Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Lokaal Valencia fietstour

Ontdek de verborgen geheimen van Valencia met de fiets

Lokaal & uniek

Lokaal Valencia fietstour

Ontdek de verborgen geheimen, smalle straatjes en unieke plekjes van Valencia met deze leuke fietstour van zo'n 3 uur. Samen met een enthousiaste Nederlandse gids ga je heerlijke fietsen door Valencia. Natuurlijk zie je ook highlights van de stad zoals de kathedraal, de stad van de kunst en de wetenschappen en de rivierbedding de Turia. Ga je mee op een persoonlijke, bijzondere en leuke fietstocht door Valencia?
Starttijd 10:00
Meeting point Carrer del Mar 60, 46003, Valencia
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Verken de verborgen geheimen en highlights van Valencia
  • Onder begeleiding van een Nederlandse local
  • Leuke weetjes, persoonlijke ervaringen en bijzondere verhalen
  • Stops bij de mooiste plekjes van Valencia
  • Veel tips voor de rest van je verblijf

Dit ga je beleven

In Valencia is het bijna altijd zonnig. Een ideale stad om lekker te gaan fietsen! Met deze fietstour verken je de verborgen geheimen, gezellige straatjes en essentiële highlights van Valencia. Onder begeleiding van de enthousiaste Nederlandse locals Robin en Sofie maak je op een persoonlijke en verrassende manier kennis met de stad.

Je fietst in zo'n 3 uur een leuke route waarbij je stopt bij mooie plekken en bezienswaardigheden. Robin of Sofie vertelt leuke weetjes, persoonlijke ervaringen en bijzondere verhalen over Valencia en de plekjes die je bezoekt. Ook krijg je veel handige tips, ideaal om na deze fietstour de leukste restaurants, cafés en straatjes te vinden.

Inclusief

  • Fietstour met Nederlandse locals Robin en Sofie
  • Huur van de fietsen
  • Een drankje op een terras

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 3 beoordelingen

Superleuke fietstocht met enthousiaste Robin ! Heeft veel verteld en laten zien. Een echte aanrader😊
9,0
Robin, is een bijzonder enthousiaste Nederlandse gids, zoals ze zelf zegt " tijdens haar stage verliefd geworden op deze prachtige en sfeervolle stad"en nooit meer weg gegaan." Dit enthousisame weet ze goed over te brengen. Wij hebben genoten van de rondrit, al haar tips en bevelen de tour van harte bij een ieder aan.
9,0
Perfecte en geweldig enthousiaste begeleiding van Robin.
9,0
LokaalValencia

LokaalValencia

Wij zijn Sofie en Robin, een paar jaar geleden verliefd geworden op Valencia! Valencia komt niet meer van ons af. We zijn ontzettend enthousiast over deze prachtige plek op aarde en delen ons enthousiasme graag met de Nederlandse en Belgische vakantieganger. Dit doen we per fiets en in kleine groepjes, zodat het altijd persoonlijk en gezellig is en zodat we iedereen genoeg aandacht kunnen geven. We gaan het hebben over leuke weetjes, grappige persoonlijke ervaringen en bijzondere verhalen..

9,0
3 beoordelingen
1 activiteit