Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Sevilla

Fietstours in Sevilla

Sevilla is een sfeervolle stad vol unieke bezienswaardigheden, prachtige parken en gezellige straatjes. Wil je het beste van Sevilla ontdekken? Doe dan één van deze leuke fietstours en fiets onder begeleiding van een lokale Nederlandse gids door heerlijk Sevilla. Kies je fietstour en ervaar het beste van Sevilla.


De ideale kennismaking

Ontdek Sevilla fietstour

Sfeervol Sevilla is gedurende het hele jaar een uitstekende bestemming voor een stedentrip. De leukste manier om de bezienswaardigheden van deze hoofdstad van Andalusië is verkennen is met de fiets! Met deze fietstour laat de lokale Nederlandse gids je het beste van Sevilla zien!

Bekijk & boek

Het Spaanse platteland

Sevilla Countryside fietstour

Niet alleen Sevilla is adembenemend mooi, ook de omgeving is een bezoek meer dan waard. Met deze ontspannen fietstour fiets je door het pittoreske landschap buiten Sevilla en bezoek je enkele historische en authentieke Spaanse dorpjes.

Bekijk & boek

Sfeervol Sevilla

Sevilla Tapas fietstour

Fiets heerlijk ontspannen door het sfeervolle hart van Sevilla en ontdek de cultuur, historie en verborgen plekjes van de stad. Samen met een Nederlandse lokale gids verken je het beste van Sevilla en proef je halverwege de fietstour lekkere tapas in een typisch restaurantje. Sevilla op z'n Sevilliaans!

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Sevilla Privé fietstour

Geniet optimaal van Sevilla met deze privé fietstour met Nederlandse gids! Je fietst ontspannen naar alle highlights van Sevilla, waar de gids je meer vertelt over bijzonder Sevilla en de bezienswaardigheden waar je stopt. Ook geschikt voor grotere groepen!

Bekijk & boek

Een heerlijke dag

Compleet Sevilla e-bike fietstour

Ontdek compleet Sevilla in 5 uur tijd op een comfortabele manier met deze privé fietstour met e-bikes! De lokale Nederlandstalige gids laat je Sevilla zo compleet mogelijk ervaren, je ziet alle highlights en hidden gems! Deze fietstour is inclusief ontbijt en tapas-lunch.

Bekijk & boek

Lekker actief

Dorpen & Bodegas mountainbike fietstour

Met deze mountainbike fietstour van ongeveer 25 kilometer maak je kennis met de prachtige omgeving van Sevilla. Je fietst van dorp naar dorp en bezoekt verschillende authentieke bodegas voor een drankje en/of tapas!

Bekijk & boek

Romeinse Ruïnes

Fietstour naar Italica

Fiets vanuit Sevilla naar de oude Romeinse stad Itálica en ontdek fraaie Romeinse ruïnes. Zie het beroemde amfitheater en verdiep je in de rijke historie van de oude stad. Deze fietstour is onder begeleiding van een deskundige lokale Engelstalige gids.

Bekijk & boek