Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Flamenco Show & Introductie

Beleef de Flamenco in Sevilla van dichtbij!

Lokaal & uniek

Flamenco Show & Introductie

Door
Pia Tours
Pia Tours
8,8
Wil je het echte Sevilla beleven? Dan mag de Flamenco natuurlijk niet ontbreken! De Flamenco vindt zijn oorsprong in Sevilla en heeft vele verborgen betekenissen. Met deze leuke avond ervaar je het allemaal!
Starttijd
18:00
Meeting point
Voor Hotel Amadeus, Calle Farnesio, 6, 41004 Sevilla
Duur
2 uur, 30 minuten
Taal gids
Nederlands

De highlights

  • Een sfeervolle avond vol flamenco!
  • Je ontdek alle flamenco 'ins en outs' van een Nederlandstalige specialist
  • Bezoek een authentieke flamenco show in een typische peña
  • Proef de cultuur en historie van Sevilla en de flamenco
  • De ideale manier om de flamenco in Sevilla te beleven!

Dit ga je beleven

De Flamenco is onlosmakelijk verbonden met Sevilla. Voor een pure beleving van de flamenco moet je niet bij de toeristische shows zijn, maar in de typische peñas (soort clubhuizen). Hier komen de locals en proef je de echte sfeer.

De avond begint met een introductie op de Flamenco van een Nederlandstalige flamenco specialist. In 45 minuten tijd krijg je de ins en outs van de flamenco te horen. Hierna begrijp je goed waarom deze dansstijl zo verbonden is met Sevilla. Na de introductie ga je natuurlijk naar de flamenco kijken! De specialist neemt je mee naar een authentieke show, in een typische peña. Geniet van de show van zo'n 1,5 uur en ga helemaal op in de lokale sfeer & cultuur van Sevilla!

Inclusief

  • Verfrissend drankje
  • Nederlandstalige flamenco specialist
  • 45 minuten introductie
  • 1,5 uur durende authentieke flamenco show
Flamenco Show & Introductie
Flamenco Show & Introductie
Flamenco Show & Introductie
Flamenco Show & Introductie

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 4 beoordelingen

We gingen enigzins sceptisch naar de ontmoetingsplaats waar we ons contact ontmoetten. Na een introductie onder het genot van een een glas wijn hebben we de flamenco show als fantastisch ervaren. Zeker de moeite waard
8,0
De gids was super en gaf ons een andere kijk op flamenco. De show was geweldig, voor herhaling vatbaar.
9,0
Iris, een vlotte Nederlandse flamencodanseres, lichtte ons eerst de belangrijkste kenmerken van flamenco toe. Zo hoorden we (letterlijk want Iris bracht haar laptop met geluids- en beeldfragmenten mee) uitleg over de verschillende stromingen binnen de flamenco en werden we gewezen op de belangrijke samenwerking tussen de zang, muziek en dans. Daarna trokken we naar een klein zaaltje waar we als enige toeristen konden genieten van een echt spektakel. Het optreden vloog voorbij en bezorgde ons echte kippenvelmomenten. Dit was een onbeschrijflijke avond die nog heel lang zal bijblijven!
9,0
Jorinde, flamenco specialiste, is een leuke vrouw die ons vertelde over de flamenco waardoor we de samenwerking tussen de dans, zang en muziek, tijdens de voorstelling in het theatertje, beter begrepen. Het kleine theatertje was zo wie zo een feestje. Na de voorstelling had Angela een tafel voor ons gereserveerd bij Las Golondrinas, waar Jorinde ons nog even snel uitleg gaf over de menukaart. We waren de enige toeristen en het was een schot in de roos. Wij hebben een fantastische avond gehad.
9,0
Pia Tours

Pia Tours

In 2012 vertrokken Angela en James op een reis zonder ‘einddatum’. Tijdens hun bezoek aan Sevilla werden ze meteen betoverd door de sfeer, de warmte, het eten en de schoonheid. Eindbestemming bereikt! Inmiddels verzorgen ze met hun team al jaren leuke rondleidingen en fietstours door Sevilla.

8,8
47 beoordelingen
5 activiteiten