Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Bangkok

Fietstours in Bangkok

Met een fietstour leer je Bangkok meteen goed kennen! De gids (een echte Bangkok local) laat je de highlights en bezienswaardigheden van de stad ontspannen & enthousiast met de fiets zien. Ervaar Bangkok zoals het hoort en boek één van deze leuke fietstours!


Vroege vogels

Bangkok in de ochtend fietstour

Begin je bezoek aan Bangkok goed en leer de stad kennen met deze fietstour! De lokale gids laat je niet alleen de highlights van Bangkok zien, maar laat je de stad ook echt ervaren! Je leert meer over de historie en cultuur en krijgt meer dan genoeg tips voor de rest van je verblijf in Bangkok!

Bekijk & boek

Smaakvol Bangkok

Thai Tapas fietstour

Geef jezelf eerst even een dagje rust om bij te komen van de jetlag voordat je aan deze heerlijke fietstour begint! Met deze leuke fietstour maak je kennis met de smaken van de Thaise keuken en zie je het bruisende Bangkok in de avond. Je bezoekt echte food hotspots en geniet van een heerlijk diner!

Bekijk & boek

Alles in één

Bangkok in één dag fietstour

De ideale en meest volledige kennismaking met Bangkok! Je voelt je na deze unieke fietstour gegarandeerd een echte local. Samen met de ervaren lokale gids ga je alle highlights, hotspots, hidden gems en bijzondere plekjes van Bangkok ontdekken. Halverwege de dag geniet je ook nog eens van een heerlijke Thaise lunch!

Bekijk & boek

Voor in het weekend

Weekend drijvende markten fietstour

Je bezoek aan Bangkok kan eigenlijk niet zonder een bezoek te brengen aan één van de levendige drijvende markten. Het weekend is het perfecte moment om dit te gaan doen! Met deze fietstour laat de lokale gids je leukste drijvende markt van Bangkok zien en bezoek je ook nog eens de grootste versmarkt van de stad!

Bekijk & boek

Kleurrijk Bangkok

Bangkok in de middag fietstour

Voor wie wil ervaren hoe levendig Bangkok in de middag is, is deze fietstour ideaal! De deskundige lokale gids neemt je mee op een ontdekkingstocht langs alle kanten van Bangkok. Je krijgt een uitstekende indruk van de stad en voelt je direct thuis in het kleurrijke Bangkok. Natuurlijk krijg je ook leuke tips van de gids voor de rest van je verblijf in de stad!

Bekijk & boek