Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleidingen en tours

Leuke dingen om te doen in Valencia

Ontdek hét hoogtepunt van je bezoek aan Valencia met onze selectie van de leukste tours & activiteiten in Valencia! Ontdek de unieke bezienswaardigheden, proef heerlijke Spaanse tapas of fiets ontspannen door de stad met een lokale Nederlandse gids. Kies je activiteit en boek direct eenvoudig online.


Maak kennis met Valencia

Ontdek Valencia Fietstour

Ontdek de hoogtepunten, verborgen plekjes en gezellige wijken van Valencia met een lokale Nederlandstalige gids. Met deze leuke fietstour maak je op een ontspannen manier kennis met Valencia. Je krijgt een uitstekend beeld van de stad en voelt je meteen een echte Valenciano, helemaal na het proeven van de heerlijke Valenciaanse proefverrassing!

Bekijk & boek

Valenciaanse wijnproeverij

Wijnproeverij in Valencia

Verdiep je in de Valenciaanse wijnen met deze leuke wijnproeverij in een gezellige bar in El Carmen. Je proeft 3 kwaliteitswijnen, leert meer over hoe je wijn 'hoort te proeven' en kunt al je vragen stellen aan de Nederlandse vinoloog-sommelier (gespecialiseerd in Valenciaanse wijnen).

Bekijk & boek

Ervaar de historie

Rondleiding door de Oude Stad

Verken de gezellige historische binnenstad van Valencia en maak kennis met de verborgen schatten van de stad. Onder begeleiding van een leuke Nederlandstalige gids wandel je ontspannen door de gezellige straatjes en ontdek je indrukwekkende bezienswaardigheden, leuke pleintjes en interessante weetjes.

Bekijk & boek

Tapas in Valencia

Valencia Tapas Tour

Met deze heerlijke Tapas Tour vermijd je de volle toeristenrestaurants en bezoek je te voet authentieke, lokale tapasbars waar je de heerlijke tapas gaat proeven. Onder begeleiding van een Engelstalige gids (een échte local foodie maak je kennis met de Spaanse keuken en proef je meer dan 10 verschillende tapas. Deze gezellige tapas barretjes wil je absoluut nog een keer bezoeken tijdens je verblijf in Valencia!

Bekijk & boek

Ontdek de regio

Dagtrip Valenciaanse Wijngaarden & Wijnproeverij

Verlaat voor even het levendige Valencia en ontdek het schitterende Utiel-Requena wijngebied. Bij een lokale wijnboer krijg je een leuke rondleiding door de wijngaarden, volg je het hele productieproces en ga je natuurlijk wijn proeven! Deze dagtrip is inclusief een heerlijke 4-gangen lunch.

Bekijk & boek

Je eigen privé gids

Valencia Privé Fietstour

De leukste manier om Valencia te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en ontdek de hoogtepunten met een lokale Nederlandstalige privé gids.

Bekijk & boek

Ontdek de binnenstad

Privé rondleiding door Valencia

Om Valencia te ontdekken is een rondleiding met een Nederlandstalige lokale gids ideaal. Met deze privé rondleiding zie de meest bijzondere bezienswaardigheden in het historische centrum. Ook ontdek je gezellige straatjes, unieke plekjes en lokale hotspots in Valencia. De rondleiding is natuurlijk wat aan te passen op jullie wensen, waardoor je altijd een persoonlijke rondleiding ervaart.

Bekijk & boek