Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

De Zomerse Biergarten Tour

Bezoek gezellige Biergarten & proef Tsjechisch bier

Hapjes & drankjes

De Zomerse Biergarten Tour

Is de zomerse werkdag voorbij? Dan gaan de "locals" naar het park om te genieten van een heerlijk koud biertje (pivo) in de zon. De biergartens van Praag zijn schitterend; panoramisch uitzicht over de stad, indrukwekkende parken en gezelligheid langs de rivier, met deze gezellige bierproeverij ga je het allemaal meemaken. Verdiep je in de Tsjechische biercultuur en proef 6 heerlijke biertjes.
Starttijd 16:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

 • Rondleiding door de oude stad van Praag
 • Bezoek aan 2 prachtige biergartens
 • Geniet van een geweldige uitzichten over de stad
 • Proef 6 Tsjechische biertjes
 • Bezoek het fraaie Biermuseum in Praag
 • Kom meer te weten over de Tsjechische biercultuur en historie
 • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's of Tsjechische kronen)

Dit ga je beleven

De ideale afsluiting van een zomerse dag in Praag! Tijdens deze biertour ga je kennismaken met de Tsjechische biercultuur en proef je de lekkerste Tsjechische biertjes. Eerst bezoek je 2 prachtige biergartens waar je 2 Tsjechische biertjes gaat proeven. De gezellige Nederlandse gids vertelt meer over het lokale leven in Praag, de biertjes en de Tsjechische biercultuur.

Na de biergartens bezoek je het Biermuseum, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van het bier in Tsjechië. Ook hier ga je heerlijke biertjes proeven op een wel heel bijzondere plek. In een kelder uit de 13e eeuw proef je verschillende biertjes en sluit je deze leuke biertour af met veel gezelligheid.

Let op: Alcohol drinken is in Tsjechië toegestaan vanaf 18 jaar. Minderjarigen kunnen deelnemen aan deze tour maar niet meedrinken.

Inclusief

 • Deskundige Nederlandse gids
 • Proeverij van 6 Tsjechische biertjes
 • Tickets voor het openbaar vervoer
 • Bezoek aan 2 biergartens
 • Bezoek aan het Biermuseum

Beoordelingen

9,2
Geweldig

Op basis van 6 beoordelingen

SPIJTIG VAN HET WEER MAAR JOSHUA VAN MIJN PRAAGTOURS NEDERLAND HEEFT DIT SUPER OPGELOST OM BROUWERIJEN TE BEZOEKEN EN TE PROEVEN
9,0
Was erg leuk en zeker met het warme weer. Veel bijzondere plaatsen bezocht.
9,0
Er leuk om naast 3 nieuwe plekken te bezoeken ook onderweg leuke informatie te ontvangen. Brian voelt prima aan met wie hij op stap is en past zich moeiteloos aan. Erg leuk!!
9,0
Dennis, onze gids, voerde ons langs diverse biertuinen en speciale plekken in de stad. Zijn enthousiasme over deze prachtige stad was inspirerend. Uiteindelijk beland aan de kade op een van de bierboten. Een fantastische plek om een biertje te drinken bij de ondergaande zon. Echt heel erg gezellig. Zijn tip om de volgende dag het kasteel te bezoeken was ook goud waard. Heerlijke tijd in Praag.
9,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
585 beoordelingen
14 activiteiten