Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Praag privé fietstour

Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Praag? Boek dan deze privé fietstour met Nederlandse gids! Specifieke wensen? Geen probleem voor deze ervaren gids!

De highlights

  • Je eigen Nederlandse privé gids
  • Fiets langs de hoogtepunten van Praag
  • Gegarandeerd een privé fietstour met je eigen reisgezelschap
  • De leukste manier om kennis te maken met Praag!
  • De beste plekken zien rondom een specifiek thema? De gids helpt je graag!
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

De ideale fietstour voor groepjes, gezinnen, families, scholieren en bedrijven! Met deze privé fietstour ben je er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst. De deskundige privé gids zal gedurende de tour fungeren als jullie persoonlijke Praag expert. Aan de hand van je wensen en interesses laat de Nederlandse gids je de belangrijkste en meest bijzondere plekken van Praag zien. Wil je graag de mooie bezienswaardigheden zien, de Praagse Burcht, de mooie groene parken of de beroemde bruggen? Alles is mogelijk! Geef je wensen en voorkeuren door bij het plaatsen van je boeking.

Praktische informatie

Praag privé fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag

Inclusief

  • Gebruik van goede fietsen
  • Je eigen Nederlandse privé gids
  • Fietstour op maat mogelijk

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 42 beoordelingen

Geweldige tour gehad met een zeer enthousiaste en kundige gids: Brian!! Onze kinderen (12 en 14) vonden het ook geweldig!
9,0
Superleuke fietstocht gehad in Praag, met een grote groep (meerdere leeftijden) die al vele keren in Praag zijn geweest toch leuke nieuwe dingen gezien en voor ons ook belangerijk leuke nieuwe terrasjes en plekjes om wat te drinken. Gids was enthousiast en deed gezellig mee, we hoefden niet al te serieus te blijven (kon natuurlijk wel, maar zijn wij de groep niet naar) sommige stukjes zijn wel pittig en de vele klinkertjes in Praag ontkom je niet aan. Maar er zijn genoeg stops en er werden leuke dingen verteld tijdens de stops, die wij na 26x Tsjechië/Praag nog niet wisten. Dus de privetour verborgen plekjes van Praag is aan te raden!
9,0
Leuke fietstoer langs de highlights van Praag. Joshua paste zijn verhaal goed aan de groep aan (3 pubers erbij). We hadden een privétour met ons gezin en dat beviel prima. Veel gehoord over de geschiedenis van Praag en ook over het Praag van dit moment. Ook handig dat het in het Nederlands was.
9,0
Het was erg leuke tour met een goede gids Josca, het was ook veilig wat wel belangrijk was want ik was met mijn gezin.
9,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
398 beoordelingen
16 activiteiten