Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Valencia by Night fietstour

Verken het levendige Valencia in het sfeervolle avondlicht

Lokaal & uniek

Valencia by Night fietstour

Wanneer de avond valt komt Valencia helemaal tot leven. De stad krijgt een warme gouden gloed over zich heen en de terrasjes en pleintjes stromen vol locals en toeristen. Het ideale moment voor een leuke fietstour!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Calle Puerto Rico 22, 46006, Ruzafa Valencia
Duur 2 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Ontdek Valencia wanneer de avond valt en de stad tot leven komt
  • Zie de bezienswaardigheden en straatjes in het warme avondlicht
  • Ontdek highlights als de Turia Tuinen en Plaza Reina
  • Onder begeleiding van een echte local expert!
  • Je krijgt handige tips voor de rest van je citytrip

Dit ga je beleven

Wanneer de locals van Valencia klaar zijn met werken trekken ze de stad in om elkaar te ontmoeten op één van de vele terrasjes en gezellige pleinen. Met deze fietstour neemt onze local Valencia expert je mee het bruisende Valencia in! Onderweg vertelt de gids je meer over Valencia de plekken waar je stopt. Ook krijg je handige tips voor de rest van je citytrip.

De warme gloed die 's avonds over Valencia valt zorgt ervoor dat veel van de leuke straatjes, prachtige gebouwen en bijzondere bezienswaardigheden er op hun best uitzien. Je begint in het oude hart van Valencia, fietst langs de Kathedraal en Plaza Reina. Natuurlijk fiets je ook door de prachtige Turia Tuinen en het imposante Ciudad de las Artes y de las Ciencias.

Inclusief

  • Huur van de fietsen
  • Deskundige lokale gids
PassionBike Valencia

PassionBike Valencia

Na jaren door Europa gefietst te hebben besloot Pier Paolo om in Valencia PassionBike te beginnen. Inmiddels vind je PassionBike ook in Málaga, kun je er terecht voor het huren van fietsen en het doen van leuke lokale fietstours. Het team van PassionBike staat klaar om je alles dat Valencia zo bijzonder maakt te laten zien.