Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Top 14 tours & activiteiten in Sevilla

Ontdek onze top 14 tours & activiteiten in Sevilla, exclusief geselecteerd op kwaliteit en met gidsen & locals vol expertise en passie voor Sevilla

Top 14 tours & activiteiten in Sevilla

Ontdek het beste van Sevilla met onze speciale selectie van tours & activiteiten in Sevilla, geselecteerd op kwaliteit en met Nederlandse gidsen vol passie voor Sevilla. Zo ontdek je gegarandeerd de beste bezienswaardigheden, verborgen geheimen en gezellige plekjes van de stad op een leuke en onvergetelijke manier. Maak je keuze uit onze exclusieve selectie en geniet volop van je bezoek aan Sevilla!

Hoogtepunten

Ontdek Sevilla fietstour

Verken de hoogtepunten van Sevilla met de fiets!

Wil je op een leuke manier kennismaken met het beste van Sevilla? Met deze fietstour ervaar je Sevilla op een ontspannen en verrassend leuke manier met de fiets. Samen met een deskundige lokale Nederlandse gids zie je de échte hoogtepunten van Sevilla, proef je de lokale sfeer en kom je meer te weten over deze bijzondere stad. Zo geniet je volop van het beste van Sevilla.

Bekijk & boek
Hapjes & drankjes

Sevilla Tapas Tour Triana

Proef traditionele tapas in de authentieke wijk Triana!

Aan de overkant van de historische rivier Guadalquivir, die Sevilla scheidt, ligt de artistieke wijk Triana. Hier proef je de lekkerste traditionele tapas in authentieke tapasbars. Met deze wandeltour neemt de Nederlandstalige gids je mee op een heerlijke proeverij in deze sfeervolle wijk!

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Sevilla by Night wandeltour

Een sfeervolle wandeltour door het oude centrum!

Ontdek het mooie oude centrum (Casco Antigo) van Sevilla met al haar fascinerende, historische verhalen, legendes en geheimen van de oude Joden, Romeinen, Moren en de Katholieken. De Nederlandstalige gids neemt je mee langs de sporen die al deze culturen en beschavingen hebben achtergelaten.

Bekijk & boek
Lokaal & uniek

Alternatief Sevilla fietstour

Ontdek de verborgen geheimen en lokale plekjes van Sevilla

Heb je alle toeristische hotspots al gezien en wil je het echte Sevilla ontdekken? Dan is deze Alternatieve fietstour ideaal. Als een ware local fiets je samen met de Nederlandse gids door de niet toeristische buurten. Je ontdekt o.a. originele monumenten, gebouwen en markten. Feel the local vibe!

Bekijk & boek
Avontuur

SUP Tour in Sevilla

Geniet van een ontspannen & actieve SUP Tour in Sevilla

Geniet van een leuke actieve SUP tour in Sevilla over de rivier de Guadalquivir. Onder professionele begeleiding leer je over alle belangrijke technieken en krijg je natuurlijk ruim de tijd om te oefenen. SUP heerlijk ontspannen over de rivier en geniet volop van je bezoek aan Sevilla.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Sevilla Privé rondleiding

Verken Sevilla met een lokale Nederlandse privé gids

Ben je voor het eerst in Sevilla? Of ken je al veel leuke plekjes in de stad? Met deze privé rondleiding duik je Sevilla in met een Nederlandse gids die alle ins en outs van de stad kent. Op basis van jullie wensen ontdek je het beste dat Sevilla te bieden heeft, van de highlights tot de verborgen geheimen. Een privé rondleiding op maat, geschikt voor iedereen!

Bekijk & boek
Hapjes & drankjes

Sevilla Tapas Tour Centrum

Heerlijke tapas tour met Nederlandstalige gids!

Met deze tapas wandeltour neemt de Nederlandse gids je mee langs verschillende barretjes en restaurantjes om je een mix van moderne en klassieke tapas te laten proeven. Een heerlijke ontdekkingsreis langs de geschiedenis van tapas!

Bekijk & boek
Lokaal & uniek

Sevilla Privé fietstour

Fietstour met je eigen groep en Nederlandse privé gids

Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Sevilla? Kies voor deze privé fietstour en ontdek Sevilla met een Nederlandse privé gids.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Sevilla Hoogtepunten wandeltour

De ideale kennismaking met het sfeervolle Sevilla!

Wil je Sevilla meteen goed leren kennen? Dan is deze wandeltour ideaal! De ervaren Nederlandstalige gids laat je de highlights van de stad zien en vertelt leuke verhalen en feitjes bij de verschillende stops.

Bekijk & boek
Lokaal & uniek

Flamenco Show & Introductie

Beleef de Flamenco in Sevilla van dichtbij!

Wil je het echte Sevilla beleven? Dan mag de Flamenco natuurlijk niet ontbreken! De Flamenco vindt zijn oorsprong in Sevilla en heeft vele verborgen betekenissen. Met deze leuke avond ervaar je het allemaal!

Bekijk & boek
Avontuur

Sevilla Countryside fietstour

Fiets door de prachtige omgeving rondom Sevilla

Beleef een heerlijke dag waarin je het platteland rondom Sevilla gaat verkennen. Met deze fietstour fiets je door traditionele dorpjes en prachtige natuur.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Sevilla e-bike privé fietstour met ontbijt & tapas lunch

De meest complete fietstour door Sevilla, incl. lunch!

Ontdek compleet Sevilla in 5 uur tijd op een comfortabele manier met deze privé fietstour met e-bikes! De lokale Nederlandstalige gids laat je Sevilla zo compleet mogelijk ervaren, je ziet alle highlights en hidden gems! Deze fietstour is inclusief ontbijt en tapas-lunch.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Fietsen huren in Sevilla

Huur voor 1, 2 of 3 dagen fietsen in Sevilla

Wil je Sevilla zelfstandig gaan verkennen? Huur dan een fiets en fiets ontspannen door de stad. Met deze comfortabele Kalkhoff Trekking Bikes verken je Sevilla en de omgeving met gemak. Er is voldoende assortiment in heren- en damesfietsen, kinderfietsen en kinderzitjes.

Bekijk & boek
Lokaal & uniek

Fietstour naar Italica

Ontdek de Romeinse ruïnes van Itálica!

Fiets vanuit Sevilla naar de oude Romeinse stad Itálica en ontdek fraaie Romeinse ruïnes. Zie het beroemde amfitheater en verdiep je in de rijke historie van de oude stad. Deze fietstour is onder begeleiding van een deskundige lokale Nederlands- of Engelstalige gids.

Bekijk & boek