Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleiding door de Oude Stad van Praag

Historie, prachtige gebouwen & gezellige straatjes

Hoogtepunten

Rondleiding door de Oude Stad van Praag

Een prachtige rondleiding met Nederlandse gids door het historische gedeelte van Praag. Het is alsof je door een openluchtmuseum loopt, zo mooi intact is de Oude Stad nog! Wandel ontspannen door de schitterende binnenstad van Praag terwijl de gids je leuke weetjes en verhalen vertelt.
Starttijd 10:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Wandel door de historische Oude Stad van Praag
  • Onder begeleiding van een Nederlandse gids
  • Verken de schitterende bezienswaardigheden en eeuwenoude gebouwen
  • De gids geeft de beste insider tips
  • Leer meer over de cultuur van Praag
  • Inclusief een kop koffie met gebak in een traditionele kavarna
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Doordat hier in de tweede wereldoorlog weinig is gebombardeerd is 'De Oude Stad' nog in al haar glorie te bewonderen. Van eeuwenoude gebouwen tot art-deco en gotische stijlen, deze rondleiding zal je liefde voor Praag zeker ontwaken. De Nederlandse gids vertelt je graag meer over de gebouwen, monumenten, cultuur en het leven in een stad als Praag. Vraag gerust naar tips voor leuke restaurantjes, barretjes, hippe winkels en andere leuke dingen om te doen in Praag.

Tijdens deze rondleiding kom je o.a. langs een aantal beroemde bezienswaardigheden in Praag zoals het Oude Stadsplein, de Astronomische klok, de Joodse wijk, het Nationaal Theater, de Karelsbrug en natuurlijk de Praagse Burcht. Tijdens deze tour is er natuurlijk tijd voor een lekker kop koffie met gebak in een authentieke "kavarna".

Inclusief

  • Inclusief een kop koffie met gebak in een traditionele kavarna
  • Een ervaren Nederlandse gids

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 59 beoordelingen

Heel leuk en mooi! Onze gids wist heel veel te vertellen en ook nog is op een leuke en enthousiaste manier. Ik ben zelf jong en had mijn twijfels over de tour. Maar ik vond het echt super!
10,0
De rondleiding was erg leuk en interessant. Zeker de moeite als je Praag voor de 1e maal bezoekt. Wij hadden alleen moeite om de ontmoetingsplek te lokaliseren, maar dat kan ook aan ons gelegen hebben! Het tempo van de wandeling lag redelijk hoor, waardoor onze dochter van 5 niet zelf heeft kunnen stappen maar op de nek gedragen werd.
8,0
Veel gezien en te weten gekomen over de geschiedenis van deze prachtige stad. Onze enthousiaste gids Wesley leidde ons langs de highlights en gaf ons goede tips voor de verdere invulling van ons lange weekend in Praag. Super!!
10,0
GIDS WESLEY VAN MIJN PRAAGTOURS NEDERLAND WAS EEN TOP GIDS
10,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
539 beoordelingen
14 activiteiten