Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Bangkok Secret Food Tour

Maak kennis met de heerlijke smaken van Bangkok. Met deze culinaire stadswandeling ontdek je Bangkok op een verrassend leuke manier. Verken de leukste wijken en straatjes en proef het beste van de lokale keuken. Onder begeleiding van een uitstekende lokale gids leer je Bangkok goed kennen, geniet je van heerlijke lokale lekkernijen en weet je na deze Food Tour de beste restaurants, winkels, cafés en barretjes met gemak te vinden.

De highlights

  • Geniet van een culinaire ontdekkingstocht door lokaal Bangkok
  • Proef de lekkerste lokale hapjes en lekkernijen
  • Onder begeleiding van een échte lokale Foodie gids
  • Kom met lekkere trek, want bij deze culinaire stops proef je meer dan genoeg
  • Maak kennis met de verrassende lokale keuken

Dit ga je beleven

In de culinaire wijk Trok Long Moo in Chinatown kun je terecht voor het échte lokale Bangkok. Hier komen de toeristen niet snel, waardoor dit de ideale plek is voor een heerlijke kennismaking met de Thaise keuken. Met deze Food Tour ga je op een culinaire ontdekkingsreis door deze wijk, natuurlijk onder begeleiding van een deskundige lokale Foodie gids. De vriendelijke gids weet precies waar de beste culinaire hotspots zijn en zorgt voor een plezierige en bijzonder lekkere kennismaking met de lokale keuken.

Deze Food Tour begint met een frisse Thai Iced Coffee. Vervolgens ga je fijn gekruid varkensvlees en eend proeven, waarbij de gids je meer vertelt over de vele kruiden en specerijen van de Thaise keuken. Onderweg wandel je door een échte lokale wijk en geeft de gids je meer informatie over de cultuur, tradities en historie. Je bezoekt lokale winkeltjes, eetgelegenheden en ook de Wat Tri Mit tempel staat op het programma. Naast de eerder genoemde proeverijen ga je ook nog heerlijke fris fruit, een lokaal biertje, de beroemde papaya salade, Thai Lao noodle en lokaal gemaakt Thais ijs proeven. En dan is er natuurlijk nog de Secret Dish...

Secret Food Tours

Secret Food Tours

Een liefde voor het ontdekken van de culinaire kant van de stad hadden Nico en Oliver al jaren. In 2013 besloten ze om met hun kennis en passie zoveel mogelijk andere reizigers hetzelfde te laten ervaren. Ze richtten Secret Food Tours op en verzorgen inmiddels met een groot team heerlijke Food Tours in verschillende steden.

9,5
13 beoordelingen
15 activiteiten

Inclusief

  • Een lokale culinaire gids
  • Verschillende stops met lokale proeverijen
  • Kleine groepjes van maximaal 12 personen
  • Water

Praktische informatie

Bangkok Secret Food Tour location
Taal gids Engels
Duur 3 uur
Starttijd 10:30
Meeting point Voor Hua Lamphong MRT Station exit 3, Rong Muang Road