Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleiding door de Oude Stad van Praag

Historie, prachtige gebouwen & gezellige straatjes

Hoogtepunten

Rondleiding door de Oude Stad van Praag

Een prachtige rondleiding met Nederlandse gids door het historische gedeelte van Praag. Het is alsof je door een openluchtmuseum loopt, zo mooi intact is de Oude Stad nog! Wandel ontspannen door de schitterende binnenstad van Praag terwijl de gids je leuke weetjes en verhalen vertelt.
Starttijd 10:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Wandel door de historische Oude Stad van Praag
  • Onder begeleiding van een Nederlandse gids
  • Verken de schitterende bezienswaardigheden en eeuwenoude gebouwen
  • De gids geeft de beste insider tips
  • Leer meer over de cultuur van Praag
  • Inclusief een kop koffie met gebak in een traditionele kavarna
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Doordat hier in de tweede wereldoorlog weinig is gebombardeerd is 'De Oude Stad' nog in al haar glorie te bewonderen. Van eeuwenoude gebouwen tot art-deco en gotische stijlen, deze rondleiding zal je liefde voor Praag zeker ontwaken. De Nederlandse gids vertelt je graag meer over de gebouwen, monumenten, cultuur en het leven in een stad als Praag. Vraag gerust naar tips voor leuke restaurantjes, barretjes, hippe winkels en andere leuke dingen om te doen in Praag.

Tijdens deze rondleiding kom je o.a. langs een aantal beroemde bezienswaardigheden in Praag zoals het Oude Stadsplein, de Astronomische klok, de Joodse wijk, het Nationaal Theater, de Karelsbrug en natuurlijk de Praagse Burcht. Tijdens deze tour is er natuurlijk tijd voor een lekker kop koffie met gebak in een authentieke "kavarna".

Inclusief

  • Inclusief een kop koffie met gebak in een traditionele kavarna
  • Een ervaren Nederlandse gids

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 64 beoordelingen

Ik vond het super ..... veel gezien en gehoord in een woord TOP Ik kan het iedereen aanraden Giovanna
10,0
We zijn door Brian rondgeleid en voorzien van veel informatie over Praag. Dit op een duidelijke maar zeer plezierige manier, met veel anekdotes en weetjes. Op deze manier starten in Praag is iedereen aan te raden, want je weet direct de weg in Praag en je kunt later nog eens terug gaan naar de plekken waar je meer van wilt weten of zien. Ook leuke informatie over eten, gerechten en restaurants. Op het eind van de tour nog gezellig een lekkere kop koffie met gebak genoten. Het was voor ons een echt leuke en informatieve ervaring mede door Brian. Groeten Jos en José Bijen
10,0
Heel interessant en gloedvol verteld met mooie legendes.
10,0
Ook hier is met veel passie en rondleiding gegeven het zijn super gids die je geheel meenemen in de sfeer van Praag
10,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
570 beoordelingen
14 activiteiten