Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Praag privé fietstour

Een privé tour met Nederlandse gids door Praag!

Lokaal & uniek

Praag privé fietstour

Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Praag? Boek dan deze privé fietstour met Nederlandse gids! Specifieke wensen? Geen probleem voor deze ervaren gids!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Je eigen Nederlandse privé gids
  • Fiets langs de hoogtepunten van Praag
  • Gegarandeerd een privé fietstour met je eigen reisgezelschap
  • De leukste manier om kennis te maken met Praag!
  • De beste plekken zien rondom een specifiek thema? De gids helpt je graag!
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Wat te doen in Praag met je familie, collega's of vrienden? Doe een leuke fietstour met een Nederlandse privé gids! Met deze privé fietstour ben je er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst. De deskundige privé gids zal gedurende de tour fungeren als jullie persoonlijke Praag expert. Aan de hand van je wensen en interesses laat de Nederlandse gids je de belangrijkste en meest bijzondere plekken van Praag zien. Wil je graag de mooie bezienswaardigheden zien, de Praagse Burcht, de mooie groene parken of de beroemde bruggen? Alles is mogelijk! Geef je wensen en voorkeuren door bij het plaatsen van je boeking.

Inclusief

  • Gebruik van goede fietsen
  • Je eigen Nederlandse privé gids
  • Fietstour op maat mogelijk

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 62 beoordelingen

perfecte start van een city trip! zeer enthousiaste gids met leuke anekdotes en passie voor de stad Praag! alle highlights en nodige info en tips in 1 ochtend was voor ons een zeer relax start van een 2 daags bezoek aan prachtig Praag.
9,0
Ondanks een moeizame start, welke goed werd opgelost, fietsten we achter Josca aan door een deel van Praag waar je uit jezelf niet gauw naar toe gaat. Josca vertelde enthousiast en kundig over alle bezienswaardigheden. Een aanrader
9,0
Onze privé tour door Praag was bovenverwachting. Aan het begin van de tour werd gevraagd waar onze interesses lagen en daar heeft de persoonlijke gids prima op ingespeeld. Er was meer dan voldoende kennis aanwezig van de historie en actualiteit van deze geweldige stad. Absoluut een aanrader om Praag op deze manier te ontdekken.
9,0
Deskundig, gemoedelijk, flexibel en gemakkelijk te boeken. Een aanrader om Praag op een andere manier te ontdekken.
8,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
570 beoordelingen
14 activiteiten