Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleiding door de Oude Stad van Praag

Een prachtige rondleiding met Nederlandse gids door het historische gedeelte van Praag. Het is alsof je door een openluchtmuseum loopt, zo mooi intact is de Oude Stad nog! Wandel ontspannen door de schitterende binnenstad van Praag terwijl de gids je leuke weetjes en verhalen vertelt.
Starttijd 10:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Wandel door de historische Oude Stad van Praag
  • Onder begeleiding van een Nederlandse gids
  • Verken de schitterende bezienswaardigheden en eeuwenoude gebouwen
  • De gids geeft de beste insider tips
  • Leer meer over de cultuur van Praag
  • Inclusief een kop koffie met gebak in een traditionele kavarna
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Doordat hier in de tweede wereldoorlog weinig is gebombardeerd is 'De Oude Stad' nog in al haar glorie te bewonderen. Van eeuwenoude gebouwen tot art-deco en gotische stijlen, deze rondleiding zal je liefde voor Praag zeker ontwaken. De Nederlandse gids vertelt je graag meer over de gebouwen, monumenten, cultuur en het leven in een stad als Praag. Vraag gerust naar tips voor leuke restaurantjes, barretjes, hippe winkels en andere leuke dingen om te doen in Praag.

Tijdens deze rondleiding kom je o.a. langs een aantal beroemde bezienswaardigheden in Praag zoals het Oude Stadsplein, de Astronomische klok, de Joodse wijk, het Nationaal Theater, de Karelsbrug en natuurlijk de Praagse Burcht. Tijdens deze tour is er natuurlijk tijd voor een lekker kop koffie met gebak in een authentieke "kavarna".

Inclusief

  • Inclusief een kop koffie met gebak in een traditionele kavarna
  • Een ervaren Nederlandse gids

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 55 beoordelingen

Wij hebben dankzij onze geweldige en zeer enthousiaste gids Wesley de citytour als onvergetelijk ervaren. Veel gehoord en gezien van Praag. Tevens heeft hij ons leuke tips gegeven. Zeker een aanrader !!!
10,0
Drie uur durende rondleiding waarbij aandacht werd gegeven aan de bekende maar ook aan de minder of niet bekende aspecten van Praag. Uitstekende achtergrondinformatie, inclusief historische achtergronden. Hoogte en dieptepunten neutraal gebracht, conclusie mochten we zelf trekken. Rondleiding afgesloten in leuk restaurant met een heerlijk stuk taart. Bedankt Josca voor je inzet!
10,0
De rondleiding door Joska was fantastisch. Hij wist enorm veel te vertellen over gebouwen, mensen en gebeurtenissen rond Praag. De 3 uur waren zo voorbij en hij gaf ons nog extra tips over restaurantjes, het Mansveld Paleis, gebruik bus en metro,etc. Kortom een waardevolle rondleiding en aanrader.
10,0
Wat een gave tour! Onze enthousiaste gids Josca wist echt heel veel (gestudeerd in Praag en woonachtig). Leuke tips gekregen en interessant verteld over de historie van de stad. Een echte aanrader.
10,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
495 beoordelingen
15 activiteiten