Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Sevilla by Night wandeltour

Een sfeervolle wandeltour door het oude centrum!

Hoogtepunten

Sevilla by Night wandeltour

Ontdek het mooie oude centrum (Casco Antigo) van Sevilla met al haar fascinerende, historische verhalen, legendes en geheimen van de oude Joden, Romeinen, Moren en de Katholieken. De Nederlandstalige gids neemt je mee langs de sporen die al deze culturen en beschavingen hebben achtergelaten.
Starttijd 19:30
Meeting point Plaza de la Encarnación (Metropole Parasol) s/n, 41003 Sevilla
Duur 2 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek het sfeervolle Sevilla in de avond
  • Zie hoe de stad tot leven komt en de locals elkaar ontmoeten
  • Verdiep je in de fascinerende, historische verhalen en legendes van het oude centrum
  • Zie de sporen die de oude Joden, Romeinen, Moren en de Katholieken hebben achtergelaten
  • Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids

Dit ga je beleven

Sevilla moet je niet alleen overdag verkennen, want 's avonds komt de stad pas echt tot leven. De locals ontmoeten elkaar dan op de pleintjes en terrasjes in de smalle straten. Deze sfeervolle wandeltour is dan ook een echte aanrader om te doen tijdens je bezoek aan Sevilla!

De ervaren Nederlandse gids neemt je mee door de smalle donkere steegjes van Santa Cruz, met de typische kasseien. Je komt langs romantische pleintjes, elk met een bijzonder verhaal. Ook zie verschillende bijzondere bezienswaardigheden in Sevilla. De gids vertelt onderweg en bij de verschillende stops over de kleurrijke historie van deze plekken. Zo ervaar je de verhalen, legendes en geheimen van het oude centrum pas echt goed.

Inclusief

  • Ervaren Nederlandstalige gids
  • Verfrissend drankje
  • Handige Sevilla informatiemap

Beoordelingen

8,6
Erg goed

Op basis van 7 beoordelingen

Enthousiaste gids Angela. Voor ons was het erg leuk om de stad 's avonds te bekijken. Voor jezelf is het toch lastig om dan de juiste plekken te vinden. En met alle informatie en plekken waar je bent geweest of nog naar toe kan, loop of fiets je de volgende dag weer met een andere blik door de stad.
9,0
Richard wist op een originele manier wetenswaardigheden over Sevilla te vertellen. Zijn op plekjes geweest waar je zelf misschien niet zou komen. Heeft nog goede tips voor ons verblijf aangedragen.
9,0
Was leuk en interessant. En veel te weten gekomen over sevillia Enleuke plekjes bezocht.
8,0
Gezellige en leuke gids die een duidelijke uitleg gaf over de bezienswaardigheden in de stad Sevilla
9,0
Pia Tours

Pia Tours

In 2012 vertrokken Angela en James op een reis zonder ‘einddatum’. Tijdens hun bezoek aan Sevilla werden ze meteen betoverd door de sfeer, de warmte, het eten en de schoonheid. Eindbestemming bereikt! Inmiddels verzorgen ze met hun team al jaren leuke rondleidingen en fietstours door Sevilla.

8,7
39 beoordelingen
5 activiteiten