Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Valencia

Fietstours in Valencia

Valencia is een heerlijk sfeervolle stad met een gezellig historisch centrum en meer dan genoeg bijzondere bezienswaardigheden. Het hoogtepunt van je bezoek aan Valencia ervaar met één van deze leuke fietstours! Samen met een uitstekende lokale gids zie je alle highlights en proef je de lokale sfeer optimaal.


De ideale kennismaking

Ontdek Valencia fietstour

Ontdek de hoogtepunten, verborgen plekjes en gezellige wijken van Valencia met een lokale Nederlandstalige gids. Met deze leuke fietstour maak je op een ontspannen manier kennis met Valencia. Je krijgt een uitstekend beeld van de stad en voelt je meteen een echte Valenciano, helemaal na het proeven van de heerlijke Valenciaanse proefverrassing!

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Valencia Privé fietstour

De leukste manier om Valencia te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en ontdek de hoogtepunten met een lokale Nederlandstalige privé gids.

Bekijk & boek

Het beste van Valencia

Valencia Hoogtepunten fietstour

Met deze fietstour laat de gids, een echte Valencia local, je enthousiast de belangrijkste bezienswaardigheden in Valencia zien. Ontdek wat deze Spaanse stad zo speciaal maakt en leer het echte Valencia kennen. Deze fietstour is de ideale kennismaking met de stad!

Bekijk & boek

Duik de natuur in

Albufera & Turia Tuinen fietstour

Even de drukte van de stad verlaten? Met deze fietstour verken je de mooie Turia Tuinen en het natuurpark Albufera. In het waterrijke Albufera vind je het grootste meer van Spanje, veel bijzondere vogels en prachtige natuur!

Bekijk & boek