Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Sevilla Hoogtepunten wandeltour

De ideale kennismaking met het sfeervolle Sevilla!

Hoogtepunten

Sevilla Hoogtepunten wandeltour

Wil je Sevilla meteen goed leren kennen? Dan is deze wandeltour ideaal! De ervaren Nederlandstalige gids laat je de highlights van de stad zien en vertelt leuke verhalen en feitjes bij de verschillende stops.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Vanaf de Stierenvechterarena (Plaza de Toros) aan de Paseo de Cristóbal Colón 12
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek de highlights van Sevilla
  • Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids
  • Zie o.a. de Kathedraal, Alcazar, Torre del Oro en Plaza de España
  • Verdiep je in de historie, cultuur en bijzondere verhalen van Sevilla
  • De gids geeft je handige tips voor de rest van je stedentrip!

Dit ga je beleven

Je stedentrip Sevilla begint direct goed met deze wandeltour met Nederlandse gids! Proef de lokale sfeer en ontdek de highlights van de stad in 2,5 uur tijd!

De Nederlandstalige gids laat je zien wat Sevilla zo'n bijzondere stad maakt. Bij de verschillende stops krijg je meer te horen over de stad en haar historie, de bezienswaardigheden en de typische cultuur van Sevilla. Uiteraard krijg je ook handige tips mee voor de rest van je verblijf in de stad! Het wandelniveau van deze stadswandeling is zeer makkelijk en ook geschikt voor minder validen en/of rolstoelgebruikers.

Inclusief

  • Deskundige Nederlandse gids
  • Verfrissend drankje
  • Handige Sevilla informatiemap

Beoordelingen

8,7
Erg goed

Op basis van 11 beoordelingen

Duidelijk, prettig, goed verhaal, paste zich goed aan aan de groep. We zoeden Matan zeker aan raden.
8,0
Er waren op de dag van de tour geen andere deelnemers dus we hadden een privé tour met onze gids Matan. Met z'n 3en hebben we een flinke wandeling gemaakt waarbij Matan veel wist te vertellen over diverse geschiedkundige fragmenten uit de historie van de stad Sevilla. Erg leuke wandeling met prachtig weer in een mooie stad met een toffe gids. Top !!!!!
9,0
Super leuke, leerzame en interesante tourwandeling gedaan met tourguide Matan
9,0
De wandeltour door het oude centrum van Sevilla was leerzaam en zeker een aanrader, mede door de enthousiaste gids Sabine! Zij heeft er mede voor gezorgd dat ik erg genoten heb van de 4 dagen in Sevilla. De volgende keer zoek ik haar weer op! Dit keer was ik samen met mijn zus en de gids, dus alle aandacht voor ons. Wij zagen groepen van 8 tot 12 personen( meestal 'free tour') teveel, want dan hoor je weinig van wat de gids te vertellen heeft.
9,0
Pia Tours

Pia Tours

In 2012 vertrokken Angela en James op een reis zonder ‘einddatum’. Tijdens hun bezoek aan Sevilla werden ze meteen betoverd door de sfeer, de warmte, het eten en de schoonheid. Eindbestemming bereikt! Inmiddels verzorgen ze met hun team al jaren leuke rondleidingen en fietstours door Sevilla.

8,7
39 beoordelingen
5 activiteiten