Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Valencia Tapas Tour

Met deze heerlijke Tapas Tour vermijd je de volle toeristenrestaurants en bezoek je te voet authentieke, lokale tapasbars waar je de heerlijke tapas gaat proeven. Onder begeleiding van een échte Local Foodie als gids maak je kennis met de Spaanse keuken en proef je meer dan 10 verschillende tapas. Deze gezellige tapas barretjes wil je absoluut nog een keer bezoeken tijdens je verblijf in Valencia!

De highlights

  • Ontdek het prachtige historische centrum van Valencia
  • Verdiep je in de lokale keuken en eetcultuur
  • Ervaar de échte sfeer van Valencia
  • Je proeft meer dan 10 verschillende tapas
  • De tour wordt gegeven in kleine, persoonlijke groepjes
  • Betaal makkelijk met cash bij aanvang van de tour

Dit ga je beleven

Proef de heerlijke smaken van Valencia! Met deze culinaire wandeltour vermijd je de volle toeristenrestaurants en bezoek je authentieke, lokale tapasbars waar je samen met de gids (een echte foodie) heerlijke tapas gaat proeven! Tijdens de tour wordt veel gelachen, gegeten, gedronken en leer je over de Spaanse keuken, de stad, de bezienswaardigheden en unieke gebouwen.

Tijdens deze gezellige avond wandel je door de smalle straatjes van de wijk El Carmen en stop je bij 3 verschillende lokale tapas restaurantjes die echt typisch Valenciaans zijn. De gids is een echte 'foodie' en vertelt je graag meer over de Spaanse keuken, de eetcultuur en de verschillende tapas. Uiteraard geeft de gids je ook veel tips voor de rest van je verblijf in Valencia.

De tapastour is een volledige maaltijd, dus zorg ervoor dat je met lekkere trek naar de tour komt! De tour duurt in totaal ongeveer 2,5 uur en de groepjes zijn klein (max. 10 personen).

Beoordelingen

8,6
Erg goed

Op basis van 23 beoordelingen

Onze begeleider was super. Enthousiast en wist waar hij het over had qua eten als Valencia ook. Opslag voor Gabriel!!!
10,0
Topavond gehad! Gabri bruist van enthousiasme over "zijn stad Valencia" en heeft ons zoveel verteld. Niet alleen over de heerlijke tapas, maar ook over de eetcultuur in Spanje, over de historie van Valencia en over hoe de mensen hier leven. Het was al snel alsof we met een groep vrienden een leuke avond hadden, veel gelachen, heerlijk gegeten en gedronken. Aanrader voor iedereen die Valencia bezoekt!
10,0
Leuke toer langs de 3 verschillende restaurants met uitleg over de verschillende tapas. Uitleg van historie van tapas. Vrolijke gids en open minded
9,0
Ontzettend gezellige tour met wat kleine wandelingetjes tussendoor door oud Valencia en met leuke vrolijke gids. Heerlijke Tapas op drie adresjes.
9,0
Tours in Valencia

Tours in Valencia

Tijdens één van haar reizen werd Suzie helemaal verliefd op Valencia. Ze besloot in 2009 om definitief in Valencia te wonen en haar passie voor de stad te delen met anderen. Tours in Valencia werd geboren. Als gekwalificeerde gids zorgt Suzie met haar team voor leuke fietstours, rondleidingen en tapas tours. Altijd persoonlijk, relaxt en vol lokale tips.

8,6
52 beoordelingen
3 activiteiten

Inclusief

  • Inclusief 3 drankjes en meer dan 10 verschillende tapas
  • Deskundige lokale Engelstalige gids

Praktische informatie

Valencia Tapas Tour location
Taal gids Engels
Duur 2 uur, 30 minuten
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Plaza de la Reina, ingang van de kathedraal