Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Street Art in Historisch Valencia

Ontdek fraaie street art in de historische wijk El Carmen

Lokaal & uniek

Street Art in Historisch Valencia

In een levendige stad als Valencia vind je naast een rijke historie ook verrassende culturele en moderne ontwikkelingen. Met deze street art tour ontdek je een leuke combinatie van historie, kunst & cultuur en ga je een aantal lokale lekkernijen proeven!
Starttijd 16:30
Meeting point Bij de zij-ingang van Mercado Central, op Carrer de Palafox, Valencia
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

 • Ontdek de bijzondere street art in de oude wijk El Carmen
 • Ervaar een unieke combinatie van historie, kunst & cultuur
 • De gids vertelt op een toegankelijke manier meer over de street art
 • Verdiep je in de politieke en sociale betekenis van de street art
 • Wandelend door de oude straatjes voel je de historie van de stad
 • Proef het lekkere drankje horchata samen met een fartón (zoet broodje)
 • Je sluit de tour af onder het genot van een heerlijk koud lokaal biertje

Dit ga je beleven

Geef je stedentrip Valencia wat meer verdieping met deze toegankelijke street art tour door de historische wijk El Carmen! Onder begeleiding van een vriendelijke en ervaren lokale gids duik je de wirwar van smalle straatjes in, om daar het échte Valencia op een verrassend leuke manier te leren kennen. Zo zie je nét even iets anders dan de bekende bezienswaardigheden.

Op verschillende plekken in El Carmen vind je fraaie street art, vaak met een politieke of sociale boodschap. De gids vertelt bij de street art waar je langskomt meer over de betekenis van het werk en de relatie die het heeft met de ontwikkelingen in Valencia. Wandelend door de oude straatjes voel je historie overal om je heen, om vervolgens de hoek om te lopen en getrakteerd te worden op inspirerende street art. De combinatie van moderne kunst en historie ervaar je hier op unieke wijze!

Naast street art neemt de gids je ook mee langs enkele bijzondere bezienswaardigheden in Valencia, zoals La Lonja (de Zijdebeurs) en Mercado Central. Onderweg stop je ook nog eens in één van de oudste horchaterias van de stad, om daar het geliefde drankje horchata (een zoet drankje gemaakt van aardamandelen) te proeven, samen met een fartón (een zoet broodje). De tour wordt afgesloten met een lekker koud lokaal biertje.

Inclusief

 • Deskundige lokale gids
 • Proeverij van horchata en fartón
 • Afsluiting met een lokaal biertje

Exclusief

 • Extra hapjes of drankjes voor eigen rekening
 • Fooi voor de gids

Beoordelingen

10,0
Fantastisch

Op basis van 1 beoordeling

Lenny is zeer enthousiast en heeft veel kennis over street art, niet alleen de art zelf maar ook over de artiesten. Ze is hier echt persoonlijk in geïnteresseerd en volgt de artiesten ook , ze laat je zien wat er vroeger op bepaalde spots stond of hoe ze er initieel waren als ze deels overschilderd zijn. Ik had een prive tour en ze staat open voor vragen, geeft je ruim de tijd om foto's te maken. Lenny is een super leuke en interessante dame en door deze tour krijg je een totaal ander beeld van Valencia. Een aanrader!!
10,0
Urban Adventures

Urban Adventures

Voor wie een échte lokale ervaring wil is Urban Adventures een goede keuze. Al meer dan 8 jaren organiseert het team van Urban Adventures lokale tours en activiteiten in meer dan 160 steden. In iedere stad kies je uit verschillende unieke ervaringen, altijd onder begeleiding van een ervaren lokale gids.

8,8
12 beoordelingen
21 activiteiten