Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Valencia

Fietstours in Valencia

Valencia is een heerlijk stad met een sfeervolle historische binnenstad. De leukste manier om de highlights en verborgen parels van Valencia te verkennen is met een fietstour met Nederlandse gids. Je krijgt handige tips van de gids, leert Valencia goed kennen en geniet zo volop van je bezoek aan Valencia. Ontdek hier de leukste fietstours in Valencia!


Maak kennis met Valencia

Ontdek Valencia Fietstour

Ontdek de hoogtepunten, verborgen plekjes en gezellige wijken van Valencia met een lokale Nederlandstalige gids. Met deze leuke fietstour maak je op een ontspannen manier kennis met Valencia. Je krijgt een uitstekend beeld van de stad en voelt je meteen een echte Valenciano, helemaal na het proeven van de heerlijke Valenciaanse proefverrassing!

Bekijk & boek

Fiets mee met Robin & Sofie

Lokaal Valencia fietstour

Ontdek de verborgen geheimen, smalle straatjes en unieke plekjes van Valencia met deze leuke fietstour van zo'n 3 uur. Samen met een enthousiaste Nederlandse gids ga je heerlijke fietsen door Valencia. Natuurlijk zie je ook highlights van de stad zoals de kathedraal, de stad van de kunst en de wetenschappen en de rivierbedding de Turia. Ga je mee op een persoonlijke, bijzondere en leuke fietstocht door Valencia?

Bekijk & boek

Je eigen privé gids

Valencia Privé Fietstour

De leukste manier om Valencia te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en ontdek de hoogtepunten met een lokale Nederlandstalige privé gids.

Bekijk & boek