Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Compleet Praag fietstour

Met deze ontspannen fietstour verken je het beste van Praag zo compleet mogelijk. De uitstekende lokale Nederlandstalige gids laat je de beroemde bezienswaardigheden en hoogtepunten van Praag op een leuke manier zien. Maak zo compleet mogelijk kennis met Praag en proef de sfeer van deze bijzondere stad!
Starttijd 10:30
Meeting point Michalská 12, 110 00, Praag
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

 • Fiets heerlijk ontspannen langs de highlights van Praag
 • De deskundige Nederlandse gids is een Praag local en laat je de stad écht ervaren!
 • Zie het historische oude stadsplein, de Joodse Wijk en het Kampa park
 • De gids vertelt leuke verhalen en weetjes, zo leer je Praag goed kennen!
 • Je ziet de echte highlights en bijzondere hidden treasures van de stad
 • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Ontdek het prachtige Praag zo compleet mogelijk met deze leuke fietstour. Onder begeleiding van een Nederlandse gids (een Praag local) fiets je ontspannen door de stad en zie je het beste dat Praag te bieden heeft. Je ontdekt de belangrijkste bezienswaardigheden in Praag en krijgt onderweg veel tips van de Nederlandse gids, handig voor de rest van je verblijf in Praag. Van alle leuke dingen om te doen in Praag is een fietstour een echte must-do!

Natuurlijk bezoek je het historische oude stadsplein tijdens deze fietstour. Je fietst verder door de Joodse wijk en langs de prachtige promenades langs de rivier. Ook ga je de burcht verkennen. De gids vertelt je de verhalen, legendes en anekdotes van Praag, zo zal de stad écht tot leven komen. We stoppen bij een fantastisch terras, met een geweldig uitzicht over de stad, om lekker iets te drinken. Zo beleef je Praag zo compleet mogelijk en maak je op een leuke manier kennis met deze prachtige stad.

Inclusief

 • Deskundige lokale Nederlandse gids
 • Leuke en interessante achtergrondinformatie bij de verschillende stops
 • Gebruik van uitstekende fietsen
 • Vriendelijke ontvangst bij het meeting point
 • Eenvoudig je boeking wijzigen of annuleren bij verandering van reisplannen
Compleet Praag fietstour
Compleet Praag fietstour

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 242 beoordelingen

Fijne gids, en goede informatie over de geschiedenis van de stad Praag. Een aanrader voor iedereen om dit als eerste te doen wanneer je in Praag aankomt.
10,0
Een echte aanrader!! Leuke afwisselende fietstocht waarbij je veel verteld wordt over de stad Praag. Leuke feitjes maar ook veel omtrent de historie van de stad. Joshua bedankt!
8,0
Tijdens de stadstour veel van de stad gezien en tegelijkertijd een beetje wegwijs in de stad geworden. De gids vertelde op een ontspannen en boeiende manier de geschiedenis van de stad. De groep was niet te groot (8 pers.) en we kregen goede fietsen! Absoluut een aanrader!
9,0
Heel leerrijke kennismaking met Praag, heel spontaan gebracht Verschillende stops op belangrijke plaatsen waar we, na wat uitleg te hebben gekregen, eventjes op eigen houtje een kijkje konden gaan nemen
8,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
495 beoordelingen
15 activiteiten