Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Praag privé fietstour

Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Praag? Boek dan deze privé fietstour met Nederlandse gids! Specifieke wensen? Geen probleem voor deze ervaren gids!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Je eigen Nederlandse privé gids
  • Fiets langs de hoogtepunten van Praag
  • Gegarandeerd een privé fietstour met je eigen reisgezelschap
  • De leukste manier om kennis te maken met Praag!
  • De beste plekken zien rondom een specifiek thema? De gids helpt je graag!
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Wat te doen in Praag met je familie, collega's of vrienden? Doe een leuke fietstour met een Nederlandse privé gids! Met deze privé fietstour ben je er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst. De deskundige privé gids zal gedurende de tour fungeren als jullie persoonlijke Praag expert. Aan de hand van je wensen en interesses laat de Nederlandse gids je de belangrijkste en meest bijzondere plekken van Praag zien. Wil je graag de mooie bezienswaardigheden zien, de Praagse Burcht, de mooie groene parken of de beroemde bruggen? Alles is mogelijk! Geef je wensen en voorkeuren door bij het plaatsen van je boeking.

Inclusief

  • Gebruik van goede fietsen
  • Je eigen Nederlandse privé gids
  • Fietstour op maat mogelijk

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 57 beoordelingen

Leuke tour gehad door Praag! Vele bezienswaardigheden gezien. De gids was op de hoogte dat we een nachtje hadden doorgehaald, waardoor de informatie-overload daarop aangepast was ;) Kort samengevat; Een mooie manier om de stad ACTIEF te verkennen!
9,0
Twee dagen een tour gemaakt per fiets door Praag. Niet voor niets een tweede dag weer gegaan. Praag op de fiets is het einde. Dennis, de gids kon boeiend vertellen met ook genoeg humor en extra's tussendoor. De ideale manier om in een weekend een goed beeld van Praag te krijgen zonder het idee te hebben met een "vreemde" op pad te zijn geweest.
8,0
De privé fietstour was echt super. Joshua was onze begeleider en heeft onze ins- en outs laten zien van Praag afgestemd op waar wij als groepje van 6 personen behoefte aan hadden. Naast bezienswaardigheden van belangrijke gebouwen en punten in Praag wist Joshua ons op een leuke manier ook veel achtergrond van Praag te vertellen. Echt een aanrader om de stad snel te leren kennen op een leuke manier. Kortom, top geregeld door Joshua en zijn team bij Praag Tours.
9,0
Goede fietsen, top gids, klantgericht, goede mix van bekende en minder voor de hand liggende plekken, goede tips
9,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
486 beoordelingen
15 activiteiten