Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Sevilla Tapas Tour Centrum

Heerlijke tapas tour met Nederlandstalige gids!

Hapjes & drankjes

Sevilla Tapas Tour Centrum

Met deze tapas wandeltour neemt de Nederlandse gids je mee langs verschillende barretjes en restaurantjes om je een mix van moderne en klassieke tapas te laten proeven. Een heerlijke ontdekkingsreis langs de geschiedenis van tapas!
Starttijd 13:00
Meeting point Plaza del Triunfo 1, 41004 Sevilla
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Een heerlijke tapas proeverij door het centrum van Sevilla
  • Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids
  • Van klassieke tot moderne tapas, je proeft het allemaal!
  • Verdiep je in de historie, cultuur en gewoontes van tapas
  • De leukste kennismaking met culinair Sevilla!

Dit ga je beleven

Je bezoek aan Sevilla is niet compleet zonder de heerlijke lokale tapas te proeven! Met deze wandeltour ga je onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids de meest lekkere moderne en klassieke tapas proeven. De gids zal je kleurrijk vertellen over de historie, cultuur en gewoontes die horen bij tapas. Bij iedere stop proef je lekkere tapas, natuurlijk vergezeld door lekkere drankjes. Voor foodies een absolute must do!

Onderweg zie je meer van de binnenstad van Sevilla en krijg je een goed beeld van de bijzondere bezienswaardigheden in Sevilla. De gids vertelt meer over de stad, de historie en de lokale cultuur. Zo proef je niet alleen de typische smaken van Sevilla maar leer je de stad ook écht beter kennen.

Inclusief

  • Ervaren Nederlandse gids
  • Verschillende tapas en drankjes in diverse gelegenheden
  • Handige Sevilla informatiemap

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 11 beoordelingen

Angela is een spontane vrouw die alle tijd neemt om de vragen te beantwoorden. Keuze en restaurants van de tapas was fantastisch.
9,0
Leuke gids, tapas was er genoeg en erg lekker. Goede drankjes erbij. Aardig was dat hij niet meteen voor de eerste tapasbar koos. De eerste plek waar de gids ons bracht hadden we zonder hem nooit gevonden.
9,0
Angela is een hele prettige persoon. Ze maakt goed contact, is geïnteresseerd en vertelt veel over het Spaanse leven en haar leven in Spanje. We zijn in 3 verschillende soorten tapas restaurantjes geweest, alles erg lekker. Erg van genoten, kortom een aanrader!
10,0
De gids Matan bracht ons naar een tweetal uitstekende zaken, waar we verrassende tapas proefden, we hebben genoten van de tour en van de toffe uitleg van de gids, een aanrader.
9,0
Pia Tours

Pia Tours

In 2012 vertrokken Angela en James op een reis zonder ‘einddatum’. Tijdens hun bezoek aan Sevilla werden ze meteen betoverd door de sfeer, de warmte, het eten en de schoonheid. Eindbestemming bereikt! Inmiddels verzorgen ze met hun team al jaren leuke rondleidingen en fietstours door Sevilla.

8,7
39 beoordelingen
5 activiteiten