Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Kerst in Praag wandeltour

In december komt Praag helemaal tot leven! Sfeervolle kerstmarkten, gezellige pleinen, prachtig verlichte straten en veel gezelligheid. Met deze wandeltour ervaar je de magische kerstsfeer in Praag helemaal!
Starttijd 17:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek sfeervol Praag in december!
  • Kom helemaal in de kerstsfeer met deze leuke wandeltour
  • Zie highlights van de stad als het Oude Stadsplein, de Astronomische klok en de Karelsbrug
  • Je bezoekt twee sfeervolle kerstmarkten, inclusief een Tsjechische kerstborrel!
  • Onder begeleiding van een lokale Nederlandstalige gids
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Een stedentrip Praag is niet alleen in de lente, zomer en herfst een goed idee, ook in de winter is Praag een aanrader! De stad wordt in december omgetoverd tot een sprookjesachtige stad vol sfeervolle pleinen en prachtig verlichte straten en gebouwen. Met deze tour ontdek je magisch Praag met een lokale Nederlandstalige gids!

Ontdek de highlights van de stad en bezoek twee schitterende kerstmarkten voor een heerlijk Tsjechisch kerstborreltje! Wandel langs de middeleeuwse stalletjes vol Tsjechische lekkernijen en proef de heerlijke kerstsfeer. De enthousiaste Nederlandstalige gids vertelt tijdens de wandeltour over de geschiedenis van de stad en de spannende legendes gemixt met bijzondere anekdotes. Zo ervaar je sfeervol Praag optimaal!

Inclusief

  • Ervaren Nederlandstalige gids
  • Bezoek aan twee kerstmarkten (incl. kerstborreltje)

Beoordelingen

8,0
Erg goed

Op basis van 1 beoordeling

Heel interessante tour ,fijne gids waar je veel vragen aan kon stellen en die veel tips gaf, minpuntje vond ik het meetingpunt zou beter moeten aangegeven staan
8,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
486 beoordelingen
15 activiteiten