Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Tempels & Rivier der Koningen Tour

Bezoek prachtige tempels en vaar in een longtail boot!

Hoogtepunten

Tempels & Rivier der Koningen Tour

Door
Urban Adventures
Urban Adventures
8,8
Tussen de wolkenkrabbers, het drukke verkeer en de levendigheid van de stad vind je een netwerk van rivieren en kanalen. Hier ervaar je Bangkok zonder de drukte van de straat. Met deze unieke tour vaar je met een longtail boot over de Rivier der Koningen en bezoek je de meest bijzondere Boeddhistische tempels!
Starttijd
08:30
Meeting point
In de lobby van het Nouvo City Hotel, 2 Samsen Rd, Soi 2, Pranakorn, Bangkok
Duur
4 uur, 30 minuten
Taal gids
Engels

De highlights

  • Bezoek de beroemde Boeddhistische tempels in Bangkok
  • Bewonder schitterende tempels zoals Wat Phra Kaeo
  • Verdiep je in deze bijzondere plekken dankzij de verhalen en leuke feitjes van de gids
  • Zie Bangkok op een unieke manier vanaf het water
  • Vaar in een longtail boot over de Rivier der Koningen!

Dit ga je beleven

Voel je als een echte local tijdens je bezoek aan Bangkok met deze unieke tour. Maak kennis met de prachtige Boeddhistische tempels, zie Bangkok vanaf het water en ervaar local life in Bangkok! De tour begint met een bezoek aan het adembenemende Koninklijk Paleis en de heilige tempel Wat Phra Kaew. De deskundige lokale gids vertelt je meer over de historie van deze bijzondere plekken en beantwoord graag je vragen. Dankzij de essentiële achtergrondinformatie krijg je alleen maar meer waardering voor deze unieke bezienswaardigheden!

Je volgende stop is de tempel Wat Pho. Deze tempel, vooral bekend van de liggende Boeddha, speelt ook een belangrijke rol in het Boeddhisme in Thailand. Deze heilige plek is tevens de geboorteplaats van de traditionele Thaise massage. De gids vertelt je alle geheimen en bijzondere verhalen over deze tempel.

Na deze prachtige tempels bezocht te hebben is het tijd voor een ontspannen boottocht over de Chao Phraya rivier, de Rivier der Koningen. Op een traditionele longtail boot zie je Bangkok vanuit een uniek perspectief. Tijdens deze boottocht krijg je een goed beeld van het dagelijkse leven in Bangkok, terwijl je vaart door een wirwar van kanalen, dwars door de wijken waar de locals wonen. Na de drukte van de stad is deze ontspannen boottocht een welkome afwisseling! Wil je op een verrassend leuke manier meer van Bangkok ervaren? Dan is deze tour een absolute aanrader!

Belangrijk: Het tonen van je paspoort is verplicht om toegang te krijgen tot het Koninklijk Paleis.

Inclusief

  • Deskundige lokale Engelstalige gids
  • Toegangstickets voor de te bezoeken plekken
  • Vervoer naar het Koninklijk Paleis
  • Boottocht in een longtail boot

Exclusief

  • Fooi voor de gids
Urban Adventures

Urban Adventures

Voor wie een échte lokale ervaring wil is Urban Adventures een goede keuze. Al meer dan 8 jaren organiseert het team van Urban Adventures lokale tours en activiteiten in meer dan 160 steden. In iedere stad kies je uit verschillende unieke ervaringen, altijd onder begeleiding van een ervaren lokale gids.

8,8
12 beoordelingen
20 activiteiten