Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Geselecteerd op kwaliteit

Fietstours in Sevilla

Sevilla is een heerlijk stad vol bezienswaardigheden, prachtige parken en gezellige straatjes, ideaal om met de fiets te verkennen! Onze experts hebben de leukste fietstours in Sevilla geselecteerd op basis van kwaliteit, met deskundige Nederlandse gidsen vol passie voor Sevilla. Kies je fietstour, verken Sevilla met een Nederlandse gids en geniet volop van je bezoek aan Sevilla!


De ideale kennismaking

Ontdek Sevilla fietstour

Ontdek ontspannen met de fiets de belangrijkste bezienswaardigheden van Sevilla en proef de lokale sfeer. De lokale Nederlandstalige gids neemt je mee langs historische monumenten, levendige hotspots en bijzondere plekjes. Zo leer je het sfeervolle Sevilla pas echt kennen!

Bekijk & boek

Local life

Alternatief Sevilla fietstour

Heb je alle toeristische hotspots al gezien en wil je het echte Sevilla ontdekken? Dan is deze Alternatieve fietstour ideaal. Als een ware local fiets je samen met de Nederlandse gids door de niet toeristische buurten. Je ontdekt o.a. originele monumenten, gebouwen en markten. Feel the local vibe!

Bekijk & boek

Het Spaanse platteland

Sevilla Countryside fietstour

Een heerlijke dag het platteland rondom Sevilla verkennen! Met deze fietstour fiets je door traditionele dorpjes en prachtige natuur. De gids heeft een fantastische route voor je in petto, waarbij je op iedere locatie meer te weten komt over de historie en de bezienswaardigheden.

Bekijk & boek

Met je eigen groepje

Sevilla Privé fietstour

Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Sevilla? Boek dan deze fietstour met Nederlandse privé gids! Ook geschikt voor grotere groepen.

Bekijk & boek

Zie alles van Sevilla

Compleet Sevilla privé fietstour

Ontdek compleet Sevilla in 5 uur tijd op een comfortabele manier met deze privé fietstour met e-bikes! De lokale Nederlandstalige gids laat je Sevilla zo compleet mogelijk ervaren, inclusief ontbijt en tapas-lunch!

Bekijk & boek

Romeinse Ruïnes

Fietstour naar Italica

Fiets vanuit Sevilla naar de oude Romeinse stad Itálica en ontdek fraaie Romeinse ruïnes. Zie het beroemde amfitheater en verdiep je in de rijke historie van de oude stad. Deze fietstour is onder begeleiding van een deskundige lokale Engelstalige gids.

Bekijk & boek