Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleiding door de Oude Stad

Een prachtige rondleiding met Nederlandse gids door het historische gedeelte van Praag. Het is alsof je door een openluchtmuseum loopt, zo mooi intact is De Oude Stad nog!

De highlights

  • Wandel door de historische Oude Stad van Praag
  • Onder begeleiding van een Nederlandse gids
  • Verken de schitterende bezienswaardigheden en eeuwenoude gebouwen
  • De gids geeft de beste insider tips
  • Leer meer over de cultuur van Praag
  • Inclusief een kop koffie met gebak in een traditionele kavarna
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Doordat hier in de tweede wereldoorlog weinig is gebombardeerd is 'De Oude Stad' nog in al haar glorie te bewonderen. Van eeuwenoude gebouwen tot art-deco en gotische stijlen, deze rondleiding zal je liefde voor Praag zeker ontwaken. De Nederlandse gids vertelt je graag meer over de gebouwen, monumenten, cultuur en het leven in een stad als Praag. Vraag gerust naar tips voor leuke restaurantjes, barretjes, hippe winkels en andere leuke dingen om te doen tijdens je stedentrip Praag.

Tijdens deze tour kom je o.a. langs een aantal beroemde bezienswaardigheden als het Oude Stadsplein, de Astronomische klok, de Joodse wijk, het Nationaal Theater, de Karelsbrug en natuurlijk de Praagse Burcht. Tijdens deze tour is er natuurlijk tijd voor een lekker kop koffie met gebak in een authentieke "kavarna".

Praktische informatie

Rondleiding door de Oude Stad location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd 10:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag

Inclusief

  • Inclusief een kop koffie met gebak in een traditionele kavarna

Beoordelingen

8,9
Erg goed

Op basis van 42 beoordelingen

Goede kennismaking met Praag! Wij hebben de wandeltour "rondleiding de oude stad Praag" gedaan van 3 uur. Gids Brian is een gepassioneerd verteller en weet heel veel van de Praagse geschiedenis. Op deze manier maak je op een zeer aangename manier kennis met Praag. Fijn om al die details in je eigen taal te horen. Zo raakt er niks "lost in translation". Misschien één klein aandachtspuntje: wij wisten vooraf niet dat het vertrekpunt en eindpunt van de tour niet hetzelfde waren. Voor ons verder geen probleem maar misschien toch handig om van te voren even te melden (voor als je bijvoorbeeld vervolgafspraken hebt........).
9,0
Zeker en vast de moeite, zeker als je de eerste keer Praag bezoekt. Professioneel aangepakt. Praag wordt getoond en voorgesteld in realiteit, met een volledige toelichting van de sociale, culturele en financiele achtergrond.
9,0
Boeiend verteld Bryan is goed op de hoogte van de Praagse geschiedenis Top gedaan 👍
8,0
We hebben een goede uitleg gekregen over de Oude Stad, maar ook over de Joodse en Nieuwe stad. Door de vragen die onze gids stelde, denk je zelf even na. We hebben veel gezien met toffe verhalen aan elk monument. Wat niet van jullie afhangt, is dat je steeds moet betalen voor de kerken. Terwijl de kerk zou moeten toegankelijk zijn voor iedereen.
10,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
398 beoordelingen
16 activiteiten