Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Valencia met een Nederlandse gids

Leuke dingen om te doen in Valencia

Ontdek het beste van Valencia met onze speciale selectie van tours & activiteiten in Valencia, geselecteerd op kwaliteit en met gidsen vol passie voor Valencia. Zo ontdek je gegarandeerd de beste bezienswaardigheden, verborgen geheimen en gezellige plekjes van de stad. Kies uit onze exclusieve selectie en geniet volop van Valencia!


De ideale kennismaking

Ontdek Valencia fietstour

Ontdek de hoogtepunten, verborgen plekjes en gezellige wijken van Valencia met een lokale Nederlandstalige gids. Met deze leuke fietstour maak je op een ontspannen manier kennis met Valencia. Je krijgt een uitstekend beeld van de stad en voelt je meteen een echte Valenciano, helemaal na het proeven van de heerlijke Valenciaanse proefverrassing!

Bekijk & boek

Ontdek de binnenstad

Privé rondleiding door Valencia

Om Valencia te ontdekken is een rondleiding met een Nederlandstalige lokale gids ideaal. Met deze privé rondleiding zie de meest bijzondere bezienswaardigheden in het historische centrum. Ook ontdek je gezellige straatjes, unieke plekjes en lokale hotspots in Valencia. De rondleiding is natuurlijk wat aan te passen op jullie wensen, waardoor je altijd een persoonlijke rondleiding ervaart.

Bekijk & boek

Valenciaanse wijnproeverij

Wijnproeverij in Valencia

Verdiep je in de Valenciaanse wijnen met deze leuke wijnproeverij in een gezellige bar in El Carmen. Je proeft 3 kwaliteitswijnen, leert meer over hoe je wijn 'hoort te proeven' en kunt al je vragen stellen aan de Nederlandse vinoloog-sommelier (gespecialiseerd in Valenciaanse wijnen).

Bekijk & boek

Ervaar de historie

Rondleiding door de Oude Stad

Verken de gezellige historische binnenstad van Valencia en maak kennis met de verborgen schatten van de stad. Onder begeleiding van een leuke Nederlandstalige gids wandel je ontspannen door de gezellige straatjes en ontdek je indrukwekkende bezienswaardigheden, leuke pleintjes en interessante weetjes.

Bekijk & boek

Tapas in Valencia

Valencia Tapas Tour

Met deze heerlijke Tapas Tour vermijd je de volle toeristenrestaurants en bezoek je te voet authentieke, lokale tapasbars waar je de heerlijke tapas gaat proeven. Onder begeleiding van een Engelstalige gids (een échte local foodie maak je kennis met de Spaanse keuken en proef je meer dan 10 verschillende tapas. Deze gezellige tapas barretjes wil je absoluut nog een keer bezoeken tijdens je verblijf in Valencia!

Bekijk & boek

Fiets mee met Robin & Sofie

Lokaal Valencia fietstour

Ontdek de verborgen geheimen, smalle straatjes en unieke plekjes van Valencia met deze leuke fietstour van zo'n 3 uur. Samen met een enthousiaste Nederlandse gids ga je heerlijke fietsen door Valencia. Natuurlijk zie je ook highlights van de stad zoals de kathedraal, de stad van de kunst en de wetenschappen en de rivierbedding de Turia. Ga je mee op een persoonlijke, bijzondere en leuke fietstocht door Valencia?

Bekijk & boek

Ontdek de regio

Dagtrip Valenciaanse Wijngaarden & Wijnproeverij

Verlaat voor even het levendige Valencia en ontdek het schitterende Utiel-Requena wijngebied. Bij een lokale wijnboer krijg je een leuke rondleiding door de wijngaarden, volg je het hele productieproces en ga je natuurlijk wijn proeven! Deze dagtrip is inclusief een heerlijke 4-gangen lunch.

Bekijk & boek

Je eigen privé gids

Valencia Privé Fietstour

De leukste manier om Valencia te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en ontdek de hoogtepunten met een lokale Nederlandstalige privé gids.

Bekijk & boek

Lekker actief

SUP Workshop in Valencia

Geniet van een leuke actieve SUP workshop in Valencia met deze unieke activiteit. Onder professionele begeleiding leer je over alle belangrijke technieken en krijg je natuurlijk ruim de tijd om lekker te oefenen.

Bekijk & boek