l’Oceanogràfic

l’Oceanogràfic

Het grootste aquarium van Europa staat in Valencia. Je krijgt er veel informatie over het zeeleven en in de verschillende tanks leven duizenden vissen en andere zeedieren. Een belevenis is dineren in een restaurant terwijl de vissen om u heen zwemmen.

Aquarium

Over deze spot

Valencia heeft het grootste aquarium van Europa: l’Oceanogràfic, gehuisvest in een futuristisch gebouw. In grote watertanks (totaal 42 miljoen liter water) is het leven in de verschillende wereldzeeën nagebootst. Duizenden zeedieren leven in deze tanks, waaronder haaien, dolfijnen, walrussen en zelfs een witte walvis.

Een hoogtepunt is het restaurant onderwater, waar u een drankje kunt drinken of iets kunt eten, terwijl duizenden vissen en andere zeedieren voorbijzwemmen.

Verder is er een dolfinarium, waar dolfijnen- en zeeleeuwenshows worden gegeven.

Een aparte afdeling is gewijd aan het leven en werk van Spaanse onderzoekers op de Zuidpool. Er zijn niet alleen foto’s te zien van de Zuidpoolexpedities, maar ook een compleet ingericht basiskamp. Stel u daarbij de omstandigheden voor: harde wind en ijskoud.

In de Photo Aqua winkel kun je spectaculaire onderwaterfoto’s en posters kopen.

Handig om te weten

Website: l’Oceanogràfic
Adres: Junta Murs i Valls
Openingstijden: 10.00-20.00 (van 16 juli tot 31 augustus tot 24.00)
Toegangsprijs: € 27,90, reductietarief € 21,00

Raadpleeg de website van Oceanogràfic voor actuele prijsinformatie en openingstijden.

Beoordelingen

Advertentie

Je stedentrip Valencia plannen

Valencia is een ideale bestemming voor een heerlijke stedentrip! Wat te doen in Valencia? Er zijn genoeg leuke activiteiten en hotspots! Praktische dingen zoals het vinden van je ideale overnachting of de meest voordelige vlucht zijn vaak wat lastiger. Met onze keuzehulp vergelijk je daarom overzichtelijk en snel de beste aanbieders!

Laat je inspireren!

Bekijk ook deze hoogtepunten van Valencia