Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Sevilla Tapas Tour Centrum

Heerlijke tapas tour met Nederlandstalige gids!

Hapjes & drankjes

Sevilla Tapas Tour Centrum

Door
Pia Tours
Pia Tours
8,8
Met deze tapas wandeltour neemt de Nederlandse gids je mee langs verschillende barretjes en restaurantjes om je een mix van moderne en klassieke tapas te laten proeven. Een heerlijke ontdekkingsreis langs de geschiedenis van tapas!
Starttijd
13:00
Meeting point
Plaza del Triunfo 1, 41004 Sevilla
Duur
2 uur, 30 minuten
Taal gids
Nederlands

De highlights

  • Een heerlijke tapas proeverij door het centrum van Sevilla
  • Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids
  • Van klassieke tot moderne tapas, je proeft het allemaal!
  • Verdiep je in de historie, cultuur en gewoontes van tapas
  • De leukste kennismaking met culinair Sevilla!

Dit ga je beleven

Je bezoek aan Sevilla is niet compleet zonder de heerlijke lokale tapas te proeven! Met deze wandeltour ga je onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids de meest lekkere moderne en klassieke tapas proeven. De gids zal je kleurrijk vertellen over de historie, cultuur en gewoontes die horen bij tapas. Bij iedere stop proef je lekkere tapas, natuurlijk vergezeld door lekkere drankjes. Voor foodies een absolute must do!

Onderweg zie je meer van de binnenstad van Sevilla en krijg je een goed beeld van de bijzondere bezienswaardigheden in Sevilla. De gids vertelt meer over de stad, de historie en de lokale cultuur. Zo proef je niet alleen de typische smaken van Sevilla maar leer je de stad ook écht beter kennen.

Inclusief

  • Ervaren Nederlandse gids
  • Verschillende tapas en drankjes in diverse gelegenheden
  • Handige Sevilla informatiemap

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 13 beoordelingen

Hele middag gezelligheid en verschillende tapas gegeten , onze hele ploeg vond t super
8,0
Ontzettend leuk, echt een aanrader! We hebben genoten van het eten en de uitleg van Angela. Angela heeft ons veel tips gegeven en ook geholpen met wat praktische zaken.
10,0
Angela is een spontane vrouw die alle tijd neemt om de vragen te beantwoorden. Keuze en restaurants van de tapas was fantastisch.
9,0
Leuke gids, tapas was er genoeg en erg lekker. Goede drankjes erbij. Aardig was dat hij niet meteen voor de eerste tapasbar koos. De eerste plek waar de gids ons bracht hadden we zonder hem nooit gevonden.
9,0
Pia Tours

Pia Tours

In 2012 vertrokken Angela en James op een reis zonder ‘einddatum’. Tijdens hun bezoek aan Sevilla werden ze meteen betoverd door de sfeer, de warmte, het eten en de schoonheid. Eindbestemming bereikt! Inmiddels verzorgen ze met hun team al jaren leuke rondleidingen en fietstours door Sevilla.

8,8
47 beoordelingen
5 activiteiten