Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Compleet Praag fietstour

Met deze ontspannen fietstour verken je het beste van Praag zo compleet mogelijk. De uitstekende lokale Nederlandstalige gids laat je de beroemde bezienswaardigheden en hoogtepunten van Praag op een leuke manier zien. Maak zo compleet mogelijk kennis met Praag en proef de sfeer van deze bijzondere stad!

De highlights

 • Fiets heerlijk ontspannen langs de highlights van Praag
 • De deskundige Nederlandse gids is een Praag local en laat je de stad écht ervaren!
 • Zie het historische oude stadsplein, de Joodse Wijk en het Kampa park
 • De gids vertelt leuke verhalen en weetjes, zo leer je Praag goed kennen!
 • Je ziet de echte highlights en bijzondere hidden treasures van de stad
 • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Ontdek het prachtige Praag zo compleet mogelijk met deze leuke fietstour! Onder begeleiding van een Nederlandse gids (een Praag local) fiets je ontspannen door de stad en zie je het beste dat Praag te bieden heeft!

Natuurlijk bezoek je het historische oude stadsplein tijdens deze fietstour. Je fietst verder door de Joodse wijk en langs de prachtige promenades langs de rivier. Ook ga je de burcht uitgebreid verkennen. De gids vertelt je de verhalen, legendes en anekdotes van Praag, zo zal de stad écht tot leven komen. We stoppen bij een fantastisch terras, met een geweldig uitzicht over de stad, om lekker iets te drinken. Zo beleef je Praag zo compleet mogelijk en maak je op een leuke manier kennis met deze prachtige stad!

Praktische informatie

Compleet Praag fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd 10:30
Meeting point Michalská 12, 110 00, Praag

Inclusief

 • Deskundige lokale Nederlandse gids
 • Leuke en interessante achtergrondinformatie bij de verschillende stops
 • Gebruik van uitstekende fietsen
 • Vriendelijke ontvangst bij het meeting point
 • Eenvoudig je boeking wijzigen of annuleren bij verandering van reisplannen

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 203 beoordelingen

Leuk om te doen zodra je in Praag bent, je komt langs alle belangrijkste plekken in de stad en kunt dan goed beoordelen welke plekken je later op je gemak nog eens wilt bezoeken. Enthousiaste gids, wist veel te vertellen over de plaatsen waar we langs kwamen. Het verzamelpunt is niet zo goed te vinden, mag wel een groter bord buiten staan.
8,0
we hebben echt een super leuke, interessante fietstour gehad! Onze gids Joska vertelde erg boeiend, we hebben heel veel opgestoken van zijn verhalen. Al met al een toptour!
10,0
Prima tocht om Praag te verkennen. Leuke gids en goed gezelschap! Voor iedereen toegankelijk. Wij hadden een gezin met kleine kinderen in het gezelschap en dat ging prima!
9,0
Leuke gids, mooie verhalen, mooi route. Prima tour voor een eerste indruk van Praag. Ook leuke tip van de gids voor een leuke accomodatie om te gaan eten.
9,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
399 beoordelingen
16 activiteiten