Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleiding door de Oude Stad van Praag

Een prachtige rondleiding met Nederlandse gids door het historische gedeelte van Praag. Het is alsof je door een openluchtmuseum loopt, zo mooi intact is De Oude Stad nog!

De highlights

  • Wandel door de historische Oude Stad van Praag
  • Onder begeleiding van een Nederlandse gids
  • Verken de schitterende bezienswaardigheden en eeuwenoude gebouwen
  • De gids geeft de beste insider tips
  • Leer meer over de cultuur van Praag
  • Inclusief een kop koffie met gebak in een traditionele kavarna
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Doordat hier in de tweede wereldoorlog weinig is gebombardeerd is 'De Oude Stad' nog in al haar glorie te bewonderen. Van eeuwenoude gebouwen tot art-deco en gotische stijlen, deze rondleiding zal je liefde voor Praag zeker ontwaken. De Nederlandse gids vertelt je graag meer over de gebouwen, monumenten, cultuur en het leven in een stad als Praag. Vraag gerust naar tips voor leuke restaurantjes, barretjes, hippe winkels en andere leuke dingen om te doen tijdens je stedentrip Praag.

Tijdens deze tour kom je o.a. langs een aantal beroemde bezienswaardigheden als het Oude Stadsplein, de Astronomische klok, de Joodse wijk, het Nationaal Theater, de Karelsbrug en natuurlijk de Praagse Burcht. Tijdens deze tour is er natuurlijk tijd voor een lekker kop koffie met gebak in een authentieke "kavarna".

Beoordelingen

9,0
Erg goed

Op basis van 47 beoordelingen

Josca wist heel veel te vertellen en bracht het boeiend en humoristisch. Leuk om in korte tijd een beeld van de stad te krijgen. Zeker aanrader!
9,0
Een bijzonder plezierige rondleiding! De informatie tijdens de rondleiding werd op een leuke, interactieve manier verteld waarbij tijd werd genomen om aansluiting te vinden met de interesses die leefden in de groep. De rondleiding was een waardevolle toevoeging aan ons bezoek aan Praag.
10,0
Enthousiast, weet veel achtergronden, wij waren met z’n zessen, dat is heel prettig!
8,0
In korte tijd veel informatie gekregen op een leuke manier. Lekker wandelend door de stad. Ook veel tijd voor eigen vragen. Daarnaast nog een aantal leuke tips gekregen om te doen in Praag. Hele bevlogen gids.
9,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
438 beoordelingen
15 activiteiten

Inclusief

  • Inclusief een kop koffie met gebak in een traditionele kavarna

Praktische informatie

Rondleiding door de Oude Stad van Praag location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd 10:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag