Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Panorama avond fietstour

Voor een bijzondere blik op Praag kies je deze ontspannen fietstour, die voor iedereen goed te doen is. Je ontdekt geweldige uitzichten over de stad, fietst door mooie parken en ervaart sfeervol Praag in de avond. Onder begeleiding van een lokale Nederlandstalige gids zie je Praag nét even anders!

De highlights

 • Ontdek de meest adembenemende uitzichten op Praag
 • Ervaar sfeervol Praag in de avond
 • Geniet van een lekker drankje bij het mooiste uitzichtpunt van Praag
 • Een ontspannen fietstour die voor iedereen goed te doen is
 • Onder begeleiding van een ervaren & vriendelijke Nederlandstalige gids
 • Zie fraaie bezienswaardigheden zoals de Praagse Burcht, het Strahov-klooster, het Letna Park en het Petrin park

Dit ga je beleven

Ervaar sfeervol Praag in de avond met deze leuke fietstour! De vriendelijke & ervaren lokale Nederlandstalige gids neemt je mee op een bijzondere fietstour langs unieke bezienswaardigheden en geweldige panoramische uitzichten op de stad. Zo zie je Praag op z'n mooist!

Je fietst door het schitterende Letna Park, waar je op verschillende plekken adembenemende uitzichten op de stad ontdekt. Fiets langs het voormalig Stalin-monument en stop bij het mooiste uitzichtpunt van Praag. Hier geniet je even van een lekker drankje en heb je alle tijd om het geweldige uitzicht helemaal op je in te laten werken. De route gaat verder naar de Praagse Burcht, waar de gids je natuurlijk meer over gaat vertellen.

Na de Praagse Burcht fiets je richting het Strahov-klooster. Dit indrukwekkende klooster stamt uit 1143 en krijgt 's avonds een extra sfeervol karakter. Via het klooster kom je uit bij de Petrin heuvel en het Petrin park. Dit is het hoogste punt van Praag en je vindt er een fraaie rozentuin, bijzondere monumenten en wederom een schitterend uitzicht op Praag. De route terug richting de Oude Stad brengt je nog langs het Nationaal Theater, om uiteindelijk in het centrum weer uit te komen bij het start- en eindpunt van de fietstour.

Praktische informatie

Panorama avond fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 2 uur, 30 minuten
Starttijd 16:30
Meeting point Michalská 12, 110 00, Praag

Inclusief

 • Ervaren lokale Nederlandstalige gids
 • Gebruik van goede fietsen
 • Een biertje of iets fris
 • Stops bij uitzichtpunten en bezienswaardigheden
 • Leuke achtergrondinformatie en feitjes

Beoordelingen

9,2
Geweldig

Op basis van 14 beoordelingen

Vanwege de weersomstandigheden ( te koud) werd de fietstocht uiteindelijk een stadswandeling. Een zeer enthousiaste gids die ons heeft meegenomen in de geschiedenis van Praag. Zo begint een stad nog meer te leven voor je. Een absolute aanrader!
9,0
De Gids heeft veel verteld over de dingen die we tegen kwamen. Erg leuke verhalen. Hij wist veel over de stad..... we hebben omdat het wat zwaar was voor de oudere personen een combinatie gedaan en zijn niet helemaal naar de top geweest. We hebben een leuke alternatieve route gedaan. Een echte aanrader!!
10,0
Het was een hele gezellige fietstocht! De gids wist heel veel te vertellen over alles, en had humor! De fietstocht in de avond maken is zeker de moeite waard omdat het zicht over de stad met alle lampjes en zons ondergang erg mooi is! Ook na de tour, krijg je nog tips waar heen te gaan qua dingen bezichtigen en restaurantjes enz! Hele mooie avond gehad!
9,0
Super leuke tour, vooral voor Nederlanders. Je komt net even op plekjes waar je zelf in 3 dgn niet komt. En ‘s avonds maakt het met de uitzichten net even specialer. Josca was een erg gezellige en leuke gids. Bij ons was het toevallig extreem koud maar hij wilde alles aanpassen zodat wij het naar ons zin hadden.
9,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
397 beoordelingen
16 activiteiten