids
  • Deze privé fietstour is altijd met je eigen groep, reisgezelschap of gezin
  • Je ziet alle highlights, ontdekt de hidden treasures en proeft de sfeer van de stad optimaal!
  • Fiets heerlijk ontspannen met de comfortabele e-bikes

Dit ga je beleven

Ontdek Sevilla in 5 uur tijd ontspannen op een elektrische fiets en met een Nederlandstalige privé gids! De gids neemt je mee langs de hoogtepunten, de hidden gems en de meest bijzondere plekjes van de stad.

Je ontdekt de oorsprong van de flamencocultuur, bezoekt de antieke barretjes op de Westelijke Guadalquivir-oever en ziet natuurlijk de imposante kathedraal en Alcazar. Met deze privé fietstour zie je alles van Sevilla! Deze fietstour is inclusief een Andalusisch ontbijt (Tostada tomate, paté, ham en koffie/thee) en een tapas-lunch (3 tapas en een drankje).

Inclusief

  • Ervaren Nederlandstalige privé gids
  • Gebruik van de e-bikes
  • Flesje water
  • Ontbijt (Tostada tomate, paté, ham en koffie/thee)
  • Tapas-lunch (3 tapas en een drankje, extra tapas mogelijk voor eigen rekening)

Beoordelingen

8,0
Erg goed

Op basis van 2 beoordelingen

De begeleing was vriendelijk en interessant. Het ontbijt en de tapas waren pover. Het zou beter zijn moest je de tapas zelf kunnen kiezen.
7,0
Wij hadden Jean-Paul als gids...top! wist heel veel en had vooral veel voorbeelden waarom nu iets was zoals het was doordat de geschiedenis.... kortom deze gids weet het verleden en het heden heel goed te combineren/uit te leggen. De e-bikes waren zeer comfortabel....we hebben genoten. We kunnen vergelijken want we hebben in diverse steden een fietstocht met gids geboekt en deze tocht had ik wel vier dagen kunnen doen!
9,0
Andalucia Tours & Discovery

Andalucia Tours & Discovery

Zijn liefde voor Sevilla combineren met zijn passie voor fietsen? In 2008 werd het voor Carlos werkelijkheid, toen hij Andalusia Tours & Discovery startte. Samen met Rosalie, één van de eerste gidsen van het bedrijf, ontwikkelde hij verschillende fietstours. Inmiddels vertrekken er dagelijks meerdere fietstours rondom leuke thema’s.

8,5
80 beoordelingen
7 activiteiten