Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

De Zomerse Biergarten Tour

Is de zomerse werkdag voorbij? Dan gaan de "locals" naar het park om te genieten van een heerlijk koud biertje (pivo) in de zon. De biergartens van Praag zijn schitterend; panoramisch uitzicht over de stad, indrukwekkende parken en gezelligheid langs de rivier, met deze tour ga je het allemaal meemaken!

De highlights

  • Rondleiding door de oude stad van Praag
  • Proeverij van heerlijke speciaalbieren
  • Bezoek gezellige biergartens
  • Geniet van een prachtig uitzicht over de stad
  • Beleef de échte Boheemse cultuur
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

De ideale afsluiting van een zomerse dag in Praag! Tijdens deze tour nemen we je mee naar de 3 mooiste biergartens, bij elke biergarten krijg je een speciaal-biertje. Wij laten je de plekken zien waar je als toerist niet zo snel zal komen. Op deze manier beland je in de échte Boheemse cultuur. Maak kennis met local life in Praag en beleef de echte sfeer van de stad. Bij deze tour zitten de OV-kaartjes inbegrepen.

Let op: Alcohol drinken is in Tsjechië toegestaan vanaf 18 jaar. Minderjarigen kunnen deelnemen aan deze tour maar niet meedrinken.

Beoordelingen

9,3
Geweldig

Op basis van 4 beoordelingen

Er leuk om naast 3 nieuwe plekken te bezoeken ook onderweg leuke informatie te ontvangen. Brian voelt prima aan met wie hij op stap is en past zich moeiteloos aan. Erg leuk!!
9,0
Dennis, onze gids, voerde ons langs diverse biertuinen en speciale plekken in de stad. Zijn enthousiasme over deze prachtige stad was inspirerend. Uiteindelijk beland aan de kade op een van de bierboten. Een fantastische plek om een biertje te drinken bij de ondergaande zon. Echt heel erg gezellig. Zijn tip om de volgende dag het kasteel te bezoeken was ook goud waard. Heerlijke tijd in Praag.
9,0
We hebben met 6 vrienden een hele leuke Biergarten tour gehad. Joshua, de gids, vertelde leuk over de stad en bijzonderheden en nam ons daarbij mee naar de leuke Biergarten. Zeker aan aanrader!
10,0
Het was een feest om met Joshua van mijn Praag tours op pad te gaan. Joshua bood Leuke achtergrondinformatie over de stad en we hebben vooral mooie plekjes bezocht die je zelf niet zo snel zal vinden waar we gezellig biertjes hebben gedronken. Een aanrader!
9,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
438 beoordelingen
15 activiteiten

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
  • Proeverij van 3 speciaalbieren
  • Vervoer

Praktische informatie

De Zomerse Biergarten Tour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur, 30 minuten
Starttijd 16:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag