Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Sevilla

Fietstours in Sevilla

Sevilla is een sfeervolle stad vol unieke bezienswaardigheden, prachtige parken en gezellige straatjes. Wil je het beste van Sevilla ontdekken? Doe dan één van deze leuke fietstours en fiets onder begeleiding van een lokale Nederlandse gids door heerlijk Sevilla. Kies je fietstour en ervaar het beste van Sevilla.


De ideale kennismaking

Ontdek Sevilla fietstour

Ontdek ontspannen met de fiets de belangrijkste bezienswaardigheden van Sevilla en proef de lokale sfeer. De lokale Nederlandstalige gids neemt je mee langs historische monumenten, levendige hotspots en bijzondere plekjes. Zo leer je het sfeervolle Sevilla pas echt kennen!

Bekijk & boek

Het Spaanse platteland

Sevilla Countryside fietstour

Een heerlijke dag het platteland rondom Sevilla verkennen! Met deze fietstour fiets je door traditionele dorpjes en prachtige natuur. De gids heeft een fantastische route voor je in petto, waarbij je op iedere locatie meer te weten komt over de historie en de bezienswaardigheden.

Bekijk & boek

Sfeervol Sevilla

Sevilla Tapas fietstour

Fiets heerlijk ontspannen door het sfeervolle hart van Sevilla en ontdek de cultuur, historie en verborgen plekjes van de stad. Samen met een Nederlandse lokale gids verken je het beste van Sevilla en proef je halverwege de fietstour lekkere tapas in een typisch restaurantje. Sevilla op z'n Sevilliaans!

Bekijk & boek

Met je eigen groepje

Sevilla Privé fietstour

Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Sevilla? Boek dan deze fietstour met Nederlandse privé gids! Ook geschikt voor grotere groepen.

Bekijk & boek

Zie alles van Sevilla

Compleet Sevilla privé fietstour

Ontdek compleet Sevilla in 5 uur tijd op een comfortabele manier met deze privé fietstour met e-bikes! De lokale Nederlandstalige gids laat je Sevilla zo compleet mogelijk ervaren, inclusief ontbijt en tapas-lunch!

Bekijk & boek

Lekker actief

Dorpen & Bodegas mountainbike fietstour

Met deze mountainbike fietstour van ongeveer 25 kilometer maak je kennis met de prachtige omgeving van Sevilla. Je fietst van dorp naar dorp en bezoekt verschillende authentieke bodegas voor een drankje en/of tapas!

Bekijk & boek

Romeinse Ruïnes

Fietstour naar Italica

Fiets vanuit Sevilla naar de oude Romeinse stad Itálica en ontdek fraaie Romeinse ruïnes. Zie het beroemde amfitheater en verdiep je in de rijke historie van de oude stad. Deze fietstour is onder begeleiding van een deskundige lokale Engelstalige gids.

Bekijk & boek